Söndag 31/01 Vad ska hända idag?

Jag fattar inte helt ärligt inte vad som har hänt med mig..?! Jag brukar sova till 12 MINST men nu för tiden vaknar jag typ 9...? Älskling vägrar typ gå upp men han verkar sakna mig i sängen för han kollar konstigt på mig, haha.
Idag hoppas jag att jag får träffa min saknade pauline som jag inte träffat på en vecka men det känns som typ hundra år! Jag försöker få henne att komma hit och äta en romantisk frukost med mig och jag tror faktiskt hon kommer nu!
På eftermiddan ska jag lämna Pontus vid T-C för han ska åka hem (ledsen).
Efter de ska jag och mamma åka och träna vilket faktisk ska bli jättekul!



Lördag 30/01 Underbar dag

Idag skulle jag och Pontus egentligen åka på bio men när vi åkte till Apoteket tyckte vi det var alldeles för kallt! (-17 C)
Det visa sig att vi inte hade missat något för Pauline ringde senare på dagen och sa att hon var i stan med två kill kompisar och dem var super ledsna för att dem skulle ha gått på bio men det fanns inte bra filmer.
Okej för att berätta nästa häldelse måste jag först berätta vad som hände igår (fredag).

När mamma skjusa mig till Ropsten hitta jag en MOBIL i snön. Jag tog såklart upp den och tänkte lämna in den direkt men det var inte öppet i "lukan" på ropsten så jag tog med mig den till skolan. Jag fick ett sånt besluts ångest om jag skulle behålla den, sälja den eller ringa upp någon på listan och säga att jag hade hittat mobilen. Vad tror ni jag gör? vilket skulle ni ha gjort..? Jag är så mesig så jag ringer upp personens mamma och säger att jag har hittat mobilen i ropsten.
Iallafall så ringde dem upp mig idag (lördag) och fråga när och var jag bodde så dem kunde komma och hämta den. Det var en liten flicka som hade tappat den, hon kanske var 96a eller något. Hon var så glad och tacka mig typ 3 gånger för att jag hade tagit hand om den. Som tack fick jag också ett present kort på SF för 200 kr, as nice. Även om jag kunde ha sålt den för kasnke 600-800kr men ändå, jag skulle bara ha fått massa skuld känslor.

Just nu sitter Pontus och spelar Teken 5 och äter Ben and Jerry, sååååååå gott!!

Nu måste jag gå för nu vill Pontus att jag ska
spela så han kan äta av glassen
xoxo

Onsdag 27/01 VILL INTE HA MER SNÖ!

Idag har det snöat hela dan, jag orkar inte med de. Man kommer knappt fram någonstans, det är kallt och blött, alla hatar de och det är ju så himla mkt också. Jag vill kunna gå i lätta kläder, visa mina fina kläder och inte ha min jacka som förstör allt. Jag vill kunna ha klackar men det går ju inte heller. Jaja man kan ju ändå inte göra något åt de så.

Skolan var helt okej idag, det gick bra på lektionerna med vårat projekt som vi har "hälsa" och känner att det faktiskt kommer gå riktigt bra på precentationen.

Nu har jag just duschat och det var SÅÅÅ skönt. Ska snart ringa min älsklign innan jag somnar. Han kommer hit imorgon och jag är lycklig!!!

Skriver mera imorgon!
xoxo

Nu är det dax

Nu är det dax för en ny design som jag verkligen blir nöjd med och ver hur precis hur jag vill ha den. Ikväll kommer min blogg vara snygg snygg snygg!!!

VILL HA SOMMAR NU!!!


Ge oss sommar!


Tisdag 26/01 Hemma från skolan

Ja idag är jag faktiskt hemma. Hände massa skit igår som gjorde att jag helt enkelt inte hade någon lust alls att gå till skolan idag. Jag har stort sätt tagit hand om hunden hela dan och annars har jag nog mest sovit.

Nej jag orkar verkligen inte
skriva ett seriöst inlägg just nu.
Ska gå och spela tvspel nu. See ya
xoxo

10 saker du inte viste om mig:

1. Jag är mörkrädd

2. Jag älskar skräckfilmer men har svårt
att somna efter att jag sett dem

3. Jag trivs inte så bra i min skolan som jag
säger att jag gör

4. Jag ÄLSKAR att spela tv/dataspel

5. När jag var liten gjorde jag filmer själv
när jag var hemma och var sjuk

6. Jag tycker själv att jag låter som något som
fasnat i damsugarn när jag nyser

7. När jag har tråkigt på natten brukar jag städa
mitt rum/ jag föredrar att städa på natten

8. Jag har panik för döda och påkörda djur

9. Jag måste skriva upp nästan allt för att komma ihåg de

10. I vanliga fall är jag livrädd för att ha ett förhållande med någon

Måndag 25/01 Seg men okej dag

Nu var det ett tag sen som jag skrev nu. I helgen har jag varit i farsta med Pauline och träffat lite roliga människor. I lördags shoppa jag med mamma och chilla galet. Och på Söndag var jag med Annika som jag inte träffa på typ mer än en och en halv
månad, skam på oss!

