Allahelgona





Jag går alltid med mamma och pappa och lägger på ljus på
Farmors, Farfars och pappas storebrors grav. Iår ar det totalt 4 ljus där. Jag tycker kyrkogården alltid är så vacker på Allahelgona. Det tråkiga är att alla är på fest ikväll men inte jag. Men jag vill bara vara hemma ikväll och ta det lugnt.

Hoppas ni får en jättekul allahelgona natt!

Fredag 30/10


Jag vet suddig bild men det är den ända jag har på Myggan och Mimmi.
På bussen hem


Har inte skrivit på någon dag nu så nu ska jag berätta om min fredag. I fredags
men andra ord igår så var jag med Mimmi och hennes kompis Myggan. Vi träffades i stan för vi skulle ut och kolla på hennes lokal som hon ska ha på sin stora halloween fest. Saken var att när vi väl hade träffats i stan och skulle åka frågade jag Mimmi hur lång tid det skulle ta att åka ut dit och...ja hon börja väl skruva lite på sig och jag fick fram en timme ut hennes mun. En timme med BUSS från brommaplan. Hennes plan var att berätta det för oss när vi satt på bussen, ett sätt att få med oss. Jaja det var väl inte så mkt att göra åt saken när vi väl var påväg. När vi kom fram konstatera jag och Myggan att..vi var mitt i ingenstans! och bussarna gick bara en gång i timmen så vi ville ju verkligen inte missa den. Lokalen var jättebra, trodde den skulle vara större men den dugen ju helt klart. Myggan kolla hur musikanlägningen var och jag gick runt och kolla hur man kunde dekorera. När vi var klarar och jag sa mina idéer för mimmi gick vi och tror ni inte vi missa bussen eller, med 2 MINUTER!! så arg jag var asså. Det fanns ju inte så mkt mer att göra än att gå.Vi gick väl typ 3-4 stationer sen blev vi osäkra om vägen och stanna vid nästa station. Hahaha myggan tänkt att vi kanske kunde lifta med någon men ingen stanna, hahahah tills en as snäll äldra dam gav oss lift till grillen som var precis vid en bussstation. Hahaha så jävla förvånade vi blev men hon var så schysst! Till slut kom ju bussen och vi åkte hem.

Jag kom hem vid typ 7 och då åkte jag diräkt till Felicia och sov där. Det var super mysigt och vi hade superkul. Vi kolla på Harry Potter och hennes lillasyster Tove och hahaha jag somna. Dagen efter (idag lördag) så hjälpte jag henne att flytta lite saker från hennes rum till hennes nya.


Sweets


Man blir ju lite sugen på något sött!







Jag tycker dem här var JÄTTESÖTA och skulle gärna vilka ha en!

Mikaela Norén

Först vill jag säga att det här inlägget bara berör Mikaela Norén så ni som inte är intresserade av att läsa om henne behöver inte ens börja läsa det här inlägget.

Asså micki jag har saknat dig så jävla mkt. Jag vill mer än något att det ska bli som förr mellan oss men är du villig att kämpa för det då? Jag är det och jag komer kämpa till det sista för det. Jag vet att du verkligen inte mår bra just nu och jag vill att du ska veta att jag verkligen finns här. Även om vi verkligen kan bråka så älskar jag dig. Jag vill ändå inte att du ska ta mig förgivet om du förstår. Det klart att du ska veta att jag finns här för dig men du måste ju förstå att jag inte tycker något går rätt till kommer jag att säga ifrån och det kommer jag alltid göra. Det är sån jag är, ta mig för det eller lämna mig. Jag kan inte hjälpa att jag känner mig utbytt. Jag..känner att du har bytt ut mig och att du inte tar vår vänskap på allvar. Jag ber om förlåtelse för dem gånger jag har varit otrevlig mot dig eller bitchig mot dig. Det är fel att om jag har haft en dålig dag att det ska gå ut över dig och jag ber verkligen om ursäckt.

Nu har jag bara en sak till att säga. Jag älskar dig Micki!
Jag gör verkligen det och jag hoppas att vår vänskap betyder
lika mkt för dig som för mig!

