Lördag 28/11

Idag har jag, mormor, morfar och mamma varit och stor handlat kan man säga. Så mkt mat!! massa fina saker till jul också. Om typ en timme ska jag, mormor och mamma baka lussebullar och pepparkakor med jul musik på, julmyyys. Kan inte fatta att det är första advent imorgon och lucia kommer bara närmare och närmare.
Jag träffa på Johnny och hans lilla hund idag när vi var och handla. Känner mig så taskig som inte kunde kommer på hans födelsedags fest som Mimmi och johnnys kompis Linnea har planerat. Jag ville verkligen gå men jag lova Annika att jag skulle komma på thanksgiving för typ 3 veckor sen så kunde ju inte bara säga några dar innan att jag inte kunde komma för jag hade blivit bjuden på en fest. Jaja jag sa till honom att vi fick ta och ses snart och hitta på något istället.

Den här veckan har varit så himla seeeg! Känns inte ens som helg. Har nästan inget planerat. Alla har typ åkt bort den här helgen känns det som. Och i fredags hade jag verkligen bestämt mig för att gå och träna. Varje gång jag verkligen har bestämt mig för det har det alltid hänt något. Jag har blivit sjuk eller något liknande så jag inte kan göra de. Så klart så blev det ju samma sak den här gången också. Igår tog jag svin sprutan och jag har onnnnt i min arm! Annika du får hjälpa mig ikväll med att bära mat, hahahah.

jaja nu ska jag kila iväg. Lägger upp bilder ifrån mitt bak och från min kväll sen!
kyss och smek

Onsdag 25/11


YEEY jag har äntligen låtan den och har den för resten av terminen!! LYCKLIG
haha kommer läsa ut den innan dig Pauline!

Idag har varit en bra dag faktiskt. Det blev lite känsligt på samhällskunskapen när vi prata om svenskar som var i Irak kriget men det gick över. Jag har verkligen tur som har såna fina vänner i min klass, tack till er. Eftersom att vi inte hade vår sista lektion idag (eos) så sluta vi redan kvart i 2 och då tänkte jag att jag lika gärna kan åka till ängkärr och hälsa på Daniella och alla andra där. Jag träffa alla söta lärare och elever där men jag prata mest med Zoran (min gamla musik lärare) och Daniella. Efter att hon hade slutat var vi tvungna att skynda oss för hon skulle åka till dokton och göra någon koll på sina ådror eller något.


Edward ska spela den i någon av filmerna


Den heter typ breaking dawn. Pauline lär dig den!!



Haha



Min mamma älskar verkligen mig xD haha nej jag bara skoja
men hon gjorde verkligen mig hur glad som helst idag. Idag kom mamma äntligen hem med den nya Harry Potter filmen. Men nu ska jag sova och kolla på filmen.

xoxo

Måndag 23/11 Det är bara en fas...

Mina dagar blir bara sämre. Jag vet inte vad som händer runt mig längre. Jag har ingen koll på något. Jag bryr mig inte om att le längre. Jag struntar helt i att skratta. Jag skämtar inte längre. Jag försöker le lite då och då men det känns bara fel. Dem tror att jag är depprimerad hela tiden och att jag är en sån människa men det är jag inte. Jag blir bara så när jag är där. Så fort jag är borta därifrån är jag mig själv, okej inte hemma då men jag tror inte dem ser de, jag tror inte dem märker de och det är bra. Dem ska inte behöva gå igenom det här igen, dem förtjänar bättre.
Allt är bara ett spel..ett spel som jag lärt mig spela och jag spelar det bra. Jag har lärt mig att se till att inte hon ser det för hon förkännar. Hon är den som jag vill se skratta, hon är den som jag älskar tills tidensände och hon förtjänar bättre än att se hur jag egentligen känner.

Ni som är här hemma, det är ni som får mig le, skratta och skämta. Ni ser mig för den jag är och ser bortom det ansiktet som ljuger och ser hur jag mår och bryr er. Tack till er, ni gör mina dagar bättre bara av att vara där.
Det kanske bara är en fas jag går igenom, eller?

