18 åring blev just 7


Allas våran älskade Pluto


Perfekt avslut

Helt perfekt slut på den här tisdagen, marabou och ett underbart varmt bad. Nu pratar jag med min älskling Pauline på skype och hon har bara varit borta i två veckor och jag saknar henne ganska mkt redan, bara 9,5 månad kvar...
Btw, jag älskar att duscha i mörker, kallt vatten och med bra musik i bakgrunden, LOVELY!

 


Taking Chances


Bakning

Nu har jag bakat typ hundra bullar med min syster och herregud va sjuka vi är när vi är tillsammans, sånna som vi borde inte ha blivit syskon, HAHA. Så dumma och körda, men herregud va kul vi har ändå! Nu ska jag städa och sen ska jag SOVA, börjar halv nio imorgon men slutar 12.40, awesome

Geek, yeah i know

idag har jag varit på ecplise (igen) med Sofia. Det var faktiskt bättre den här gången än förra gången jag såg den på premiären, för då skrek bara alla små fjortisar, fett jobbigt.
Asså vad hände med helgen egentligen? den försvann så jävla fort, fattar ingenting. JAG VILL HA FREDAG IGEN!

Lördag

Nu sitter jag här i mitt rum och ska snart gå och kolla på en till film. Jag visste inte vad jag skulle ha för bild men då hitta jag den här bilden på Melwin från i våras och när jag tittade på massa bilder hitta jag gamla jätteroliga filmer, jag dog! kommer ladda upp någon kanske. Det är när jag tittar på dem filmerna och kollar på bilderna som jag inser hur mkt jag älskar mitt liv! för det gör jag verkligen och alla människor som är en del av de.

 


Årets skämt!!!

Nu måste jag berätta en sak som ALLA kan skratta åt och mest dem som känner dem här personerna. Okej, i min klass finns det en kille som heter Kevin som jag umgås mkt med och en kille som heter Frank, lägg dessa namn på minnet! I våran etta har det börjat en kille i artist som konstigt nog liknar kevins pojkvän jättemkt, även om han inte tycker de så tycker ALLA andra de. Iallafall så kom då den här killen fram till Kevvin för några dar sen för att prata och DÅ kommer Frank inglidande från ingenstans och säger:
"Du ser ut som Kevins pojkvän" och jag bryter ihop, jag kunde verkligen inte hålla mig, herregud va jag skratta och han svar också! "Ehh, vaa?" men vänta vi har inte kommit till de bästa än. Eftersom att jag bryter ihop totla så går jag därifrån för att jag kände mig så jävla elak, TROR NI INTE ATT ALLA FÖLJER MED! och länmnar kevin ensam kvar. HAHAHAHA! kan ni förstå de! Frank sa ju stort sätt att killen såg ut som en bög xD och han sa det vara så ståntant. Alla tycker ju de men INGEN har vågat eller har tillräckligt mkt förstånd att inte säga något.
Efter ett tag så går vi iallafall tillbaka och räddar kevin och han var ju lite grinig att vi hade gått. HAHA det var mitt livs bästa ögonblick!

Nollning

yes igår var det nollning för våra ettor och det var ju ganska fail. Alla typ drack och vi gjorde inget kul sådär. Det var därimot kul att det kom en del treor också, dock kom inga teater ettor, synd. Idag orkar jag fan inte göra någonting, kanske ska ta en kvälls fika med Mikaela och hennes...på G? eller något hahah.

Lets just have fun


Bara för att Linnea inte ville ha regn på sitt hår och var så otroligt söt igår!


Nu tänker jag bara skriva om gårdagen. Okej igår hade vi audition för musikalen som vi tvåor ska ha och sång audition gick åt helvete! Jag fattar inte, jag glömde massa text, tappa melodin, jag skämdes på riktigt. Sen hade  vi teater och dans "prov också". Dansen gick väl sådär och teatern var jättekul "Pregnant cow" HAHHA.
På eftermiddagen hade treorna uppspel också, som dem hade övat på i typ 3-4 dagar, HAHAHA. Men det var bra med tanke på hur kort dem hade övat. Ne nu måste jag kila iväg och göra mig vacker för skolan. Ciao


Så jävla bra humor! Jag dog när jag såg de på TV


Kreativ

Efter va vi gjorde idag i skolan blev jag lite mer inspererad och började fixa med min kalender. Jag visste ju umgefär hur jag ville ha den och nu har jag bestämt mig att jag vill ha två samsidor och jg gjorde den ena idag


Resultatet blev iallafall amazing!


