Fika och Bio




Idag var jag på bio och fika med Lukas, det var verkligen jätte trevligt. Vi har inte träffats på jätte länge och det var så kul att umgås med honom igen. Vi såg Percy Jackso, den var faktiskt bra men inte såbra skådespelare, lite synd måste jag säga.
Vi måste göra om det mkt snart igen Lukas!

Nu ska jag krypa ner i min säng!

xoxo


SHOPPING!


Idag har jag och mamma varit och shoppat, mkt trevligt. Jag laddar upp lite bilder sen. Imorgon ska jag på bio med Lukas som jag inte träffat på evigheter och sen efter de kasnke jag ska fika med honom också.

Just nu sitter och jag, försöker iallafal spela gitarr, hehehe.
Men nu ska jag nog städa mitt rum och titta på min Pantom!
xoxo

Film?


Nu blev jag jätte sugen på att se den här filmen! The Phantom Of The Opera.

Galet bra film, en riktig mys film. Jag kommer förmodligen sätta på den nu men kommer nog också somna till den men vad gör de.

Ja juste, skulle bara säga att Tobias Brännström är en liten PLUTT!!
Godnatt


HAHA!


Bilden bjuder jag på. Ungefär ett år gammal.
Måste ändå erkänna..fan va snyggt mitt hår va på den tiden!


Äntligen


Äntligen har jag och pappa fixat "min" gitarr
, ja det är väl bara jag som kommer använda den. Jag är seriöst as taggad på att lära mig spela! gitarr spel passar verkligen min röst perfekt och jag vet exakt vad för typ av gitarr spel som jag vill lära mig. Det finns bara ett litet problem..min gitarr är otroligt ostämmd. Min gitar måste vara världens ostämdaste gitarr, inte så konstigt kanske. Pappa var och köpte nya strängar idag och jag har verkligen inte aning om hur man stämmer. Jag gjorde verkligen ett tappert försök med hjälp av pianot men det gick åt helvetet. Men jag satte iallafall på alla strängar själv, lite små stolt eftersom att det var första gången i hela mitt liv, har bara sätt dem i skolan göra de.

Aja, Felix får väl stämma den åt mig på måndag! längtar, haha han ska ju också bli min nya gitarr lärare! YEY

Fredag = Lov!

Äntligen är det verkligen lov! och mitt lov börja med att jag åkte och fika med sötnosen Lina. Det var mys att prata men nästa gången får du kommer hit, hälsa på min hund, laga god mat och kanske till och med sova här! tycker jag. Hinner inte skriva något just nu.

Ska skynda mig och sätta på tv och
titta på One Tree Hill, Sex And The City och Top Model 8
xoxo

Vad ska man säga


Jag har inget imot Kissie överhuvetaget eftersom att jag inte känner henne men någonting jag stör mig på är hur
hon stryter med sina pengar i sin blogg HELA tiden!!
"idag var jag på ett fett dryg nanikyr. Kolla mina nya Nace klocka. Jag har gjort så många opreationer
och det är inte min sista. Nu är jag i varma Gran Canaria"
Kom igen, fani vi vet att du har över en miljon läsare varje dag och du känner säkert skit bra
på de men jag tycker iallafall inte man stryter på de sättet. Och det ända hon säger är..ni är bara avundsjuka..kom igen, du ska vara 19, du borde veta bättre.


Lov snart snart snart!!

Ja snart är det faktiskt lov. Imorgon har jag bara en lektion och sen börjar mitt lov, ska träffa Lina imorgon också som jag inte träffat på evigheter. Dem senaste dagarna har allt fallig på plats. Skolan funkar bättre, mitt pluggade ger äntligen resultat. Mamma och jag är närmare än någonsin. Jag börjar få upp alla mina kontakter igen och det känns faktiskt bra. På lovet ska jag SHOPPA!! finns så mkt jag vill ha och jag kommer snart få massa pengar, lycklig. Jag ska också träffa massa människor har jag iallafall tänkt och jag längtar verkligen.
Har inte så mkt att skriva just nu.
xoxo




Today

Today har jag och mamma varit och tränat, sen var jag och såg Hamlet med klassen. Den var faktiskt helt okej, visste typ knappt vad det handla om så, därimot så är den ju så känd att man hade väl lite mer förväntningar men det var helt okej.
Så otroligt skönt, imorgon har jag sovmorgon till 12.10, YEES! men nu ska jag bara fixa lite grejer och sen ska jag sova!

