Haha klassiker


31/12 2009 Nyår


Såhär ska jag fira nyår iår, hihi

Sista dagen som 2009. Shit va många minnen
, så mkt som har hänt på ett helt år. Så många nya människor man har träffat. Man har börjat på gymnasiet, killar som har kommit och gått, nya vänner, slappa dagar och stressiga dagar. Allt går så fort, det är helt galet.
Ikväll kommer Marjo med familj till oss och firar det nya året eller ska jag säga de gamla? men det brukar dem alltid göra. På 12 salget ska jag träffa Pauline, hon kommer förmodligen bli min nyårs kyss , hahahaha vad gör man inte för sina vänner hahah.
Åh jag älskar verkligen raketer, det har jag gjort den jag var liten. På nyår vill jag se allihopp på samma gång men det blir ju lite jobbigt hah.

Jaja nu ska jag nog hjälpa mamma lite. Gott Nytt År på er alla!!
xoxo

Ica bloggen

Fett skön!

Superdag!!!

Jag har verkligen haft en superdag idag. Shoppa först med mormor, ja Andrea orkade inte komma in till stan och då kom igen annan heller och Erika hörde typ aldrig av sig men vi hade det super ändå.
Jag hitta 4 linnen, en ring och en väska, supernöjd!! Mormor hitta en tröja och en present till en av hennes vänner. När jag kom hem från stan skulle vi öppna Axelias julklappar som hon skickat, tyvärr kom dem försent. Jag fick en as ball västa, två halsband och en nyckelring som det stod "Love" på. Allt var så fint, tack så jättemkt!
Ikväll blir det fortfarande citcur citkör och så får vi se vad det är för någonting.

Jag skriver mer när jag kommit hem.

xoxo

Måndag 27/12 Shoppa på mellandagsrean



Nu har kag vaknat, eller ja om jag ska vara helt ärlig så vakna jag kl 9
och kunde inte somna om men men. Haha även om någon försökte väcka mig kl halv 7 men lyckades inte, mohahaha.
Idag ska jag åka till stan och träffa Andrea och förmodligen Gabbi, Marina och Erika också. Ja ska iallafall lämna in mitt SL kort och få ett plus kort och shoppa galet idag. Ska bli skit kul att träffa alla dem. Andrea, Gabbi och Martina har jag inte träffat sen lovet börja och Erika har jag inte träffat på hundra år. Ska bli så himla kul. Ikväll ska jag på Cirkus Cirkör med alla små knattar i familjen Köhler. Ska också bli galet kul. Det är som en liten tradition att vi alla barn får någon typ av teater biligett eller liknade i julklapp som vi går på tillsammans. Så dem ska jag träffa halv 8 vid glodens tunnelbane stärrar.

Men nu måste jag smikna mig och liknade. Andrea kan
ju ringa när som helst och säga att hon är klar,
hahaha. Ha En Super Dag!
xoxo

Nu är Emelie superglad!!


Bilden är ifrån julavslutningen i 8an (2008)

Jag har just pratat med Erika på telefon som jag inte pratat med på JÄTTE LÄNGE. Haha hon hade rätt, shit va jag har missat mkt dem sista tiden. Hon propade mitt huvud med massa information och händelser som jag missat och mer kommer det bli. Hon ska typ ringa upp mig så snabbt som möjligt efter att hon har ätit. Jag måste ju berätta för henne vad som händer i mitt liv också, hahaha.
Jag saknar er Erika och Ida så himla mkt. Vi som var så himla bra kompisar och som nu inte träffas alls. Hoppas vi kommer få upp kontakten igen för ni är så underbara och jag vill inte mista er.

Grymt fin


Söndag 27/12

Jag har just kommit upp ur ett jättevarmt och underbart bad, så jävla skönt det var. Nu håller jag på att fixa lite med mina naglar med sättet jag fick att mamma i julklapp, jag vet det är lite töntigt men det är skönt och kul faktiskt så.
Idag har det inte hänt mkt alls. Jag har städat mitt rum, PÅ riktigt så nu är det jättefint. Jag funderar på att ringa Pauline snart om jag orkar. Nu ska jag nog bara lyssna på musik, kanske tända lite ljus och ha SUPERMYSIGT!

Puss o kram!

Lördag 26/12 Skön dag!