Skolan


Detta är det vi gjorde idag i skolan, klisrta och limma. Sen
fick vi träffa våran nya hirtoria lärare och jag ÄLSKAR honom! Kan redan nu säga att han är en jättebra lärare. Det har aldrig varit så tyst på en lektion och han var ändå inte alls sträng. Det var därimot bajs dåligt hur dem har delat upp klassen nu, nu ska vi tydligen ha alla lektioner med teater och artist.

så gudomligt söt!


They say that memories are gold, but thay never sad that they could be so painful


"Jag kan inte ens gå

utan din luft i mina lungor.

Jag kan inte ens stå

om du inte ser på,

och faller som en våg.

Vad vore jag

Utan dina andetag?"




Kristina från Duvemåla


Det här är då min audition låt som jag ska kunna helt unantill till på torsdag, stress! och vet ni vad det värsta är?
Jag vet inte ens vad jag gör audition till...?!


Packa och packa, aldrig något annat

Ja nu ska man åka hem igen då men innan vi gör de ska vi åka förbi mammas kusin Maria och hälsa på henne och barnen, ska bli skoj. Har inte träffat dem på hela sommaren nu och det var faktiskt jag och Maria som bestämde att vi skulle ses idag, mamma hade inte så mkt att säga till om, HAHA.



Bloggar som jag följer


http://www.kissies.se/
ja tyvärr måste jag ju erkänna att jag läser Kissies blogg. Helt ärligt så vet jag inte varför jag gör de. Massa av hennes inlägg för mig bara arg och hon är verkligen fööööör mkt ibland men och andra sidan så får man reda på massa saker som händer också genom att läsa hennes blogg. Men nej, jag skulle inte säga att jag rekomenderar den.



http://www.nattstad.se/babysenorita
De här är en tjej som bor i Göteborg och jag har följt hennes blogg i säkert 2 år nu. Har följt henne sedan hon blogga på blogg.se och det var ett tag sen nu. Hon är äkta och har massa bra åsikter och använder sin blogg på ett bra sätt. Jag tycker verkligen om hennes blogg men det man måste veta om hennes blogg är att hon inte alltid är seriös och man bör ta hennes blogg med en nypa salt.


http://www.nattstad.se/blondina_
Oj va jag gillar den här tjejen! Hon är en nära vän till BabySeniorita och blev på de sättet "känd". Har just börjat följa henne blogg och jag måste säga att den är jättebra. Den är ny, bra och spännande. Hon har alla förutsättningar för att bli en känd, bra bloggerska. Rekonenderar henne verkligen!


En annan blogg jag följer sedan länge är http://blondestory.devote.se/ vilket är en bekants blogg. Hon är ganska fjortis men jag har följt hennes blogg länge nu och jag får mkt inspreation från hennes blogg. Gillar hennes mode och klädstil.

Ibland läser jag också Kenzas eller Fokis eller Amirs bloggar men det är inte så ofta.

Sedan följer jag många vänners bloggar också, t.ex. Mys blogg, Paulines, Sofias, Felicias och massa andra. HAHA det är först nu som jag inser hur många bloggar jag faktiskt följer.

Måndag hela veckan

Nu ska jag och pappa kolla på "måndag hela veckan", mycket bra film faktiskt, rekomenderar den verkligen. Den går nu kl 21.00 på TV4 Film.


Trodde aldrig att en låt kunde passa så otroligt bra...

You maybe will forget me but I wont forget you, even if I wanted to.
But it's okey, because I know where ever you are we allways look at the same stars.


Kräftor

Inatt fiska vi kräftor och vi fick ca 90 st, ganska dåligt faktiskt. Vissa år har ju fått över 200. Det är bara en natt om året som vi får fiska kräftor så man måste ju passa på. Jag har faktisk aldrig ätit kräftor som man käper i affären, undrar om dem smakar annorlunda igenfört med om man fiskar dem själv. Iallafall så har jag nu smaskat i mig massa goda, färska kräftor, så godomligt gott!


Första fångsten


First day of school

can you find me?


