Anakin Skaywalker

He is soo fucking hot!
Haha ja det trodde du inte va, jag är en jävla Star Wars nörd! Gråter varje gång jag ser den här filmen (Star Wars ep III). Den är asbra men så sjukt sorlig. Jag har någon grej nu förtiden. Jag kollar, inte alltid men ofta på film på morgonen. Det är faktiskt skönt att ha något att lyssna på i bakgrunden så att man ser filmen i huvudet liksom, eftersom att man vet hur scnen när man hör rösterna. Jaja iallafall så kan jag verkligen inte kolla på den här filmens sista scener för då kommer jag säkert börjar stor böla. Även om man har vattenfast maskara så är det ju lite jobbigtg att smikna sig om man bara gråter, hahaha. Ewan Macgregor är andra filmer jag har sett med honom i oftast super snygg men just i den här filmen och ep II också, tycker inte jag att han är det. Haha han ser nästan gammal ut i dem filmen.

Nu kan jag inte skriva mer för nu kommer jag till
dem jobbiga scenerna, känner att tårarna är på väg och
dessutom är det sent och jag borde sova. Haha PUSSS




Orkar inte med rubriker

Idag var jag i skolan och träffa alla efter en vecka, man saknar faktiskt alla ganska snabbt och det var kul att träffa dem igen. Tyvärr var jag inte i skolan länge. Jag hade verkligen as ont i huvudet, som jag typ har haft i 5 dagar i sträck nu, inte kul alls. Och bara för att jag hade ont i huvudet så skulle vi så klart ha ensambell första lektionen. För er som inte vet vad ensambell är så är det när men spelar och sjunger i en mindre (behöver inte vara) grupp och så klart så spelar alla olika saker samtidigt och alla har hög volym för alla vill ju höras och trumisen kan ju inte sitta vid trumsättet utan att spela. Jag kände verkligen att mitt huvud DOG! Så jag drog efter första lektionen.

JAg har verkligen saknat dig Mimmi! Är så glad att vi har börjat prata mer igen, men det är nog som du säger: Man behöver inte prata och ses hela tiden men vi vet ändå vart vi har varandra. Jag älskar dig darling<3


I LÖÖÖVE dem här skorna, låten och min nya design

 

 



Höst




Nu är verkligen hösten på väg eller är snarare här. Känns som alla är deppiga men för en gångs skull är jag inte det. Jag ser fram imot hösten. Nya fina kläder. Jag tycker faktiskt att hösten nästan är den vackraste årstiden. Många fina färger på träder och man får sätta på sig mer och mer kläder. Visst det blir också mörkare och det är ju inte lika kul och det känns alltid som att sommaren gick alldeles för fort men så är det väl antar jag.


Söndag 27/9

Tjaa. Idag väckte mamma mig runt halv tolv och fråga om jag skulle mamma, Marcus och hunden i hagen. Det var massa fina hundar där. Louise sprang som faan, inte konsigt att han var halvdöd när vi kom hem.
På eftermiddan kom mammas kompis Annika på fika och plocka äpplen. Shit va goda våra äpplen är! Kan äta hur många som helst. Det var super kul att hon kom, hon är så himla rolig!  Sen har väl dagen flytit på som vanligt, har inte gjort så mkt. Jag har klippt gräset också och tjänat lite pengar. Men nu ska jag nog gå och hitta på något annat kul. Skriver snart. Komentera gärna, älskar komentarer




Otroligt dålig uppdatering, jag vet

Förlåt för att jag har varit jättedålig på att skriva men jag har inte haft ork eller lust att blogga på sista tiden. Lite snabb uppdatering bara. Föra veckan hade jag lov men jag var mest hemma och tog det lugnt. I onsdags var jag med Elena hemma hos henne och bada och vi hade verkligen jättemysigt. Tack för en rolig dag gumman.
Onsdag kväll och fredag kväll var jag med Pauline tror jag. Det är så skönt att vi träffas så pass mycket som vi gör nu, hoppas det håller i sig!
Idag har mammas jobbkamrat och hennes två barn varit här. Hennes bror sprang nämeligen Lidingö loppet och vi bor ju jättenära spåret så vi gick upp och häja på honom. När vi kom tilbaka åt vi av mammas nybakta äppelpaj, sååå gott!
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Ska nog plugga lite matte och sen kommer mammas kompis Annika hit, hon är så skön.