Jag och mitt syskonbarn på bilden

Kolla min blogg från början när jag starta den. Jävlar vilka flachback men får. Fick värsta sommarkänslan. Lyssna på alla låtar man hade laddat upp då, läste alla texter man skrivit och man kände dem känslorna man kände då. Och man jämför dem känslorna med hur man mår nu. Det är ganska kul att kolla tillbaka då och då.
Idag har jag legat länge i sängen, det är så skönt att bara få sova ut och inte göra någonting på dagarna. Nu på kvällen kom Cajsa, Fredrik, Andreas, Olivia och Nora och åt julmat, eller..ja Nora sov ju mest men ändå haha. Imorgon ska jag nog försöka hitta på något och inte bara ligga hemma. Kanske träffa Felicia eller någon.

Jaja nu orkar jag inte skriva mer. Pease and love!

Fredag 25/12

Shit idag har jag nästan bara sovit. Prata i telefon från 1-halv 6 på morgonen, jag är så himla trött. Vakna första gången kl 11 för att det var så ljust i mitt rum och då var jag tvungen att väcka alla jag kände typ, hahah. Sen somna jag om och vakna först halv 4. Tror aldrig jag har sovit så länge förut.
Då blev jag ju lagom stressad eftersom att vi skulle få gäster idag och jag visste inte när dem skulle komma, vissta bara att dem skulle komma någon gång på eftermiddagen så det blev lite stressiggt. Fan iallafall klä på mig och sminka mig innan dem kom, som tur va.
Dems om kom var mammas barndoms kompis och hennes familj som jag har känt bokstavligen hela mitt liv.

Åhhh va jag vill se en riktigt läsklig skärckfilm. Herregud va underbart det skulle vara men jag vågar ju fan inte se någon själv, så mesig är jag. En vampyrfilm eller typ någon film med spöken eller andar, det skulle vara så underbart just nu.


Jaja nu ska jag kila iväg,
xoxo

Helt sjukt :O

Nu ska ni få höra något helt sjukt. Idag tycker iallafall jag att man kan vara lite extra finklädd och tog på mig en svart kläning som mamma köpte till mig som jag egentligen skulle ha haft på konsären men jag tyckte den var för tajt och jag kände mig super tjock i den. Nu idag när jag tog på mig den satt den för LÖST i midjan, asså jag skojar inte. Jag prova den för dyrkt en vecka sen. Jag tänkte men shit det här kan ju inte stämna. Så jag prova en annan kläing som jag prova samma dag som jag då inte ens kunde dra upp dragtjedjan på och nu fick jag på mig den. Asså hålla, fattar ni hur jävla mkt jag måste ha gått ner på EN vecka. Mamma sa att det kan ha att göra med "mens cykeln" och att man då kan sväla upp som fan. Jag vet inte vad jag ska tro men aja nu sitter iallafall kläningen as snyggt på mig! så jag är nöjd, hihi.

Torsdag 24/12 Julafton

God jul på er alla! Jag vakna halv 11 och min mobil var bombad med God Jul sms och jag bomba folk med dem också. Det var ju omöjligt att missa att det var jul. Allt är klart och redo, granen är kläd, allt julpynt är framme, snön ligger djup och klapparna är under granen. Julen är härlig och jag tycker den är så mysig. Att vi skulle få så mkt snö iår hade jag aldrig vågat hoppas på. Det är ju sjukt, jag hade hoppats på kanske så att det täkte marken till julafton och kolla ut. Det är mer än va jag tror någon hoppades på.
Min julafton kommer nog se ut som de flesta andra jag varit med om. Kalle Anka kl 3, julklappar kl 4 och mat vid 6. Hjälpa mamma med det sista som ska göras och kanske göra sig lite fin till kvällen, om jag pallar.

Jaja nu ska jag duscha och klä på mig, see ya.
xoxo










Kommer sakna henne



Hitta en ganska rolig film på mig och Pauline. As smarta tjejer, akn inte ens göra en kladdkaka.
Och Pauline tar all jävla grädde!


Onsdag 23/12



Nu sitter jag här vid datan igen, känner att jag inte borde vara så mkt vid datan men jaja.
Idag ska jag leka med Felicia som jag skriv igår. Nu ska jag nog sminka mig och städa mitt rum mer.

Skriver sen. xoxo


...



Can't stop thinking. Can't stop belive..but it wont happen..
What ever...


When they cry



What you'll finde is the pris of your kindness

What will foll is the labyrint into sadness
What will being to burn is your feeings of hatred
When they cry I opening a new door

 


Tisdag 22/12

Älskar den här musikspelaren. Man kan köpa den på en hemsida när man köper en CD. Vill verkligen ha den man har inga pengar så..