God morgon

Ja nu har jag just vaknat efter en jättekonsigt natt! Först vakna jag kl 5 och fick värsta tvångs taknen att jag skulle dricka mjölk fast jag inte ens var törstig, sen mellan 6 och halv 6 så vakna jag igen med att jag MÅSTE dricka vatten FAST JAG INTE VAR TÖRSTIG! det var as läskligt! Jaja, nu jag har iallafall vaknat av mig själv och ska görs en smootie och sen typ kolla på en bra mys film. Jag funderar på att kolla på Narnia 2 men vet inte om jag har lust liksom, jaja vi får se vad det blir.  Oh jag vill inte/ orkar inte vara hemma en dag till, så tråkigt men jag har typ inget val man vill ju inte smitta hela Sveriges befolkning heller. Den ända som vill träffa mig även om jag är sjuk är Mimmi men jag ska ju träffa henne imorgon och idag jobbar hon. Jag är iallafall bättre idag som tur är.

Men nu ska jag göra min smootie och äta gott.
Hoppas ni får en bättre dag än mig, PUSS


HAHAHA vad ska man säga


:))))

Nu tycker jag att ni ska kolla in den här bloggen. Den är super bra och dem skriver massa bra och roliga saker!
http://bffworld.blogg.se/

Halloween

Jippi!! snart är det ju halloween, hallå människor ni ska vara lyckliga! Jag har sett fram imot det här i flera veckor. Ända sen min kompis berätta om sin stora halloween fest har jag blivit fett taggad! Jag köpte min dräckt för säkert två veckor sen. Jag ska vara Alice i underlandet som har blivit vamypr, på det sättet är jag säker på att ingen annan är samma sak som mig. Det måste vara bland det värsta som kan hända på halloween, att någon är samma krattär som en själv. Vad ska ni vara iår?

+

Kväll med sjukdom


Ja jag är fortfarande sjuk  och jag är så himla sugen på glass
men för det första har jag ingen glass och för det andra så ska jag inte äta glass, SOCKER BOMB! så just nu har jag erkatt glass med smootie. Det är så super lätt att göra och det är inte alls utnyttigt, eller det beror ju såklart på hur man gör den. Jag brukar bara ha en god yogutr och sen någon god frukt eller några goda bär (bären ska helst vara frysta) och mixa de. Om man har mkt bär i, nästan mer än man ska får det typ samma konsistäns som glass men godare faktiskt. Super fett och hur gott som helst.

Hahaha jajaja

Jag fick veta av mamma idag att efter nyår ska hon börja träna med mig!! JIPPI!! jag är super glaad. Jag älskar min mamma så mkt. Så jävla underbart. Det är typ något med hennes jobb eller något och då sa hon något som jag inte fatta med hon sa iallafall att hon ville börja träna med mig och om det var okej, DET KLART. Yeees jag blir inte ensam, bara fram till nyår men skit samma!




My mum is my hero!

Skolfoto

Asså fy faan va dålig jag blev i år. Jag blev så arg för iår ville jag verkligen bli bra så och log på ALLA bilden utom EN och så klart så tog han den jävla bilden! Asså åhhh va arg jag blev. Usccch!!



Tack

Tack för en super rolig och flummig kväll, hade verkligen super kul och det blir väl av snart igen.

Asså fan va förkyld jag är. Känner mig så jävla äcklig och idag så mobba Mimmi och hennes pojke Adrian mig jättemkt för att jag inte kunde andas och min PUFFIS VAR SLUUUT, PANIK (puffis = nässprej). Som tur va kom mamma hem med en ny idag, hahahaha. Ja som sakt idag träffa jag Mimmi och Adrian men Mimmi var så jävla sen (1,5 timme) så jag fick vänta på henne. När jag vänta i stan träffa jag Daniella och Josse i stan, så vi gick runt lite på stan och sprang på lite andra människor.
Jag kom hem runt sju och åt och då ringde jag först Mikaela och fråga om hon verkligen ville träffa mig imorgon för jag var ju så förkyld och hon hade just varit sjuk och hade ingen lust att bli det igen så hon dissa mig. Sen ringde jag Annika och fråga när vi ska leka för det var verkligen as länge sen. Hon sa att vi kunde träffas ikväll men jag kände att jag behövde vila ikväll så vi ska leka imorgon iställer, läääängtar!