Jag längtar så mkt till torsdag för då kommer Pontus kanske hit och sover här till på söndag och det kommer bli så mysss! Saknar min pojkvän nu. Har inte träffat honom sen förra helgen och det är faktiskt jobbigt att inte kunna ses så mkt som man vill men jag antar att det är sånna smällar man får ta när man skaffar en pojkvän som jobbar hela tiden!



Jag vet inte om jag går till skolan imorgon, jag orkar verkligen inte! Känner bara för att vara "sjuk" eller något och prata med pojken hela dan och bara ligga i sängen och titta på film typ. Jaja får se hur jag gör.

Jaja nu ska jag kila iväg och kolla till min tvätt.
xoxo

Så balla tjejer!


Say what?

Ja kan ni tro de? Jag pluggar verkligen på riktigt! Jag vill verkligen göra så bra jag kan i skolan, jag ska iallafall försöka satsa. För första gången känner jag mig verkligen motiverad. Nästan ingen i klassen gör t.ex. antäckningar eller lämnar in läxorna, vilket kanske verkar jättekonstigt vilket det är.
Sen efter lovet har jag börjat skriva upp mina läxor i mitt antecknings block som jag alltig har med mig hem och i skolan. Det har gått så mkt bättre sen jag börja göra de, känner att jag börjar få ordning på mitt liv och det känns bra. Har matte prov imorgon och känner mig inte riktigt förberädd på det än men det kommer jag allt bli, hoppas att jag kommer göra bra ifrån mig.

Just nu har jag borstat och matat hunden och nu är pappa på en promenad med honom, det är lugnt och skönt hemma. Mamma är på ett möte så just nu är jag ensam.

Helt ärligt så kan jag inte
skriva mer nu, måste plugga och
lyssna på bra musik!
Skriver kanske ett till inlägg
ikväll. xoxo

Johan Gland


Onsdag 20/01



Nu är jag i skolan och har just haft datakunskap och Andrea vägrar vara tysk, hahahaha. Jag vill bara hem, hem och lägga mig på sägen och ta hand om mig "sjukdom". Jag vill göra bra ifrån mig i skolan men jag pallar ändå inte vara med på lektionerna (men jag är ju de så klart!)
Och vill bara säga GRATTIS till Andera och hennes pojkvän Patrik som har 3 månader idag, GRATTIS!

Nu måste jag dra till
nästa lektion.
xoxo

Måndag 18/01 En bra dag


Jonny och Pontus på bilden.
Ja min pojkvän är fånigare än mig när det gäller kameror, fjolla...<3


Idag har det varit en ganska bra dag faktiskt. Det gick
super på ensemblen och restan av dan gick ganska fort och inget speciellt hände. Jag vill verkligen ta tag i mitt liv nu. Fixa skolan, vännerna, hjälpa till hemma, få upp kontakten med folk och må bättre.
Nu har ju min bror flyttat ut. Det känns både kul och konstigt, tomt och skönt. Nu känner jag att jag kan ta hem folk och ha riktiga mys kvällar som inte innebär att sitta instängd på mitt rum. Men det är också lite ensamt, nu är ju jag det ända barnet som bor hemma men det blir säkert bra.

Jag har verkligen haft en superhelg. Jag hade jättekul och mysigt. Det var så skönt att komma bort från allt ett litet tag. Men nästa helg blir det inget åka till öregrund, för det första har jag inte råd och för det andra måste jaf göra andra saker, som..
att shoppa i Täby med mamma, leka med Pauline och hennes tomtar, leka med Annika och kanske något annat kul.


Jaja nu ska jag kila iväg
xoxo

Grym låt


Lördag 16/01 Lördagsmys!!!

Igår satt jag på lidingö banan, tunnelbana, tåg och sen buss. Jag började åka kl 4 och var framme typ halv ätta. FATTA jag åkte buss och tåg i 3,5 h och när jag kommer fram får jag en jävla utskälning av Pontus för att jag inte vill gå vilse typ, jävla cp, hahahaha. Annars hade jag en super mysig kväll igår. Vi gick och la och tidigt för Pontus har ju jobbat hela veckan och var helt slut.

Idag vet jag inte riktigt vafd vi ska göra. Pontus snacka om att vi skulle träffa Jonny och åka skoter (eller hur det nu stavas) med honom men jag VÄGRAR! jag lovar att jag kommer ha sönder skiten. Nej jag kommer bara sitta bakom någon av dem, så mkt skoter ska jag åka som mest, vi ska ju inte ha allt för kul.