Det är så skönt att vi är vänner igen, hoppas allt löser sig för dig nu också. Jag tror på dig, visa att du kan. Jag är så lycklig att du är en del av mitt liv igen!♥   

Guud va jag saknar tiden då det var vi tre! När vi alltid var tillsammans och man skit i vad andra sa eller tyckte. Våra underara spa kvällar och överrasknings kvällar med hemma bio, spa och matlagning. När vi kunde vara uppe hela natterna och bara skratta. Hur vi tre som var så olika kunde hitta varandra fattar jag fortfarande inte men jag ångrar det inte. Känns så skönt att vi har börjat ta upp kontakten igen och jag hoppas med hela mitt hjärta att det kommer bli som förr. I love my girls!




Vi kan inte förneka det förflutna






Ett lidande

Den här veckan har jag LOV! så underbart. Vi i min skola har det typ för att vi började en vecka tidigare från sommarlovet och då tar vi igen det nu! Och ja vi har höstlov också, så jävla nice!
Har just varit ute med hunden, vår städeraka är här nu så fick gå upp tidigt och för att hunden har träkigt och gnäller.

Jag tänker på dig varje dag nästan. Ett liv utan dig är inte som jag trodde det skulle vara. Jag saknar dig, det gör jag faktiskt men du har tydligen bara gått vidare med livet och tänker inte på mig. Men jag kan inte be om ursäckt för det jag gjort och sakt, för..om jag gör det kommer du aldrig ta mig på allvar igen. Jag har försökt att säga ifrån men..du lyssnade inte och tillslut fck jag nog, du nodde min gräns och om jag bara ber om ursäck kommer jag alltid känna mig som en dålig kompis. Låter konstigt jag vet men försök att se det från min sida. Om inte jag som är din vän säger ifrån..vem ska då göra de?



Efter längtad

Nu kommer filmen som jag har lovat Emelie att lägga upp på bloggen. Du är så jävla skön Emelie!!<3


Lov

Haha ja det är sant, jag är LOOOOV! Ledig hela nästa vecka av någon konstig andledning och alla lärarna kallar det lov så då gör jag det också. Inatt  sov Pauline här och vi hade super mysigt, vi kolla på massa gamla diseny filmer hela kvällen! Måste göras om snart. Och idag har jag shoppat en hel del med mamma och det var asnice. Planen var att jag skulle ha sovit hos Elena idag men det blev inte så men en annan gån
g.












Diseny och frukost på sängen


Jag ska nog kanske hjälpa mamma med
maten nu och jag orkar inte skriva just
något just nu men skriver mer sen! PUSS

Minnen

Jag har just kollat på massa bilder från den tiden när allt var lätt. Den tiden när allt man tänkte på var hur kul allting var. Den tiden när man var liten. Saknar den tiden. Då min bror anderas fortfarande bodde hemma. När Vi har minst 10 st på julafton. Den sommaren när vi åkte till Paris. Då jultomten fortfarande knacka på dörren. När det kom snö, MYCKET snö. Jag kan lika gärna säga på 90-talet, från 1- 10 år. Det kommer aldrig bli som då. Alla vi syskon kommer alltid vara som då. Man har inte ha dem kompisarna man hade då. Man hade inte samma vardag som man hade då. Man visste inte vad framtiden tog med sig och vad det inte tog med sig. Man vet inte vad morgondagen tar med sig och inte tar med sig.

Ta vara på din vardag som om det vore din sista!

Jag och Pauline får orgasm eller vad xD


Sjukis

Idag har jag varit hemma hela dan. Coco ringde och väckte mig typ kvart i åtta, tack hahaha. Jag har inte gjort så mkt idag alls, läs i, förtillfället min älskade twilight bok (emelies egentligen men jag kan alltid önska att den var min xD). Kommer nog läsa den störtsa delan av dan. Ikväll kommer min bebis hem!






I still love you!

Gud va jag saknar den tiden när det var vi tre. Saknar er varje dag, saknar vår tiden hela tiden.
Kommer det någonsin bli vi igen?

Jag älskar er än idag!


Emelie Ahlström <3 Erika Janson <3 Ida Ek

 

 


12/9 underbar dag!