Meningen med den här texten var inte att låta som värsta emo't utan att få ur mig det och jag skriver vad jag vill här!


Önskelista

1. Skinjacka
2. One tree hill boxens, sesong 1
3. Stor vaska från accent
4. Present kort

Sen har jag inte kommit på något mer xD

Underbar helg! 20-22

Gud vilken underbar helg jag har haft!! Jag tänkte på det och jag kom på varför den har varit så härlig. Under den här helgen har jag varit med ALLA mina absolut närmaste vänner och det tror jag att jag aldrig har varit på en helg förut.

fredan var jag med Mikaela på  dan och sen kom Annika på middag. I lördags var jag och shoppa massa fina kläder med Pauline. Jag såg NEW MOON med Mimmi på kvällen och den var SÅÅÅ BRRRRRA!!! och på kvällen sov och hos Pauline, felicia skulle ha kommit med hon blev tyvärr sjuk. Idag (söndag) vakna jag ju så klart hos Pauline och sen var jag på stan med Daniella och vi fika och shoppa lite. På kvälle har jag haft lucia träning och mormor och morfar har kommit hit nu och stannar tills långt efter jul.

Jag har verkligen haft en så skön helg. Jag har kunnat koppla bort allt och det var så skönt. Jag ska låta bilder tala fär sig själv. Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag.

Juste jag vill säga grattis till Mimmi som hade sin första modevisning i fredags och till att det gick så bra. Jag vill också säga grattis till Daniella och Filip som hade ett år i fredags.

Film förslag:
Lift as a house
New moon
Awake
She is the man
Step up 1 och 2
Interview with a vampire
A cinderella story

Köpt den här helgen:
Ett par jens
Två par läggins
En tröja
Armband
Två halsband
Fredag






Lördag
















Söndag







ÄNTLIGEN!

Äntligen är det helg. Den här veckan har ju varit så SJUUUKT seeg. Nu är det iallafall helg och det kunde inte vara mer väl behövt. När som helst nu kommer Annika hit med sina föräldrar och ska äta middag här och så ska vi äta kräftor, GOOOOTT!
Idag har jag varit med mickis i hennes skolan och den skolan var seriöst as läskig! Det första jag får höra när jag kommer dit är att et jävla blatte gäng (missförstå mig inte. Jag har inget imot folk med invardrar bakgrund men dem här är folk som tycker dem är otroligt coola och uppkäftiga och några av dem är t.o.m svenskar och försöker prata rinkeby svenska...suuuck). Iallafall när jag kom dit så skrek dem fjortis till mig och jag blev GALET irriterad. Jag har inte blivit kallad fjortis sen typ i 8an men det är såååå irriterande för jag är inte de. Jag var "med" på hennes gympa och sen fick jag träffa Joel och Patrik som har gått i min förra skola men som nu går där. Har inte träffat dem från i början och imitten av sommarlovet, så det var kul. Efter det åkte jag och Mickis hem till hennes mamma och åt mat och jag sommna på hennes otroligt sköna och farliga soffa medans hon duschade, lite pinsamt.

Jaja det det blir ett kort inlägg nu men jag måste gå nu. Ha en SUPER HELG!! xoxo

Onsdag 17/11



Känner mig fett ensam just nu. Jag vet det låter as mobbad, det är bara så jobbigt
i skolan. Känns bara som att typ alla har hittat sin nya soulmate och jag känner
inte att jag kan ha gjort. Åtminstonde så känner igen så med mig och jag känner mig ganska utanför.
Dem umgås mkt på fridtiden också och jag skulle jättegärna vilja det också men jag måste ju träffa mina "gamla" vänner också, så jag inte tappar kontakten med dem. Jag vet bara inte vad
jag ska göra och jag får ångest hela tiden när jag sätter mig på tåget på väg till skolan men det är inte det att jag inte vill vara där eller har något imot det. Jag vet verkligen inte varför jag mår
såhär men jag gör det iallafall och det är jättejobbigt.