Nu ska jag be min mamma massera mig och tycka lite synd om mig för jag är sjuk xD hahaha
PUSS


HAHAHAHA så jävla rolig


Satan va farlig du ä xDxDxD

26/10-09 Jippi

Ikväll ska bästis Pauline och gullungen Felicia sova här, åhh va kul det kommer bli. Det var så himla länge sen som vi alla tre sov här hos mig och det kommer bli så kul. Vet inte riktigt vad vi kommer göra. Det blir väl typ: Ta massa foton på datan och med kameran, äta chips, titta på film och bara ha super mysigt. Jag har verkligen saknat mina flickor och det känns så bra att vi har börjat umgås igen. Våra kvällar är ju verkligen underbara. Vi skrattar så jävla mkt och ni gör min dag. Jag älskar er, det gör jag verkligen♥

Jaja nu kommer väl Pauline när som helst och
Felicia hoppas jag väl inte dröjer så länge. Skriver snart igen. KYSS

Arg

Fan va arg jag blev när jag vakna imorse! Tror ni inte att jag vakna med världens försylning eller?! ont i nacken, halsen, huvudet, jätte täpt och nyser hela tiden. Jag ringde mamma och fråga om hon tycket att jag skull gå ch träna iallafall men det tyckte hon inte. Åhhhh!!

Bästavän



Hahaha shit va kul vi hade idag,
synd att du var tvungen att gå när vi hade som roligast. Hoppas verkligen att du kan sova här imorgon och att Felicia kan vara med också, just like old times!! Jag älskar dig så mkt och det vet du. You are in my heart forever!

Ja jag är fett stolt

Nu är jag fett taggad! Jag ska bli smal. Jag ska bli fin.
Hihi jag vet att jag har snackat om det i typ hundra år men
nu blir det av. Jag börjar på måndag!


Dålig bild jag vet men men

De bjuder jag på




You are never alone baby. I love you and I'll be here for you! Ta åt DIG av texten och låten

Kom på att jag typ aldrig har lackt ut en ända bild på mig själv. Hahaha bilden är oseriös men men.
Hur har ni haft det idag btw?

shit..:S



Så jävla fin låt men ändå det måste ha hänt ganska ofta för Michael Jackson.

haft en trevlig lördag?




Fett sugen på smudy eller hur det stavas.

För mig har det varit en seg lördag. Hade fruktansvärd mens värk på dan men nu har det gått över som tur är. Imorgon ska jag vara med Bästis och det kommer bli AWESOME, då ska jag försöka ta lite höst bilder på oss! Hihi jag älskar den tjejen.

Det är krig

Idag har jag pratat med min syster Axelia på skype. När vi "bråkar" så kan det tyvärr gå ut över andra ibland och den här gången gick det ut över e vis annika berggren. Vi hoppas att hon inte tar det personligt och att hennes data inte krascha hennes data av alla våra facebook in lägg. Vi önskar dig fortsatt en trevlig dag xDxDxDxD// Emelie och Axelia

kväll. Världens kortaste inlägg

Nu är jag hemma och tänker gå och sova. Tack flickor för en rolig kväll och hoppas att det blir av snart igen!
Hoppas alla andra också hade en trevlig kväll. Imorgon blir det friskiskort och Mimmi. Sov gott alla. PUSS

*****



En bild säger mer än tusen ord

22/10-09


Jag saknar den tiden''/

Hela den här kvällen har också gått åt att plugga men efter två
timmar är jag klar och det känns skönt att ha det gjort. Den här dagen har verkligen varit as seeg. Jag och Pluto sov på soffan på hela lunchen och tro mig, det var super skönt! Carro vart är du? Varför svarar du inte på våra sms? Vi saknar dig ju som faan. Kom tillbaka till skolan, har inte träffat dig på typ tre-fyra dagar och börjar må psykiskt dåligt av de, hahahaha.

Imorgon har jag bara en lektion, känns lite onödigt efter som att lektionen bara är typ 40 min och det tar mig en timme att åka till skolan, men men det är ju närvaro. Imorgon ska jag träffa Mimmi och hennes killkompis som tydligen är as lik henne, vi får väl se hur det är med de. Tror faktiskt att Mimmi är en person om vi säger så. Har lite svårt att tro att det finns en TILL, med manligt kön dessutom. Ja det ska bli intressant att träffa den saken.

Till Lina.

Jag läste och jag tycker verkligen synd om dig gumman. Om du känner att du behöver någon så vet du att jag bara är ett samtal bort. Det löser sig gumman♥

Idag ringde också Bästis, förlåt att jag inte kunde prata men ring mig imorgon, ok?!