Vad tycker ni om min nya design då? Inte mkt som är ändrat men kände att det var dax att ändra lite.
Idag har jag typ inte gjort någonting alls. Jag bara dagat hela dan  och nu på kvällen åkte jag till bror Magnus och titta på hans nya lägenhet och hans ex frus lägenhet
(haha vi byte julklappar också).
Efter det åkte vi till Marjo och Kristoffer och byte julklappar där med. Kristoffer gillar inte julen och dem firar inte jul speciellt mkt men hans två söner ÄLSKAR julen och därför ska dem komma till oss på juldan och då ska vi ha lite julmys.

Imogon åker min bästis till leksand:(( kommer sakna henne men som tur är så är hon bara borta i en vecka. Imorogn så ska jag förmodligen leka med Felicia och det kommer bli jättekul. Har inte träffat henne på länge nu, jag har saknat henne.

Men nu ska jag kila iväg. xoxo

Varför får inte jag vara lycklig..


as cool unge!


Måndag 21/12

Först vill jag säga grattis till min Storebror Marcus som fyller 21 idag, GRATTIS!

Idag ska jag in till stan och förmodligen träffa Isak och Oskar. Fick lite panik i morse när jag upptäkte att jag hade glömt en present, så det bli snabba ryck idag.

Jaja nu ska jag kila iväg till dem. Ha det bäst
xoxo

Nu kommer bilder ifrån julbordet med familj och vänner


















Nu kommer jag ladda upp as många bilder som jag lovat att ladda upp för as länge sen

Först nu kommer bilderna från konsären med skolan
18/12 - 2009

























fett cool!

Jag hitta den här filmen på youtube och dte är tydligen ett gamalt skol projekt som Taylor Lautner gjorde med sina kompisar i high scool. Så coolt och läskligt att någon har fått tag i den på något sett. Jaja här är den iallafall och jag tycker själva filmen är as ball!

This is my life



20/12 trejde advent

Shit det är bara tre dagar kvart till jul, TRE DAGAR. Helt galet. Känner ni julstressen?
Inatt sov jag hos min Mikaela och träffa hennes kompis Pontus från östhamar eller vad det nu var. Det var kul men det hände lite..äckliga saker rent ut sakt och önskar att jag bara kunde glömma de, fast..det kommer jag väl aldrig göra.
På sista tiden har det varit ganska rörigt. Mkt hemma med pappa, mamma och min mormor. Känner att jag behöver komma bort men min mamma litar inte på mig utan anledning. Jag vet inte hur jag ska få henne att lita på min igen och just nu är det så mkt som händer att jag inte har tid att tänka på det heller. Allt med jul, familjen, skolan, vänner, nya människor...känner bara att det snart blir kortslutning. Skönt att det är lov iallafall, det är verkligen efterlängtat!

Jag lyssnar sönder den här låten:

Jag tål det inte

Om det är någonting som jag inte klarar av så är det människor som hela tiden staffar nya parners! Asså hallå hur kan dem säga att dem är såååå kära och att det är "dig" jag har levet efter, du är den ända jag verkligen älskar och bla bla bla. Allvarligt om man skaffar en ny kille/tjej vanannan månda vet du ju fan inte vad man vill ha. Eller dem som säger att dem älskar efter vadå..hm låt mig tänka, två dagar. KOM IGEN då vet man inte vad älska är. Visst visa klickar jävligt fort eller kanske har varit på G as länge, men ÄNDÅ.

Till alla små flickor där ute som känner igen sig..skaffa ett liv

Jag och min Lucia grupp sjunger "så märk är natten" för några på ett ålderdomshem


Tisdag 15/12. Jobbig dag

Idag har det varit en lång och tröttsam dag. Fick gå upp typ kl 6 för att min brorsa skulle ha tenta typ as tidigt så det var bara att gilla läget. Förmiddagen var ganska lugnt, hade rytmik men våran as konstiga dans men annars var det väl okej. Åt lunch vid 11. halv 12 tiden och sen har jag haft rep i 4 timmar. Jag satt på en läktare i 3,5 timme av dem timmarna. Jag var så trött, irriterad, hungrig och allmänt PMSsig så jag märkte att det tyvärr gick ut över min klasskamtater, sorry. Imorong ska vi börja kl 9 och sluta 9 så det lär ju bli JÄTTEKUL, not. Kom hem vid halv sju och då hade jag inte ätit sen lunch. Åkte direkt till min sista lucia lussande vilket var lite sorligt. Men nu har jag äntligen ätit och jag är så himla trött. Nu ska jag läsa mitt sista kapitell i sista Twilight bocken, för jag måste lämna tilbaka den imorgon. Känner verkligen att jag har dragit ut på dem sista kapitelna ganska mycket, hahah.