Önska mig lycka till inför matte provet imorgon!
xoxo

Allting har ett slut


Det gör ont, det kan jag inte förneka. Jag vet inte hur jag kommer må imorgon eller dagen efter de eller om det ens var värt att ta det beslutet som jag gjort. Känner mig tom, ingen ovanlig känsla. Kommer sakna dig, det kommer jag men i längden var det nog bäst såhär.
Puss

Tisdag 23/02

Idag gick jag faktiskt till skolan, kan ni tänka er. Det var lugnt at åka med bussarna och så. Dock så tog det en halv timme bara med bussen, så de sög. Det var bara typ 10st från min klass i skolan idag, fett illa.

Aja när jag kom hem hade jag fått en paket, jag hade mina misstaknar vem det var ifrån och när jag öppna det var det det här jag såg..




Du är så otroligt söt Lina, tack så jättemkt.
Längtar till på fredag!

Härlig vinterdag!

Vinter VS Sommar

Nu har jag just kommit in från en galen promenad med Annika och hundarna. Det var ändå härligt. HAHA det var så roligt att se hundarna släpa sig runt i snön som dem nästan drunkna i men dem ville ändå leka, så underbara dem är.
Jag tror jag ska träffa Annika igen, hon skulle äta lite lunch sen skulle hon höra av sig.

22- ute, jättefin morgon och kaos på SL





Just nu sitter jag och pluggar men jag kan faktiskt skriva det här samtidigt.
Vakna halv 9 av att solen strålande in genom fönstret. En ganska härlig känsla. Idag ska jag fortsätta plugga eftersom att jag egentligen skulle vara i skolan, efter det ska jag leka med Annika.
Det ska bli ganska skönt sen, för så fort jag har pluggat klart ska jag och Annika gå ut med hundarna.

Nej nu ska jag gå ner och
göra en riktigt god frukost!
xoxo ♥

Söndag

Just nu håller jag på med förberedelsarna för min bokreception som ska vara klar på tisdag. Har också matteprov på torsdag, känner mig kanske lite stessad.

Jag har haft en ganska tråkig helg. Förr var min helg full planerad redan på måndagen eller tisdagen men nu..är den helt tomma. Jag måste verkligen få upp mina komtakter igen. Jag har nästan slutat träffa alla som jag vill vara med. Dem ända jag träffar just nu är dem i skolan och typ Pauline...det är inte okej. Jag har inte träffat Lina på hur länge som helst. Har inte pratat med Mimmi på hundra år. Annika var det flera veckor sedan jag träffade. Daniella springer jag ihop med på tåget då och då..
Det är ju skamligt av mig. Jag förstår inte varför jag inte träffar folk längre. Jag förstår inte varför jag gör så mot mig själv. Jag vill ju träffa dem alla och hur svårt kan det vara att ta upp telefonen och ta en fika, lunch, bio eller bara åka hem till någon och laga middag eller något.
Det ska bli en förändring! Jag ska börja träffa dem igen. Ska få upp de konsakterna som jag hade igen.

Nu ska jag fortsätta med bokreceptionen.
xoxo

Beroende?

SÅ HIMLA GOTT!!!

Mamma köpte två paket till mig i förr igår och ett paket innehåller 6 st...nu är ett paket slut. Är jag lite beroende?
men på riktigt dem är så himla goda! Min plan är att ersätta dem med godis. Har inte riktigt lyckats än men jag försöker sluta med godis och sånt.

Lördag 20/02 Knasig dag




Ja nu har just min kusin Chrestina åkt hem och tro mig
när jag säger de att det har varit fullt ös här borta, är helt slut. Tre småttingar har varit här. Albin 9år, Alfred 7år och lilla Alice 2år. Det har faktiskt varit jättekul och mysigt men alla, jag också, blev nog ganska trötta på slutet.

Jag vet inte men av någon konstig anledning så tar jag alltid på mig att leka med små barn när dem kommer hem till oss. När jag säger leka menar jag verkligen leka. Leka med dockor, barbi dockor, rita..vad nu dem vill göra. Jag tycker väl synd om dem och vill inte att dem ska ha tråkigt.
Det är konstigt för man minns ju själv när man var liten och lekte "mamma-pappa-barn" eller med docker eller vad det nu var, och det var så enkelt. Man bara gjorde de. Men nu när man gör det är det så himla svårt. Hur gör man liksom. Aja hur jag än gör så slutar det oftaste med att ungen älskar mig och vill leka hels tiden, haha.


