Vad mer behövs sägas

Skratta ju lagom mycket när jag såg den här!

Idol 2011

Jag nu har man sökt Idol också, inte jättekul måste jag erkänna. Jag åkte dit med min kompis Felix och vi var utanför Cirtus halv sju på morgonen och vi kom i MITTEN av kön! Efter ett tag kom min andra kompis Elin också. Kom in vid 1 och var där inne och vänta i typ en timme. Sjön min låt, gjorde min grej och fick som svar; "Tack, vi har som sagt jättemånga att lyssna på idag. Vi kommer tyvärr inte skicka vidare dig idag men tack för att du sökte, det var jättemodigt."
FUCK IDOL! jävla skit grej, allt är så otroligt fejk. Ja visst, det visste man ju hela tiden men jag trodde det var ett skämt...dör.


Bilder från Alfreds dop


Då drar vi

Ja nu ska vi åka iväg till Falun för att mammas kunsin barn ska döpas, mysigt! Han ska döpas i deras trädgård, hur mysigt är inte de? Aja laddar upp bilder ikväll!

Så sjukt jävla snygg!


Ångra aldrig någonting som en gång fått dig att le


Jag lever


Hej hej barnen!

Ja jag lever men det är knappt, skolan tar död på mig nu i slutet, tur att det snart är lov iallafall. Dessutom har man fått jobb i sommar, 4 veckor på dagis med syrran, asnöjd!

Jag har tur som har så otroligt fina vänner!

 

 


behöver en paus

Herregud...om man säger, jag behöver verkligen en break i mitt liv. Behöver träffa nya människor, nya "saker", nya saker att se fram imot...jag skulle nästan vilja ha ett nytt liv, en paus i mitt liv.

Oroa dig inte

Du behöver inte skämmas, känna dig ensam eller rädd. Alla är förvirrade och inte bara du.
Även dem du aldrig skulle kunna tro de om.


1 maj

Vakna för typ en timme sen, fattar inte hur jag kunde sova så länge, vad hände med tiden, aja. Vakna och upptänkte att jag inte kunde säga ett knyst, jag har blivit helt sjukt hes, hata!! blir ingen skola för mig om det fortsätter såhär. Kommer nog bli en del plugg idag också, har en del att göra nu.

RSS 2.0