Foto av Matilda: http://mkjs.blogg.se/


Queen - Bohemian Rhapsody


Hela vägen upp till landet har jag och mamma haft sterion på högsta volym. Vi lyssna på Queen och Michael Jackson, och jag måste ju säga att min mamma är så söt när hon sjunger till alla låtar. Det var så himla kul för vi prata så himla mycket om musik och hon berätta massa saker om massa artister och det var så himla kul bara.
Nu ska jag lyssna mer på bra musik och mysa med mina hundar som btw har saknat mig gaaalet mycket, HAHA


back to school

Om vi säger såhär, min första dag i skolan kunde ju ha varit bättre. Det var ju jättekul att träffa alla igen och jag var så himla flummig idag men det var ju så att vissa av ettorna inte var så kul att dem hade börjat på just min skola, men vad ska man göra...
Jag åkte iallafall till stan efter och träffade Sofia och tog en fika och massa snack, mkt att ta igen nu efter lovet. Åh jag kan inte fatta att lovet verkligen är slut nu, så hemskt. Jaja nu ska jag packa väskan för att dra mig vidare mot kalla Dalarna.


If this is a dream I really need to wake up now!

Wake up please................JUST WAKE UP!


If I fell, would you catch me?


Orginallet



I know, I miss you too


Bästa sättet att göra sig redo inför skolan

Det här är lite av sakerna som har har gjort och kommer att göra för att känna att det ska bli lite roligare att börja skolan



Köpt lite roligt skolmatrial!
Köpt en kalender som jag ska pimpa med lite härliga foton m.m
Ska pimpa mitt skåp.
Sätta upp mina mål för året. Sätt inte för höga krav bara, då kommer du bara bli stressad och skoltiden kommer bli en pest.
Bli mer organiserad

don't drink and drive


bästa

Gud va trött jag är och min rygg gör så himla ont! Jag fick iallafall god mat idag, jami!!! tyvärr tror jag att jag måste städa mitt rum igen ikväll, hur kommer det sig att det stökar ner sig själv så himla fort för? så jobbigt ju!

aaaa-mazing

Underbar dag idag! Ständera min allra sista sommarlovs dag först med Isak och Wilmer med hans flickvän också. Sen sprang jag på fina Mikaela också med lillebror Rrrasmus. När klockan närma sig 3 drog jg hem till Andrea och myste med henne. Man märker att vi inte har träffats på för länge för herregud va mycket vi har att prata om! inte tyst en minut


från 0 - fullbokad

Snacka om att jag blev fullbokad på 5 minuter! Kl 1 ska jag träffa Isak i stan, sen ska han dra kl 2 och då ska jag träffa Mikaela och kl 3 ska jag vara hos Andrea. Så nu blev jag plötsligt lite stressad när man kollar på klockan.
Måste kila nu! Ciao

"I'm in malta BITCH"


I believe in you


Lite bilder sådär


Trodde inte de var möjligt

Idag är det min sista sommarlovsdag, min sista sovmorgon var idag och gissa vad som händer? Jag vaknar för att jag är svin hungrig, trodde jag skulle dö. Så jag går upp för att äta frukost med familjen och sen efter att jag hade ätit mig mätt så tänkte jag: "Nej nu går jag fan och lägger mig igen", gissa vad som händer?! JAG KAN INTE SOMNA OM!! Klockan var kvart över sju på min sista sommarlovsdag och jag kunde inte somna, katastrof. Efter ett tag gick jag upp och tog att härligt bad, tänk hur otroligt mycket bättre man kan känna sig efter ett bad


ily


bloggen

under ombyggnad

I feel you and I will steal you!



Hej jag heter emelie och jag saknar min bästis pauline
lite gran sådär. Börjar bli lite stressad inför skolan också, är inte redo för att börja tvåan, alla säger ju att de är de jobbigaste året på gymnasiet, blää. Och jag är så trött på min musik på min IPod så jag tror jag döööör! Skicka låtar till mig snälla! Jag vill shoppa massa fina nya kläder också men jag har inga pengar just nu, usch på de! Det kan ju inte heller sluta regna när i sverige...
Men vet ni vad, jag mår ändå jävligt bra!


Dagens shopping


Idag har jag köpt lite saker inför skolan. Skrivbok, mapp och kalender. Dem är jättefula nu men jag ska pimpa upp dem så dem blir super ska ni se!
Puss på Lina för en supermysig dag!

New favorites


Super snygg tunika från Ålens Cidy. Lite dyr kanske men så värd!
Love it!


Nitar och pärlor är ju hur snyggt som helst tillsammans!
Ringarna passar till ALLT.


