My girls


Igår åkte familjen på ett födelsedags kalas för barnens kusin, så här fina var dem!
Angelica är till vänster och Rebecca till höger!


19/7

Idag hände det faktiskt inget speciellt. Det kom massa nya elever till skolan och massa i min klass, trevliga men jag prata inte så mkt med dem.
Vi fick en ny lärare också, så självklart att hon skulle Sara som våran andra lärare, HAHA det är iallafall lätt att komma ihåg.


Deniez idag, så kul har vi xD


Trötta tjejer







terrible day! I just hate goodbyes

Idag åkte 4 av mina bästavänner här nere hem, alla på samma gång. Kan väl inte förnecka att man fällde en eller två tårar på kinderna, jag är iallafall bjuden till Paris, hahah. Shit..jag kommer förmodligt aldrig träffa dem igen, tur att facebook finns. Gud va jag saknar dem redan! but thats life....




Party





Tomt...

Nu börjar det faktiskt kännas tomt här där jag bor. Idag åkte Louise och de två andra tjejerna, känns ganska sorgligt men vi länmade en lapp till Louise, jag tror hon blev glad. Och när vi kom hem så hade vi fått en lapp av en av tjejerna som heter Laurince, jättegulligt. Den som jag kommer sakna är Louise. På sändag åker ju Françoise och Marie, vet inte hur jag kommer bli då, kanske fäller en tår eller två.



skynda skynda Skynnda

Ja nu blir det vett kort inlägg. Har inte kunnat uppdatera så mkt som jag vill för jag har varit för upptagen. Dem senaste kvällarna har jag varit ute med tjejerna och deras kompisar och har kul och kväll ska vi ut igen, det är därför som jag är lite stressad.
I förr igår pratade jag med min kära syster Axelia på skype, jättemysigt och vi hade massa att prata om. Tyvärr så är mitt internet lite konstigt ibland så det stängs ner. Hann inte prata klart men henne men vi bestämde att vi skulle prata mer på fredag typ.

Kan inte fatta att det redan har gått en och en halv vecka, det är sjukt, jag åker ju hem om 2,5 NOOOO. Jag har ju verkligen kommit in i min klass nu och fått jättemånga kompisar. Min klass är bara så himla rolig på alla sätt! vi har så kul på lektinerna så ni kan inte tänka er, love it!
Idag så hade vi en vikarie och tyvärr (vet det ska inte behöva hända men det var ju så himla roligt) så var vi ju inte så konsentrerade och vi flummade hur mkt som helst. En spansk killa sa till läraren när hon sa att vi skulle dela upp oss i två lag: "Nej ni kan inte sära på oss! vi är ett, vi är som en familj!" Kanske inte låter så himla roligt men de var de! skratta hur mkt som helst.

Nu hinner jag inte skriva något mer tyvärr. Måste göra mig klar för kvällen.
Puss på er alla där hemma.

Galet!


Nu har jag vaknat efter en galet bra
kväll! är helt slut i hela kroppen. Igår var jag ute och dansa med Françoise och Louise och vi hade bara så himla kul! tror aldrig jag har dansat så mkt förut.
Btw, nu har jag köpt massa, eller massa och massa, jag har köpt 5 nykort så snart kanske någon av er får ett liten malta hälsning.

Idag tror jag att vi ska åka med någon typ av båt, kommer nog bara sola och ha det skönt och ikväll tror jag att vi ska på en annan Beatch Party, hoppas vi åker till en annan strand den här gången, haahha. Den förra var bra men det skulle vara kul att se något nytt.

Nej nu måste jag kila så jag inte missar bussen
xoxo


Shopping with the girls

Idag har jag varit och shoppat med Françoise och Marie. Jag köpte ett skit snyggt linne och en väska. Efter de åkte vi och bada och sola lite, som vi gör varje dag, hahahah.
Jag blev jätteräd när jag kom hem idag. Jag gick in i köket för att titta till en av kattungarna och då såg jag att det var någonting som sprang runt mina fötter och det var INTE en katt. Jag blev så jävla rädd, jag trodde först det var en mega stor råtta men sen såg jag va de var. En jätteliten hundvalp, en liten mupps. Den var så jävla söt! en liten pojke.
När Veronica kom hem fråga jag om dém hade köpt en hund och då sa hon att det var någon som hade gett den till hennes man idag. HAHAHA barnen är iallafall överlyckliga.


Jag på stranden igår


Francoise, Angelica och Marie


Francoise i en affär idag


The super guy!!