Men nu ska jag sova för jag är GALET trött!
Pusshej leverpasjäj

Ett snabbt inlägg


Två super söta bilder. Bild 1 är det jag i vagnen, storebror Marcus kör vagnen och syster Axelis stor lite bakom. Bild 2 är det jag och Syster som sitter med varm choklad efter att ha åkt skridskor. Om man kollar tillbaka på bild 1 så ser man att det giller en hjälm under vagnen, vi har förmodligen åkt skridskor där också.

Kan ni tänka er, min mamma och pappa har anmält mig till Lidingös Lucia. Klart att dem fråga mig innan och jag tyckte det lät som en kul grej men dem har typ tagit det jätteseriöst. Undrar verkligen hur det kommer gå. Nu får ni ju fan lova att ni röstar på mig till lucia xD ni MÅSTE MÅSTE MÅSTE, annars blir jag ledsen. Jag vill ju göra mina föräldrar stolta (eller så är det för att lucian får någon rese grej och ett halsband i present) men iallafall, rösta på mig när man kan de, om jag nu kommer med hahahaha.



Natti natti


De måste jag säga att den boken för det första är as bra! och jag som ÄLSKAR
talböcker somnar alltid till det här nu förtiden. Det är jätteskönt att somna till
och jag älskar när Tomas Norström läser. Han har en så bra och behaglig röst
och han har bra inlevelse. Om du lyssnar på den här boken och dem andra två
kommer du inte ångra dig!



Jag har pluggat nästan hela kvällen och det kändes verkligen
jättebra. Även om jag inte riktigt är klar, men men. Imorgon ska jag till skolan igen, har svenska  prov. Jag tror nog det kommer gå ganska bra faktiskt. Haha men kan ju alltid hoppas på att Pluto inte sjunger sin "Emelie" ramsa igen.

Jag har faktiskt funderat på att göra min blogg till en foto blogg. Jag vet inte än, tror inte jag tar tillräkligt många bilder, vi får se. Vad tycker ni? Men jag ska nog önska mig en system kamera i julklapp, hahaha jag vet lite tidigt att börja önska sig saker nu men sån är jag.
Jag har haft super ont i ryggen de sista dagarna, ska be någon om lite massagse (eller hur fan det nu stavas) imorgon.

Jaja men jag är jättetrött nu och ska sova xoxo


Kom inte på någon rubrik


Idag har jag varit hemma hela dan. Egentligen skulle jag ha åkt till skolan och hämta papper till provet imorgon men då hitta jag inte nycklarna. Nu har jag dem men hitta dem så sent så, men hahah min mamma älskar mig ju som sakt och ska åka hemtill Coco och så ska jag få hennes papper istället, thank you baby!
Annars så har jag varit med hunden hela dan, tvättat, städat och pluggat. Ganska tråkig dag men det blir nog bra.

Jaja nu ska jag kila iväg med hunden ett tag. PUSS

Hemma













Lite bilder jag tog idag :)

Asså på riktigt GRRRR!


Gillar hans riktiga röst bättre!

Nu ska jag sova och hoppas alla har haft en bra dag.
Btw ni som inte komenterar min blogg, gör gärna de.
Puss sov sött!♥

Jippi


Min mamma ÄLSKAR MIG! hon köpte en ben & jerry till mig. Känner inte att min familj hjälper mig med mitt "icke socker" löfte..:( Vilje styrka Emelie, vilje styrka

ÄNTLIGEN!



Ja ja ja ja, äntligen. Nu är jag verkligen lycklig. Mamma ringde mig tidigare på dan
och så ringde morfar också
och han har äntligen fått en tid för hans opreation. Vi har typ väntat sen innan sommarlovet och
dem sa att det skulle ta ca 3-4 månader innan han ens fick en tid men nu har han äntligen gått än.
Den 16 November blir det. Min morfar har haft problem med sina knän i typ 20 år men aldrig gjort något åt det
och nu på sista tiden har han ramlat jättemkt och gjort sig ganska illa på köpet.
Känns verkligen att en sten har lättat från bröstet nu. Dessutom ska både mormor och morfar bo här hos oss tills han blir bra efter oprationen eller något. För det första bor dem i Fagersta (dalarna) och det är ju inte grejen men dem bor i en lägenhet och lycka till att gå upp för typ 4-5 vånginar utan hiss med ny opererade knän, rättare sakt ett knä i taget men men.
Saken är den att när jag prata med morfar i telefon lät han både jätte lättad men också på något sätt, orolig. Lättat för att det kommer bli så mkt bättre men orolig (tror jag) för att dem kommer operera på 7 olika ställen i knät. Det klart att det säkert vara jobbigt men han kommer ju bo här, det blir säkert bra.