Tjaa. Förlåt att jag inte skrivit på länge nu, har till och med fått klagomål på att jag har uppdaterat min blogg som jag brukar men jag ska försöka bättre mig! Igår var jag på ängkärr med Emelie och lämna lite grejer till en kompis där (en hel kasse xD) men vi kunde inte vara där så länge för emelie hade "bara" hål timme mellan 11.15 - 13.45 och jag hade 11.15 - 14.25. Som tur va kom vi tillbaka i tid till emelies lektion och sen fick dem vänta på mig tills min lektion var klar 15.00, hahaha. Efter skolan åkte jag och möte Pauline i stan och SHOPPA!! (lägger ut lite bilder på det sen). Jag hitta en jättefin kläning på gina och 3 fina trosor. På kvällen sov jag hos henne och vi kolla på film (A lot like love), jag tror jag har sett den någon gång för jag kunde gissa typ allt som hände men om jag har sett den kommer jag typ inte ihåg någonting men den var bra och en riktigt mysfilm men andra ord, en perfekt Emelie och Pauline film xP.

Idag var jag på grönan med Emelie och vi hade verkligen en super dag, iallafall jag. Det skulle egentligen komma ganska många från klassen eftersom att alla med tele 2/comviq fick komma in gratis och det var verkligen sjukt mkt människor där. Haha vad skulle jag göra utan dig Emelie som pushar på mig xD. Asså shit den där tjejen i Katapulten kön var ju verkligen as konsig, hon ståd typ och försökte vara sexig för mig och Emelie och hon var typ 14 år. Konsig tjej asså!
På vägen hem träffade jag Pauline och hon köpte en parfym som lufta asgott. Kväll ska vi hem till Annika och ha det riktigt mysig har jag bestämt.




Men nu måste jag kila iväg och hjälpa mamma med lite saker och städa mitt rum lite innan jag drar till Annika. PUSSPUSS




<3

Jag saknar dig sjukt mkt Mimmi! Jag mår så dåligt av att vi inte ses..Jag älskar dig fortfarande hjärtat!


Jag fattar inte

Jag vill, JAG VILL göra något med mitt hår. Varför har jag inte lugg? asså jag hade så sjukt fint hår förut. Jag ska fan skaffa lugg igen, måste bara hitta någon som vill göra det på mig som sist.


Förlåt men..faan att jag klippte mig! Jag ska skaffa tillbaka mitt hår!!!


Saknar du det lika mkt som jag?




Du som föddes på 1990-talet:

Minns du...

-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon, Totally Spies och Pokémon


-när nikelodeon var på hela dagarna


-att det var läskigt spännande när madicken hoppade med paraply


-pokémon och digimon

-när man spelade kulor på skolgården varje rast


-när Britney Spears och Spice Girls var det enda folk lyssnade på


-när man fick Hitz for kidz i julklapp


-när man tog med sig freestylen och en trave CDskivor istället för iPoden


-när Pippis pappa var fångad av pirater


-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program


-och alla fajter om bästa delarna


-när tamagotchi var allas bästa vän


-"I'm a tamagotchi, and I can make you happy..."


-"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"


-"Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"


-"Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"


-"boom boom boom boom, I want you in my room"

-"Mama mia, here I go again" alla låtarnas melodi utantill

-tiden innan harry potter


-när du såg din första harry potter bok och tänkte att den kommer jag aldrig orka läsa

-när lattjo lajban var veckans höjdpunkt


-att "mojje och mimmi" förut var "nicke och nilla"

-första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om Superduperkillen

-små stjärorna, när man som barn skulle minna till låten och dem vuxna skulle sjunga så likt som möjligt

-du kommer ihåg melodin till superduperkillen och delar av texten (han är min superduperkille, bara min. Han är den som jag gillar bäst)

-att du växte upp i tron på att madicken, emil, lotta, pippi, alla barna i bullerbyn m.fl fanns på riktigt

-Creep school och Aahh! Riktiga monster

-Arthur med Signaturmelodin "hej, hej, vilken underbar dag det är, om man kan vara den man är, och alltid lever tillsammans, vi säger hej, hej..."

-när du läste "Så funkar det i skolbibloteket"

-när igloo glassen fanns

-när sandwichen kostade 10 kr?

-och framför allt, minns du när det blev år 2000 och alla vuxna sa att du hade tur som fick uppleva det, men du tyckte att det kändes precis som när det var 1999?

Saknar du det lika mkt som jag?

 

 

 


Något att tänka på

Ta aldrig någon för givet.
Ha alla dina vänner nära ditt hjärta,
för du kanske vaknar en dag och upptäcker
att du förlorat en diamant när du var för upptagen
att samla på stenar.
Det är bättre att ha få diamanter än många stenar.

Den här texen är mer än san och mer än värd at lyssna på!

