Lite shopping idag

Köpte lite fint idag. Vad tycker ni?

Jensen från HM, Halsbandet MQ och pudret från Åhlens


Nagelacket från Åhlens, Bårsten KappAhl och armbadet Åhlens

Fett värld dag!!
PUSS sweets

Måndag

Det är verkligen nu på sommaren som alla lever livet, det är nu livet leker. Just nu är jag hos min älskling och vi ska snart gå och köpa glass med hans lillebror, gott. Hoppas verkligen att vädret håller i sig, jag måste hinna bli lite mer brun hahaha. Idag har jag verkligen varit med min älskling hela dan. Jag  ringde och väckte honom kl halv 10 för vi skulle egentligen åkta och bada med hans lillebror men det blev tyvärr inte så, men det gör inte så mkt för nu  ska vi ändå gå och köpa glass och jag ska tvinga honom att betala för mig glass, hahah jaa jag är en jättebra flickvän, haha. Iallafall sen när vi har gjort det ska vi sitta och mysa i soffan allihopp och titta på en mysig disney film, myyys. Jag älskar min pojke såå mkt. Jag kommer sakna honom så mkt för jag ska till landet och han ska också bort till sitt land och sin mormor eller vad det nu va, så vi kommer inte träffas på 3-4 veckor, snyft. Aja nu ska vi ut i det vackra sommar vädret och tjocka oss.

Puss så länge

Söndag

Åh jag ÄLSKAR solen! Idag har jag solat, solat, blivit brun och badat med hundarna. Helt jävla underbart, så sjukt jävla skönt! Vädret kunde ju inte bli bättre. Idag har jag varit med Annika (igen, haha) och vi har bara varit ute hela dan, känner att jag har blivit lite brunare iallafall. Känner att det är dax att börja jobba lite på brunan. Imorgon får man veta vilket gymnasium man kom in på, stännande. Jag tror jag vet vilken skola  och har kommit in på men jag är inte säker än, hoppas hoppas hoppas!!! Det är ganska tråkigt hemma för ingen annan är det (förutom Annika). Men på torsdag ska jag åka till mitt land, AS TRÅKIGT! det finns verkligen ingenting att göra där. Det är på en ö i Dalarna med 11 hus..kul. Men jag kommer få träffa bästis en hel del i sommar tror jag. Saknar dig gumman!<3

jaja nu ska jag kila iväg.

PUSS sweets


en dag med mamma på stan


                 Så underbar dag! Hitta massa fina kläder och solen skiner. Jag har solat jättemkt idag också. sååå skönt.
Ska snart till annika och leka med henne, myys.

                                                                             PUSS sweets

Äntligen


Äntligen är det lördag och jag och mamma ska ut och shoppa på fälthöersten.
Ni får se sen vad det blev som jag köpte!
Nu ska jag kila iväg och klä på mig, sminka mig och sånt sen blir det frukost på verandan.


Puss sweets

God morgon


(Underbar frukost i solen på verandan)

Vilken underbart fin morgon! Solen skiner och jag har just ätit en jättegod frukost. Har verkligen ingen aning om vad jag ska göra idag, kanske sola eller träffa Mikaela eller bara vara med Louis. Aja nu måste jag kila skriver mer sen.

PUSS sweets

Bästavän



Tack för att du finns här hos mig när jag behöver ditt stöd
Tack för att du litar på mig
Tack för att du kommer till mig när du behöver en bra vän
Tack för att du är den du är
Tack för att du får mig att se livet med nya ögon
Tack för att du är så underbar
Tack för att du gett mig den här chansen att visa vem jag är
Tack för att du inte skäms över mig
Tack för alla glada minnen
Tack för det du är till mig, en äkta vän
Tack för att du inte lämnar mig
Tack för att du alltid her med goda råd.
Tack för att du är MIN bästavän