Jag får väl hoppas på bättre tiden...''/

Slarvig

Jag vet att jag inte skriver alls mkt nu på sista tiden. Har inte haft lust eller ork att göra det, jaja nu kommer lite uppateringar. I lördags hade ju mimmi äntligen sin halloween fest och det var SUPERKUL! Jag hade verkligen en jätte kul kväll och alla sa att jag var jättesöt i min dräkt (små generad). Jag sov hos Philipe och vi kom typ hem till honom runt halv 9 på morgonen och sov bara till tolv men ändå var jag inte trött på dan, lite konsigt.

ÅHH jag längtar verkligen supermkt till helgen!! I måndags hade jag redan planerat hela min helg. På fredag ska Annika och hennes familj kommer hit på middag och äta kräftor. Det var ganska länge sen nu som jag träffa henne och det ska verkligen bli jättekul. På lördag ska jag först på dan åka och shoppa med Pauline för vi är typ desperat av nya kläder och jag behöver verkligen 2 par jens. Samma kväll ska jag på bio med mimmi och vi ska se NEW MOON!! LYCKLIG! och sen ska jag ha en riktig mys kväll med Felicia och Pauline. LÄNGTAR SÅ MYCKET!

Söndag ska jag också på lucia övning men det har jag varit idag också. Jag har börjat med det nu och det går riktigt bra och man får alltid en så härlig julkänsla av att sjunga alla jul sånger och det är så myss!

Fredagen den 13




Om jag ska vara ärlig så hade jag faktiskt glömt att det var fredagen den 13 tills jag kom hem nu. Jag har väl aldrig riktigt trott på sånt men lite otur har jag allt haft idag. Imorse så kom jag till skolan lite tidigt men jag tänkte skit samma. Kl 9 smsa jag Coco (20 min innan vi börja) och fråga var hon var någonstans, hon sa att hon inte skulle komma för hon inte mådde så bra. Då fick jag också veta att vi inte skulle ha någon engelska..DET VAR TYP MIN ÄNDA LEKTION! Jag hade sång också men jag fick vänta på att den börja i 2 TIMMAR!! aja..annars har jag inte haft någon speciell otur.

Ikväll ska jag och Bästis på teater, vi ska se bröderna lejonhjärta när dem har genrep! Kommer bli så awesome!!

Grym låt!


9/11

Tjaa. Jag vet jag har inte skrivit på as länge! Jag är hemma just nu, har varit sjuk i några dagar men jag måste gå imorgon. Jag ska försöka sova nu så jag blir frisk. Just rösta på mig som lidingös lucia! www.it.nu

Skriver snart!

Han är så grym!



This is it




Idag har jag varit med Lina på bio. Vi såg äntligen "This is it" och den va as bra! om han ändå hade fått spela upp allt, det hade blivit en så gryyym konsär.
Vi träffades jag och Lina kl 5 i kungshallen och åt mat, det var fett gått. Hahaha när vi satt där så såg Lina en kille som tydligen liknade James från Twilight asmkt, hann inte se men men. Filmen började kl 18.00 och höll på i två timmar. Det kändes verkligen inte som 2 timmar alls. Jag blev förvånad hur filmenvar men ända hade jag inte haft några förväntningar men jag visste inte alls hur filmen skulle vara men den var jättebra. Jag fick tårar i ögonen av låtarna mer än en gång.
När jag och Lina hade sakt hej då så smsa hon mig och sa att hon hade glömt att ge mig en present, hahaha så typiskt oss att glömma sånt precis när man satt sig på tåget, vi tar det nästa gång! Vi måste ses snart igen!

Nu har jag också bolak bilietter till New Moon. Saken är den att det hans bilietter kvart till preniären men det var skit dåliga plaster så det var inte värt de. Jag och mimmi ska därför gå på den dagen efter. Längtar!!


RSS 2.0