Jaja nu ska jag upp och äta något,
vi får se vad pontus har hittat i
kylskåpet.
xoxo

Onsdag 13/01 PMS dag


Andrea ville vara med på bild

Shit vilken PMS dag det har varit idag!  ena sekunden vill jag
bara falla ihop och åka så långt bort som möjligt, andra vill jag sätta mig på marken och typ stor böla..fattar inte vad som är fel. Vill bara sova bort restan av veckan! Låt det bara bli helg, snälla.
Ja det har inte hänt något speciellt idag. Jag och Andera satt nere i cafét och snacka skit och hade det aschill. Tack för att du puschar på mig! Du är en stor andledning till att jag ens går till skolan. Efter skolan kunde jag inte vänta tills jag låg i ett varmt bad och sen somna tidigt, självklart ska ju något komma ivägen för min plan. Jag fick mitt halvvarma bad för varm vattnet tog slut efter ett tag och sen ska vi gå och se Avatar kl 21.00 och den håller ju på i typ 3 timmar så min plan om att somna tidigt sprak ganska totalt.
Efter skolan ringde Pauline mig och ville snacka lite strunt och varför inte. Jag ville baka massa pepparkakor med henne som vi egentligen skullle ha gjort igår men då var jag och åt pizza med Pontus. Hon sa att hon inte hade tid men jag misstänker att hon tänker baka sina pepparkakor själv och inte bjuda på en ända.

Haha ja nu ska jag iallafall fixa mig lite innan bion
vet dock inte varför, en gamal vana kanske.
xoxo

Så himla coolt!


Sjukt duktig hon är!


Måndag 11/01 Nu ä lovet verkligen slut

Min dag börja kl 5 idag. Pontus var tvungen att gå upp kl 5 för att han skulle iväg och jobba, fyfan..så tidigt! När han hade åkt iväg med mamma så gick jag faktigt och la mig igen till 8.

Ja idag börja men ju skolan igen. Det var ju såklart kul att träffa alla igen och så och vi hade väl inte mkt till lektioner. Vi ska tydligen ha något prodjekt om hälsa så idag såg vi en film om rökning. Inte en sån film som man kan tänka sig. Det handla om en kille som jobbade i ciggarett industrin och att han ville att folk skulle röka MER. Den var rolig och intresant. Sen blev vi indelade i grupper som skulle jobba med ett vist ämne under några veckor nu. Jag ska jobba med Ätstörning och jag ska jobba med Andera, Gabbi och Catherine. Det ska faktiskt bli kul.

Efter skolan lekte jag med Mikaela i stan. Jag har verkligen varit sur på dig dem sista dagarna och jag har ju haft mina andledningar men jag orkar inte bråka.
Hon ville ha hjälp att hitta ett par jens på gina och klart man ställer upp. Efter att hon hade hittat sina jens + en eller kanske två tjöjor så gick vi en snabbis på donken och gissa vem jag hitta där, Mimmi så klart, vem annars. Jag träffa och Sting och två små tomtar till som jag inte har träffat förut. Det var super att träffa min Mimmi även om det inte var så länge sen alls men det är alltid lika underbart.

Imorgon ska vi ha äcklig gympa, hatar gympa men Andera ska pusha mig och jag ska pusha henne eftersom att vi båda hatar gympa xD


Jaja nu ska jag gå till min mader och be
henne massera min stackars rygg!
xoxo

helgen 8-10/01

Fredagen 8 Jan
I fredags var jag med Pauline och hennes vänner i farsta strand. Det var verkligen super kul och träffa massa mysiga människor. Verkligen en lyckad kväll med roliga minnen. Vi drog väl hem vid 11 och var hemma 12. Tvyärr hände det en del saker senare på kvällen men det löste sig till slut.

Lördagen 9 Jan
På lördagen ringde jag och väckte Pontus vid 9 tiden för att han skulle kunna komma till Stockholm någon gång den dan iallafall, hahah. Jag åkte till T-C och hämta upp honom vid 1-2. Efter de så åkte vi och träffa Pauline och hennes små tomtar och fika. Det var mys och vi hade massa kul.
På kvällen sov pontus hos mig. Det blev en kväll med massa mys, skratt, prat, skärckfilm och gott.

Söndagen 10 Jan
Söndagen var en riktigt seg dag. Lågg i sängen typ hela dan och gjorde ingenting. När jag och Pontus väl hade väckat tillräckligt mkt för att typ röra på oss så titta vi på en riktig mys film, disneys Tarzan, älskar den filmen.

Jag hade verkligen en blandad helg. Jag har haft jättekul, mysigt, jag har varit rädd, ledsen men jag har mest flumat! Det är så det ska vara

Du är bäst, inge snacka om saken



http://shiningeye.blogg.se/
Du är så bra på alla sätt! Och jag älskar dig mer än du förstår


Torsdag 7/01 2010

Shit va seg jag är nu, dem sista dagarna har jag verkligen inte gjort någonting. Igår kolla på film och hade mys.
I tisdags åt jag middag hos Pauline, det var gott! Sen på kvällen sov Pauline och Felicia hos mig, det blev massa skratt, flum och New Moon. Imorgon ska jag nog träffa Andera på dan och Pauline på kvällen, vet inte hur det blir men vi får se.


Nu ska jag städa mitt rum och kolla på film.
xoxo

GOTT NYTT ÅR!!!!! 1/01-2010!!!

2010 HERE WE COME

RSS 2.0