Men tack, tusen tack för att jag fick lära känna dig! Jag älskar dig

värme och sol


Tja, shit jag har inte skrivit på ett tag nu men helt ärligt har jag inte haft tid. Såg att Elias hade superkul med att skriva på min blogg, haha aja han är som min kusin så jag blev inte sur. Det är ju så skönt ute, shit det är ju as nice. Har varit med Annika och hundarna hela dan, sätt hundarna leka och bara sitta själv i solen och bara ha det skönt. JAG HAR KLIPPT MIG! nu är det kort kort kort. Alla komentera att jag hade så långt och det blir så jobbigt så jag klippte de, hihi. Och igår så träffade jag Denniz och prata med honom och sen kom DANIELLA OCH AMANDA! Åh flickor har saknat er! Saknar dig as mkt Daniella. Måste träffas snart! älskar ju dig.
I helgen blir det SHOPPING med mamma. Alla små flickor ska älska att shoppa, alla utom Annika för hon är inte normal på den punkten, haha. Men får se vad det blir, behöver ju en del saker.

Åh jag saknar Pauline så himla mkt. Hon är i Leksan på sitt sommarställa och kommer typ vara där till Augusit och jag saknar henne bajsmkt! Men vi får ses iallafall i sommar gumman!!<3

men nu ska jag ut med min älskade hund.
PUSS sweets






(Det är kortate än på bilden)



(Min bebis<3)

elias som skriver

Hej alla som läser :). Nu skriver Elias för första gången här men hittills har det ju gått bra med skrivandet. Jag sitter på en ö i Dalarna utanför fagersta. Min familj och jag kom idag. Vi har typ inte gjort någonting mest snackat och spelat spel men i morgon ska vi nog röja järnet hos Gerd och Bengt :) blir det fint väder ligger nog bad bra till också. Vi försökte se lite på Sverige i u-21 men sket i det för de sög verkligen. Nu vet jag inte riktigt vad som händer men kanske ska se på tv. Tyvärr har vi inte dansat runt midsommarstången eller nåt sånt men det har blivit sill och potatis. :)

nu vill inte emelie att jag

Dalarna

Tja nu sitter jag här på mitt kalla och tråkiga land. Vi har just städat klart för idag, imorgon blir det mer. Jag fryser jättemkt, det är så kallt här...
Jag vill bara hem nu, det finns verkligen ingenting att göra här och jag kommer få vara här i tre veckor i sommar. Nu kommer jag bara vara här till på söndag men det är såååå tråkigt.
Det har bokstavligt regnat hela dan, jag orkar inte med de! ska det här vara sommarlov...svensk sommar eller..?
Saknar redan min bästis som är på sitt land och hon kommer vara där i två månader, vi kommer att åka till varandra i sommar på dem dagarna som hon inte jobbar på.
aja imorgon kommer famlijen Köhler, det kommer nog bli kul. Nu ska jag hjälpa mamma att diska.

Puss sweets

Lite om mig själv

10 sanningar om mig.

1. Jag har dyselexi
2. Jag är blond men inte korkad
3. Jag älskar att sjunga
4. Jag skämms för mig själv
5. Jag vill vara som alla andra
6. Jag är inte oskuld
7. Jag har panik för döda eller påkörda djur
8. Jag kan inte dyka
9. Jag har aldrig rökt
10. Jag ser glad ut men gråter på insidan

Alldeles för länge sen sist!



Idag lekte jag med Alicia. Shit det var ju ett halv år sen nu, känns inte som de.
Har saknat dig gumman och vi får ses snart igen.

Sov dax

Jag sov hos min bästavän Pauline igår till idag men jag kunde inte stanna länge, för jag skulle till tandläkarn kl 13. Hatar tandläkan.
Har ju inget sommar jobb så jag ska få jobba på landet och hemme istället för att käna lite pengar, så idag började jag. JAg städa hela mammas bil. Fick 200 spän, så värt de!

Nu ska jag nog sova tror jag. God natt.
PUSS sweets



Första dagen på sommmarlovet


Tja och välkomna till min blogg. Idag ska jag leka med min bästavän Pauline, myss.
Jag skriver ett längre inlägg om skolavslutnigen och mig och lite så sen.

Puss sweets

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0