Mina nya favorit väska. Kommer hela vägen från Malta


Mina skor som ni redan sett. Inte nog med att dem är jättesnygga, dem är
jättebekväma att gå i också. En dag/natt, inga problem!


regn är mysigt

Hela dan idag har pyjamasen varit på. Regnet har gjort det till en ganska tråkig men också mysig dag. Har ätit god taimat och kollat på film och spelat TV-spel, lovely! Imorgon ska jag träffa min söta Lina.
Nu ska jag kila iväg. Ciao

I would never admit it to you but...i miss you




I just don't understand why. What was
the point of all of this? Because now..it seems worthless. I don't want to think about it but I can't help it, i just think about it all the time, every day. I don't know that i wanted to have out of it but it ended so sudden and so strange. But it's a fact now...
you belong in my past!


It's really end just yet


Grattis världens bästa mamma!

Idag fyller min fantastiska mamma 48 år och hon har fått tårta och presenter, de förtjänar hon!
älskar henne



Is it really the end of summer?


I just don't want to believe that this summer has come to an end.


Den här sommaren har gått så fruktansvärt fort. Känns som jag nyss var i Trelleborg med Felicia, som att jag för någon dag sedan var i solen på Malta. Åh jag vill inte att sommaren 2010 ska ta slut. Det har varit den bästa sommaren i mitt liv, på riktigt. Vill bara att den ska börja om från början och spela upp allting igen, och jag bryr mig inte om att jag får uppleva allt de dåliga igen för de är så jävla värt de! Så många minnen som aldrig kommer dö har jag fått den här sommaren.

Tack vare den här sommaren kommer jag inte ha en aning om hur min vinter kommer se ut! Det har hänt så mycket. Jag kanske äntligen får mig operation och jag kanske åker till Österike och Turkiet i vinter, kan inte vänta! Även om det är ett år kvar till nästa sommar kan jag inte sluta tänka på hur den kommer se ut, få fyller man ju 18 också.

Jag antar bara att...jag har svårt att acceptera att sommaren 2010 faktiskt snart är slut


Städningen

Före:



Efter:



Du var solskenet

Idag hade jag avrit på middag hos familjen Köhler och det var mkt trevligt. Vi åt mkt god mat och spela kubb.
Annelie och Helge var där också, samt Ellinor och hennes pojkvän. Nu är jag trött och ska förmodligen sova.

Grill mästaren


Mamma och Sara


Nu är hon i S....ja


Först måste jag säga att bilden är super snygg...nej inte alls xD


Nu är du i ditt Schweiz och där kommer du vara i 10 månader och du kommer få det hur bra som helst! Njut nu gumman så hörs vi mkt mkt snart


R.I.P


Nu är ni både borta...båda är i himelen. Nu är ni iallafall tillsammans för ni älskade varandra mest! Saknar er båda två nu. Varför ska det alltid vara så att man kommer på hur mkt man älskar någon eller något och man uppskattar det aldrig förens det är borta. Men du hade ett bra liv Ting och vi älskade dig. R.I.P vår lilla vildur :')

kul..............

jag har faktiskt varit för sjuk för att kunna uppdatera. Jag bara legat i sägen och kollat sönder på OC, aaaaa-mazing btw! nej men igår drog man ju till sjukan och det visa sig att man har lunginflammation, kul...

Jag kommer lyssna sönder den här låten snart


Fint folk på besök

Ja nu har mormor, morfar och min morfoster Lena varit här på besök. Vi åt god mat och skrattade, mkt trevligt. Jag är så glad att morfar kunde komma upp också och nu är ju bryggan klar så det var inga problem.



I'm in love, again hahah


Beautiful Gils, Stand by me - Boyce Avenue

Hans röst, omg. Sök på honom på Spotify, alla hans covers är bara så himla bra!
Tack för tipset Eric!


lång sommarkväll

Nu sitter man i vardagsrummet med en hund brevid och tittar ut genom fönstret. Och det första som ögat når är pappa på bryggan, satan va han jobbar på nu. Bryggan måste ju vara klar tills imorgon för då kommer mormor, morfar och Lena hit och just nu har vi en halv brygga.

Visst är det skönt att vara på landet men nu vill jag träffa mina kompisar! har inte träffat dem på hela lovet och nu är det ju bara en vecka kvar tills Pauline åker också, bajs bajs bajs...men men det blir säkert bra. När jag kommer hem ska jag, Felicia och Pauline iallafall ha en myskväll, lovely! nu har jag iallafall något att se fram imot.

I looove it!


End of summer?!