Life is not a fucking fairytel

Jag har nog inte varit så här arg på en annan människa förr. Jag står iallafall för vad jag säger, det är mer än va du gör. För mig är dina ord tomma, för mig är du falsk. Du låsas som att inget har hänt. Du bryr dig inte och då tänker jag inte göra det heller...


Have a good life

Tjej kväll

Jag kom just hem ifrån Felicia. Jag, Felicia och Pauline hade en mys kväll och kolla på film. Jag skulle engntligen ha varit med några kompisar från klassen men jag palla inte för jag ska upp tidigt imorgon för att åka till landet. Imorgon fyller min mormoster (mammas moster. Intärnt skämt) 60 är och hon ville inte ha något i present, så vi i familjen ska ha en överrasknings fest för henne, lite mobbat jag vet men min familj är mobbad så xD Kommer hem på söndag så är inte borta så länge men aa, vi kan väl säga att jag hade andra planer för den här helgen och fick ställa in det för det här men vad ska man göra.

För varje dag som går så trivs jag bara bättre och bättre i min klass och skola. Idag var i och för sig en ganska jobbig dag för lite olika anleningar och ville nästan hoppa av gymnasiet helt men dem i klassen lacka satan när jag sa det och aa, haha. Känner för första gången att jag passar in, att dem verkligen gillar mig för mig. Om någon från min klass läser min blogg (vilket jag inte tror men skit samma) så vill jag bara säga att ni är underbara.


Nä nu har jag inget mer att säga nu. Just till Axelia. Jag saknar dig Sara, så nu kan du fan inte klaga på att jag inte skriver om dig i min blogg!

PUSS



tack

Tack för att du litar på mig igen. Jag kommer inte lämna dig som jag gjorde. Kommer finnas här för dig. Dig vet jag att jag alltid kan ringa. Vet att när jag berättar något för dig så lyssnar du. Den här låten är till dig darling. Jag älskar dig<3


LINA

fyfan

Idag har varit en dag som har varit upp och ner, kan man säga. Fick veta att jag fick as dåligt på en svenska grej och kommer typ få gå hos en jävla speciall lärare. Jag vill inte, känner mig så sjukt jävla cp. Vart och än går eller vad jag än gör så är min dyelexi i vägen. Hela jävla tiden, vad jag än gör och det börjar ta knäcken på mig. Idag brött jag typ ihop. Känner mig som värsta emo't men jag skiter i de. Jag mår fan inte bra och idag blev det bara för mkt. Allt kommer verkligen på en gång. Tack till dem som bryr sig och pratar med mig. Det låter jätte konstigt men när jag säger att jag vill vara själv så, aa jag vill vara själv många gånger men många gånger vill jag inget heldre än att ha en kram och bara inte säga något utan bara känna att någon bryr sig...

Jag har aldrig känt ett sånt obehag av en annan människa i hela mitt liv som jag gjorde idag. En man på 30+ satt i samma sitt grej idag på tunnelbanan och när jag skulle gå av satte jag handen på räcket vid fönstret och då, helt random la han sin hand över min. Jag kände den inte först efter några sek och drog jag bort den asfort. Sen på Lidnigöbanan stirra han på mig som faan. Som tur va gick han av i Larsberg men när han väl hade gått av fortsatte han stirra. Jag trodde helt ärligt att om han skulle ha gått av på samma station som jag hade han fan våldtagit mig. Jag har aldrig varit så jävla rädd.

Jag pallar inte skriva mer just nu. Kanske skriver mer lite senare. PUSSS

Man måste vara stark, även om det inte alla gånger är lätt







Nya twilight trailer

 





I'M IN LÖÖÖÖÖVE


Hål i bröstet

'

Saknar min lugg. Funderar på att skaffa det igen men är inte säker. Asså jag känner mig så ensam. Allt är så knas just nu, känner mig trött och deppig. När jag tänker på dig får jag ett hål i hjärtat, känns verkligen som något har lämnat mig, vet att du kommer tillbaka men ändå. Vill nästan bara sätta mer ner och gråta hela tiden. Folk frågar mig vad det är men jag pallar fan inte snacka om det. Hoppas att tiden kommer gå snabbt!

Jag har just varit med Daniella och träffat lite människor. Det var super att träffa henne. Men henne kan jag vara mitt galna jag och känna mig rolig. Jag fattar inte, jag kan fan inte vara arg på den människan eller sur när jag är med henne, DET GÅR INTE. Jag älskar dig gumman, så mkt!





RSS 2.0