Jag älskar dig morfar!!

 

 


Omg..! grymt läskig tjej!


Mår inte så bra

Hemma idag. Jag varken kan eller vill gå till skolan. Efter igår så vet jag inte vad jag vill. Känneer mig så deppig på sista tiden och jag vill inte och tänka possetivt, vafan någon gång ska man väl så vara deppig också.
Före eller efter mensen brukar jag få något as konsigt som gör att jag mår as dåligt! jag blir så varm att jag svettas och så kall att jag skakar. Jag får så illa att jag hulkar och jag blir så ur att allt bokstavligt snurrar framför mig. Det håller inte på så länge, kanske bara en halv timme eller så men det är sjukt jobbigt. Tur att jag fick det just idag när jag var hemma för om jag hade varit i skolan hade jag velat åka hem men jag skulle vara för "svag" för att gå. Jag har inte fått det sen förre sommaren och när jag berätta för mamma så tyckte hon så synd om mig så hon sa at hon skulle köpa Ben and jerry men hon får hjälpa mig att äta upp den.
Känns som att alla är så himla negativa hela tiden, det smittar verkligen av sig.

Jaja nu ska jag plugga som jag kommer göra
resten av dan, morgon kommer jag nog åka förbi skolan
för att hämta saker inför provet på Torsdag. PUSS

fredagen den 13 är ingenting gemfört med 19 okt


Idag var det verkligen inte min dag! Min dag börja med att jag försov mig. Jaa jag tror aldrig jag har försovit mig, kan ni tänka er, verkligen aldrig. Det är ju så självklart att jag ska försova mig när man har en rolig lektion på morgonen, engsambel. Sen så skulle jag så klart ha en värsta PMS dagen, så typiskt. Allt var bara så fel, allt gick fel hela dan. Tack till Caco, ni två gjorde verkligen min dag. Utan er hade min dag blivit ännu värre än den var. Förlåt Coco för att jag typ dampa er dig :'( Ja jag antar att Pluto och Adrian också förkännar ett tack för er "vackra" sång på morgonen. Haha vet inte om ni mena väl men jag får väl intala mig de.
Vem behöver soffor och liknande egentligen? Golvet funkar super om man ligger mellan Coco, Carro och Pluto, eller aa..jag låg väl mer på Carro än brevid, haha♥

Jul?

På sista tiden har jag av någon jätte konsigt anledning fått en jättestor jul känsla. Tror det kan vara för att det snöa förra veckan. Mamma och jag har som hon gör varje år kollat lite i jul katalåger, hahaha jaa jag och mamma kolla faktiskt i den för 10 min sen. Jag älskar julen. Det måste ju verkligen vara den mysigaste högtiden av alla. Stressig, visst men underbar. Längtar efter julen och kan ju bara hoppas att det blir en riktig jul i år med massa snö! även om snön kan vänta ett litet tag till.
Ser verkligen fran imot att baka pepparkakor och lusebullar! massa julpynt och julmys. Julklappar och julgranar. Man får ju inte glömma musiken, det gör ju nästan hela stämningen. Jaa nu längtar jag verkligen.
Annika om du vill kan du få baka med oss i år igen! Det blir bara roligare om du är med.

Nä nu ska jag städa mitt rum och lyssna på tal-cd.
Ha en mysig kväll! PUSS

Haha låten bara till dig Axelia xP känner du luften av pepparkakor?!! :D

Äntligen lördag!



Jag är så himla trött men jag har verkligen
ingen lust att sova. I natt sov jag hos Daniella och det var väl lite mkt drama. Jag hoppas verkligen det löser sig för dig gumman! Mamma ringde och väckte mig typ 12 och sa att jag skulle komma hem, fattar inte varför men skit samma.

Idag har mest varit hemma. Var med pappa och Louise i hagen och sen ska jag träffa Bästis ikväll. Jag tror vi ska laga mat och så tror jag att jag ska sova här men jag vet inte. Men det kommer säkert vara super mysigt!! Haha juste, sorry Pauline för att jag inte följde med till stan, hahaha.

http://micromiss.se/
Hennes blogg är verkligen super! Har inte löst den så länge men hon är så jväla bra på vad hon gör. Bara kolla på henne blogg, den är jättebra!!