Folk måste ju skämta med mig när dem håller på "åhh sommaren är snart slut...buhu" lägg ner! sommaren är inte alls slut och så hemsk är de inte att börja skolan ingen, så länge det inte är någon snö så är jag lycklig. Sommaren 2010 har varit den bästa sommaren hittills i mitt liv! ingen tvekan om saken. Först åkte jag ju till Trelleborg till min älskling Felicia i en vecka, underbart att träffa henne igen. Sen Malta såklart, ojojoj de ska till mkt för att slå malta! så otroligt många minnen. Men jag måste säga att min födelsedag nog var bäst.

Och nu är man på landet. Tänk att det är min 17onde sommar här nu. Den här sommaren har förändrat mig också, kommer nog inte vara den samma när man går tillbaka till skolan iår.
HAHA nu har man ju kompisar över halva världens också, t.ex. Paris, Blgien, Turkiet, Österike, Tyskland och säkert mer ändå, HAHA.


Where is the party people?


I had a dream, but where did you take it?


One word is enough...
why?

my drem is....


What should I do?

I don't want to give up on you, but you don't even try...
do you think I whould do this for anyone?
You made me feel so special and I think about you all day long.

Why don't you let me try?


When you're gone...

 
I always needed time on my own
I never thought I’d, need you there when I cry
And the days feel like years when I’m alone
And the bed where you lied
Is made up on your side

When you are going
I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?

When you’re gone
The pieces of my heart are missing you!
When you’re gone,
The face I came to know is missing too.
And when you’re gone
All the words I need to hear to always get me through the day…
And make it okey…
I miss you!

I’ve never felt this way before
Everything that I do,
reminds me of you
And the clothes you left,
They lie on the floor
and they smell just like you
I love you things that you do!

When you are going
 I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?

When you’re gone,
The pieces of my heart are missing you!
 And when you’re gone,
The face I came to know is missing too.
And when you’re gone
All the words I need to hear to always get me through the day…
And make it okey…
I miss you

We were made for each other,
Our here forever,
I know we were
Yeah Yeah!
All I ever wanted was for you to know,
Everything I do I give my heart and soul,
I can hardly breathe I need to feel you here with me…
Yeah!

When you’re gone,
The pieces of my heart are missing you!
 And when you’re gone,
The face I came to know is missing too.
And when you’re gone
All the words I need to hear will always get me through the day…
And make it okey…
I miss you


godmorgon världen


Özi på Camino Island

Japp nu har jag iallafall vaknat och min hosta kommer bli min död. Åhh jag känner verkligen för att bada, fast nej, det är alldeless för kallt i vattnet. Nu´ska jag väl upp och göra mig liiiite fräshare iallafall. Mormor fyller ju år idag så vi ska dit och fira henne. GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MORMOR!

tror du det är lätt för mig eller?

vi sitter i samma båt idiot!


bättre? skulle inte tro de va


Min hosta är värre än någonsing, mår inte bra alls idag. Är fortfarande lite ovan med att vara hemma...känns på något sätt som jag drömmer och att jag när som helst kommer vakna upp och skynda för att hinna med bussen. Men jag kommer inte vakna eftersom att jag inte sover, men när jag väl sover så är jag tillbaka i paradiset, mitt paradis♥

Who's that girl?!


Miss you baby!


tycker ju lite smått synd om mig själv


Jag tycker ju att ni kan tycka synd om mig nu! Inte nog med att jag fryser och grejer för att det är svin kallt här i sverige, dessutom har man ju blivit jättesjuk! Jag är förkyld, hostar, hes, ögoninflamation, lock för öronen och helt slut, lovar att jag kommer få luninflamation också bara för att. Så men andra ord kan jag inte se (i mellan år), höra, lukta eller prata..känns ju bra. Tur att man har en mamma som har saknat en och kan ta hand om en!


Det trodde jag aldrig om mig själv

Nog förstod jag att jag skulle vara lite sämre än hemma på att uppdatera på Malta men det här var ju bara ett skämt. Haha okéj här är min ursäkt, jag orkade inte. Man gjorde saker hela tiden och när man väl var ledig sov man mest eller drog ut och shoppa. Herregud va jag saknar Malta...
Nu är jag iallafall på landet och shit va kallt det ärrrr! usch, nu vill jag verkligen tillbaka. Det som är bra är iallafall att jag får supergod mat!

Lovar att jag ska lägga upp massa bilder på facebook, när jag kommer hem härifrån, vilket är på måndag


RSS 2.0