Uppdatering

Mitt andra inlägg blev inte riktigt som jag ville, egentligen skulle det vara mkt fler bilder men det funka inte, ska försöka göra de i det här inlägget.
Igår så var det iallafall lördag och vi hade sovmorgon, helt underbart! och sen så åkte vi till stranden och sola och bada, jätteskönt! Sen på kvällen var det ett Pool Disco Party. Vi kom inte hem förens halv 1 typ, är helt slut. Som tur är så är vi lediga hela dan idag. Jag tror att jag och tjejerna jag delar rum med ska åka och shoppa, ÄNTLIGEN! jag vill spändera pengarna som jag har, hahaha.



I'm alive!

Nu har jag äntligen fått internet till min data och jag får använda de hur mkt jag vill. Jag orkar helt ärligt inte skriva allt som jag har gjort men jag har fört dagbok på min data varje dag sen jag kom hit, okej inte varje dag men jag har skrivit allt som jag har gjort så den som vill kan läsa det när jag kommer hem.

Just nu så har jag sovmorgon, wonderful! Vi börjar inte förens kl är 1. Idag ska vi första på en Beach club och sen är det en Pool Disco Party, it gonna be amazing. Jag ska försöka skriva så ofta jag kan. Här kommer lite bilder också!




Oh my fucking god!!!:D


something has changed me


I will miss you all!


Nu gäller de

Nu gäller de som jag har väntat på sen i vintras. Jag åker nu, imorgon åker jag till Malta på språkresa. Kommer ha med mig datorn så kommer försöka uppdatera när jag har möjligt. Under hela dan har jag varit hur nervös som helst. Så fort jag tänker på det känns det konstigt i magen men nu är jag fett taggad faktiskt! Jag tror faktiskt jag kommer få det bra. emn det klart, det vore ju konstigt om jag inte var nervös alls. Mitt plan går 07.00 imorgon, så men andra ord så måste jag gå upp kvart över 4 imorgon på morgonen.

Tror ni jag kommer få de bra eller?

Shopping, favoriterna





Skor: Skopunkten
Tröja: Lindex


I never dance sober


Planerar


Älkar Paulines näsa i mitten och Felicias ansikte längst ner, HAHA
Hela dan har jag bara planerat inför min resa, tänk på vad som ska med och vad som inte behövs. Tjänat mina sista kronor idag också. Kommer ha med mig ungeför 2-3000 kr, känns bra. Ändå så måste jag erkänna att jag är nervös inför resan. Har aldrig åkt själv förut och nu ska jag vara borta i en månad. Men förmodligen kommer det bli som alla säger, jättebra. "Språkresa är det bästa sättet att spändera ett sommarlov på Emelie!", "Det kommer gå så fort att du inte hänger med!", "Du kommer få det hur bra som helst.", "Allt kommer lösa sig när du väl är där ska du se.".  DE är lite av vad alla säger till mig nu för tiden och jag är nästan helt säker på att alla har rätt. Förmodligen kommer jag inte vilja åka därifrån i slutändan.

The little things hurts the most


Picknick = ballekong

Idag har jag träffat min gullungar Andera, Marina, Gustav, Marinas kompis och Alex. Vi hade picknick på Anderas ballekong, HAHAHA. Vi åt jordgubbar, spela och sjöng, det var underbart! Så mkt vi skratta, så kul vi hade.
På kvällen träffade jag Annika och det var verkligen super. Har inte träffat henne på länge och jag har saknat henne. När jag träffar Annika och Axelia är med oss går det inte att sluta skratta! Det är omöjligt, det är de ändå vi gör. Skrattar, skämtar, men får ju ont i magen av de!

Nu ska jag sova, jag är SÅ trött!

Oh...my...god!


Jag säger bara en sak, helt klart den bästa Twilight filmen hittills! Tredje boken är min absoluta favorit och nu är filmen de också. Allt var exakt som jag hade föreställt mig när jag läste. Dock är jag besviken på att dem har bytt ut Victoria mot en annan skådespelare, det funkade inte riktigt. Jag tycker dem fick med de man ville se från boken. Klart att boken är bättre men så är det ju alltid. Fortfarande mycket humor i filmen och de ÄLSKAR jag. I New Moon var det också mycket humor och det lyfter hela filmen totalt. Allt kan inte bara hänga på utseendet, själva filmen måste också vara bra.

Twilight är ju såklart ett måste men ärligt..SE DEN SÅ FORT NI BARA KAN!!

RSS 2.0