Shit..vad ska man säga?!


Good night

Now, slepp without fear,
without pain and stress.
And just forget
everything.

Don't dream about me.
Dream about you your bigest
goal,
about life as you know it.

But don't fool in to your dreams forever.
Come back when you are
ready.


Don't bee
scared to wake up again.
Becouse I'll bee there when you wake up
and then you can tell me all about your dreams



Sov gott alla! sweet dreams

Is Michael Jacksons still with us?

Kolla på hela!! Så läskigt


Torsdag 15 Okt

Idag var jag tillbaka i skolan. Hände inget speciellt. Kändes som att dem i skolan antingen var as flummiga eller så hade dem typ PMS. Carro och Adrian var värst. Adrian typ dampa på allt och alla och Carro var bara anmält off. Okej, alla kvinnor får PMS men vafan, måste alla få på samma jävla gång?! Inte nog med att vi ska få mens i en hel jävla vecka varje månad utan vi ska ha smärta, humörsvängningar och vara sjukt trötta en vecka INNAN OCKSÅ! wtf!! I HATE IT SO MUCH.
Jaja iallafall. Idag fick jag en känsla av att min mamma älska mig lite extra mkt. Jag hade inte frågat eller någonting, hon bara gjorde det. Hon kom hem med en stor SUCHI bara till miig! Förstår ni hur mkt min mamma älskar mig.
Jag är lite extra glad för imorgon slutar jag super tidigt. Slutar typ kl 11. Erkänn att du blev ganska avensjuk nu! hehe


Nooooo

Inte snö, snälla!!! Inte än:'''( Gärna jul, älskar julen men inte riktigt än!


Onsdag 14 Okt

Idag var det sängen. Har inte gjort mkt alls på hela dan. Pappa jobbade hemma idag, kändes lite konsigt men jag antar att när Marcus flyttar ut och pappa ska arbeta i Marcus nuvarande rum är det väl något jag får vänja mig med det.

Alla som jag umgås med vet att jag ÄLSKAR vamyprer. Alla vamyprer är så snygga, nästan för snygga man blir jävligt avensjuk. Som om jag inte fick nog med massa vampyr filmer så ha jag börjat kolla på en amine serie om vampyrer. I'm in LÖÖÖÖÖÖVE!













Nu måste jag kila, ska ut med hunden,
tvätta klart och hjälpa pappa med maten. Take care. See Ya!

Fika



Idag var det en ganska bra. Hände inte så mkt i skolan förutom att min Mikaela
var i min skola och hälsa på lite. Tyvärr kunde hon inte vara med på sista lektionen för hon fick inte för läraren men Pluto, jag, Carro och Metal flumma så jävla mkt den lektionen så det var lugnt. Även om vi flumma som fan så hann jag ändå en hel del, hahaha sjukt.

Efter skolan åkte jag till stan och träffa Mimmi för att lämna hennes pengar som jag lånat. När vi var i stan tr'ffa vi sting och vi gick och fika, asmysss! Sen ringde jag Coco, tyckte hon skulle få träffa lite av mina vänner och hon tyckte mkt om dem. Mimmi var typ super shopp sugen så då fick vi gå till en rave affär och titta på kläder till henne. Det var iallafall kul faktiskt. Adrian kom som är Mimmis pojke och han gav mig massars och han var as bra!!
Imorgon ska jag också leka med Mimmi och då ska jonny också komma. Vet inte om några fler kommer, vi får se.

Nu ska jag dra. Skriver snart, PUSSS

Lördag 10/10



Jag vet att jag har spelat den förr men jag älskar den!