Jaja, god natt på er alla och hoppas ni har haft en bättre dag än va jag har haft!

Måndag 14/12


Kommer sakna de gänget

Jag har precis kommit hem från min näst sista Lucia uppspel. Känns lite sorligt för nu har man kommit in i gänget och börjat lära känna alla och det har varit superkul. Imorgon är det mitt absoluta sista lussande och hoppas det kommer vara de bästa!
När jag var på Lucia grejen ringde Marcus mig (min bror) och sa att min brors fru Cajsa just hade fått en liten till flicka. Jag är så GLAD! Äntligen, några dagar sen men lika välkommen.
Imorgon kommer min bror Anderas hem från U.S.A för att fira jul och det kommer bli superkul att träffa honom igen efter typ ett år.
Känner att det är ganska mkt i skolan nu. Alla försenade inlämningar ska in och det är jättemycket förberedelser inför konsären på torsdag. Det ska bli jättekul men det är så tråkigt att man bara får två billietter var. Jag ska bjuda mamma och min gamla musik lärare Zoran. Jag vet att han gärna vill komma och det är ju klart att han ska få göra de.

 


Förlåt då, hahaha


Hahaha nu är det långt mellan uppdateringarna känner jag
, haha.
Idag har jag varit ute och lussat med Lidingös lucia tåg hela dan. Det var både kul och tröttsamt. Jag gick upp typ halv sju och blev hämtat kl halv åtta. Kom hem runt fyra och har sjungigt nästan hela dan ochsöndag ska vi ut och lussa igen. Det är så kul för det är ett så härligt gäng och sköna tjejer så.
Jag kan inte fatta att det typ är en och en halv vecka kvart till JULAFTON! det är ju sjukt. Jag har inte köpt alla julklappar än men jag vet iallafall vad alla i familjen ska ha, kompisarna får vi se vilka jag har pengar till och vilka jag gillar mest, hahahaa skoja.

Nu ska jag städa mitt rum men uppdaterar iallafall en gång till ikväll!! Kyss och smek

Massa bilder ifrån idag och helgen

Lördags baket





Thanksgiving







Söndags glögg





Idag min nya tröja


Tack igen Lina!
och ditt brev betyde verkligen jättemkt!♥



Tisdag 1/12

Tjaaa. Idag har det varit en ganska bra dag. Nu, just nu kom jag på vad det var för speciellt med den här dan. Har tänkt på det hela dan och nu kom jag på de. För exakt ett år sen väckta mamma mig med att få höra att Mimmi hade dött. Ingen panik människor, det var min kanin men ändå. Kan inte fatta att det är ett helt år. Känns som det har hänt så mkt på ett år.
Hade sång prov vid 2 och jag var supernervös. Så klart så ska ju mina jätte "härliga" lärare göra det ännu bättre med att ta in en person som jag verkligen inte var berädd på, Pärsman. Har inget imot honom men jag var inte berädd på det och börja typ skratta åt allt, as pinsamt. Glömde några ord och tappa bort mig på vissa ställen. Jag blev inte nöjd, jag vet att jag kan göra hundra gånger bättre och det var inte min bästa dag. Kändes som att det gick såååå mkt bättre för dem andra men jaja man får ju flera chanser.

När jag kom hem hade jag fått en konstigt paket med posten. Det stod inte vem det var ifrån eller något. När jag öppna såg jag att det var något typ av klädesplagg och jag trodde helt ärligt att det var Axelia som hade skickat det men det log en liten vikt lapp där också det det stod.


"To You My Darling ♥
Jag älskar dig gumman!

Vet att du älskar ampyrer och när jag såg den
här tröjan så kunde jag inte låta bli att köpa den.
Det var tröjan jag tänkte ge dig när vi syndes sist
men glömde ju ge dig den. Hoppas du inte köpt en sån tröja.

Jag saknar dig och hoppas att du mår bra. Du vet att jag finns om det är något♥
xoxo din Lina


Ni kan ju bara gissa hur jävla glad jag blev. Inte nog med att jag älskar att få post utan att jag fick det här brevet också. Jag hoppade bokstavligt upp och ner, hahaha. Jag ringde upp Lina deräkt och tackade så jätte mkt. Tröjan var så jag. Jag älskar den, den är så fiiiin! Ni ska få se foton snart (Lina har speciellt gett ett önskemål om de) men inte just nu för jag ska duscha nu. hahaha.
Hoppas ni har haft en super dag så skriver jag snart. PUSS

RSS 2.0