Tjaa. Har inte skrivit på ett tag nu, har bara inte haft orken. Igår på min hål timme
var jag och hälsa på min gamla skola och det var super kul! Haha Stefan blev typ gladast av att jag kom, har faktiskt saknar honom as mkt. Träffa lite annat folk och blev väl motagen. Igår fick jag även veta att en av mina bästa och närmaste vänner har lunginflamation och jag känner mig as nojig. Min pappa hade det förut och fick vara på sjukhuset i typ 2 veckor och hosta blod och massa skit. Jag vet att du kommer bli bra min älskling men jag är ändå så orolig! Jag älskar dig verkligen jättemkt och vill inte att något ont ska hända dig. Du MÅSTE bli bra, om du dör dödar jag dig xD Nej men jag älskar dig och finns verkligen här för dig ♥

Idag har det varit en super SEEG dag. Jag har inte haft något att göra. Mamma och pappa åkte as tidigt för att åka till landet och fixa några grejer och jag vägra följa med. Marcus (min storebror) drog typ vid 12-1 för att han skulle träffa några kompisar sen skulle dem typ på fest eller något, så han kommer typ hem vid 1 i natt. I och för sig kommer mamma och pappa hem ganska snart men jag har iallafall haft en super seeg lördag. Som vanligt så räddar min bästavän mig från min ensamhet, hahaha. Hon kommer typ hit och så ska vi maga middag och ha super mysigt. Du är min räddare i nöden xD

Nu ska jag kila iväg. Pauline kommer nog snart
och då ska vi börja med maten så. Puss, ha en super mysig lördagkväll



Kanelbullens dag...fuck that!

Hahaha missa typ kanelbullens dag igår men det gör
ingenting för idag Åkte jag, Coco och Carro hem til mig
och baka som faan. Orkar inte skiva just nu, låter bilderna få säga allt!







sant?

Man faller för utsidan, men fastnar för insidan.

nåra punkter av alla som gör att tjejer gillar killar!

*Sättet ni ser ut på när ni kliver ur duschen med
en handduk slarvigt knuten runt höften.

*De där djupa rösterna ni får på morgonen.

*Rufsigt hår när ni är nyvakna.

*Sättet ni så sexigt tar av er tröjor och skjortor på

*Att ni direkt förlorar ca 75% av era hjärnkapaciteter
när ni smeker insidan av våra lår.

*Att ni hur lätt som helst kan få oss på bra humör bara genom
att titta på oss med hundögon tills vi börjar le.

*Den där otroligt sköna känslan när ni kysser oss i nacken.

*Sättet ni sätter händerna mot våra höfter och går bakom
oss när vi ska gå igenom ett rum fullt med folk.

*Den naturliga parfymen, doften.

*Sättet då våra händer känns så otroligt små inuti era.

*Det där gulliga, frustrerande ansiktsuttrycket ni får
när ni försöker få av oss bh:n utan att lyckas.

*Hur ni erbjuder oss att låna era jackor, trots att ni bara
har en t-shirt under och det är jättekallt.

*Hur ni ser ut som små barn när ni sover,
trots att ni är hur tuffa som helst när ni är vakna.

*Ni är så maskulina, helt enkelt underbara!


UNDERBAR HELG!

Tack, tack tack för en underbar helg mina flickor. Igår sov jag och Felicia i Paulines nya hus hela själva och det var helt underbart. Först laga vi mat och hade tända ljus och hade massa myyys! Sen bada vi och tog massa foton, sen kolla vi på film (en vamyprs belänelse. Tror den hete så) och jag som ÄLSKAR vampys filmer älska ju så klart filmen och sen skratta vi hela tiden och tjocka oss som faaaan! skäms nästan. Idag var jag med Daniella och fika lite med hennes kompisar och det var kul.

Bilder från helgen kommer så snart som möjlligt.


Låten passar så perfekt! Vad ska man säga, förlåt?

would you catch me?


Tyra Bands

 


Hon är så otroligt vacker! Tänk om man bara hade hälften av hennes skönhet!




Fredag fredag FREDAG!


Århundrades bästa bild!
Morfar och Gammla

Äntligen fredag! så härligt och min helg kommer bli helt underbar! Idag ska jag leka med Annika som jag inte träffat på typ hundra år. Imorgon ska jag och Pauline sova hos Felicia och ha en mysig spa och film kväll. Och till sist på Söndag ska jag förmodligen vara med min älskade Daniella.

Det blev ett kort inlägg nu för nu måste jag
städa mitt rum innan middan och sen drar
jag till Annika<3





I just love you...

..and I just can't live without you!♥


1/10-2009



Ingen bra dag idag! Den börja med att jag kom försent till lektionen och fick inte komma in. Sen gick det åt helvete på Matte provet och sen har jag ont i huvudes som alltid. Fyfan.
Nu har jag just ätit pannkakor och ska snart träffa bästis, så dan kanske slutar bra iallafall. Jaja nu måste jag kila iväg och möta Pauline. PUSSS


RSS 2.0