Trött

Jag är så himla trött hela tiden. Skrevinget inlägg igår för jag somna typ..8-9 eller något. Jag vet på en fredag, skamligt.
Igår var jag iallafall på resturang med mamma, det var mys. Massa god mat och härligt prat.

Just nu har jag och mamma bakat laktorfria bullar för min kusin Krestina kommer hit med sina tre barn. Var av två av dem är laktosintoleranter (shit, har verkligen ingen aning om hur det stavas). Iallafall så kommer dem hit på fika och middag. Det ska bli kul, har inte träffat dem sen i sommras och Krestina är så himla gullig och lätt att prata med.
Innan dem kommer ska jag till Marcus och plugga matte, känner mig inte speciellt taggad om jag ska vara ärlig. Matte var faktiskt en gång mitt favorit ämne men nu..jag är helt värdelös på de så det kanske är bra att matte gemiet i familjen.

Jaja nu ska jag åka iväg..kuuul..
Skriver sen!
xoxo

God morgon

Haha tror faktiskt dedt är första gången som jag skriver ett inlägg på morgonen på en vardag och man ska till skolan. Ja nu är jag iallafall klar och lyssnar sönder låten som är nedanför. Varför är det alltid så? När man väl har hittat en bra låt så lyssnar man sönder den tills man tröttnar och sen vill man inte höra den. Det är så sjukt jobbigt.
Snart ska jag och pappa åka iväg till skolan..eller aa jag ska till skolan, vet inte vad han ska.

Efter skolan ska jag tydligt åka iväg någonstand med Andera för vi ska tydligen vara med i hennes syrras prodjekt i skolan men andra ord vi ska vara med i en film och vi ska spela döda. Haha en otroligt svårt och viktig roll. Men det blir säkert as kul, speciellt med Andera. På riktigt man kan inte ha tråkigt med den människan, helt omöjligt. Är det tråkigt så säger hon bara någon konsigt men rolig komentar som man kan skratta åt hur länge som helst.

Juste det ska jag säga innan jag glömmer de.
Igår så kom min sång lärare fram till mig och ja vi snacka vi lite. Jag sa att hon hade saknat mig fett mkt och hon sa att hon helt klart hade gjort de, HA jag visste de. Iallafall så sa hon att det var några treor som leta efter mig. "Va?! vad vill dem mig?" sa jag. Hon sa att dem ville att jag skulle sjunga i deras musikal som är ett projekt arbete som alla treor gör om dem inte helldre spelar in en CD eller något. Iallafall så blev jag typ as chockad och visste inte vad jag skulle säga. "Dem kanske äter upp mig!" sa jag och just då kommer två av dem treorna förbi som ville ha med mig. Fett pinsamt men ändå kul.
Vi får se hur jag gör, kommer förmodligen göra det och ifall jag gör det ska jag typ sjunga en sån, kanske säga någon replik i någon scen och sen är jag klar. Kommer spelas upp i Mars typ så det är ju inte broska.

jaja men nu ska jag kila iväg till skolan.
Ha en super fredag nu!

xoxo

Man är som man är, hahaha


Alla har vi någon svaghet i ens personlighet och min råkar just vara svensk hip hop/rapp.
Jag har verkligen någon grej med svensk hip hop. Jag vet inte, alla låter är ju stort sätt likadana men jag älskar dem ändå. Det är så jävla fina texter.


Nya serien "Vampire Diaries"

Vampire Diaries


Vampire Diaries är en serie för oss vamypr älskare, för er okuniga läsare som INTE har sätt serien så är en serie om två vampyr bröder som verkligen inte går ihop. Den era brorn (Stefan, som är den gode brodern) börjar på high school där han träffar Elena, en tjej som liknar någon som ståd honom mycket nära i det förflutna. Elena har förlorat båda sina föräldrar i en bil olycka som hon själv var med i men överlevde. Hon får kämpa sig igenom vardagen även om det var flera månader sendan dem dog. Stefan har en bror som sakt (Damon, den onde brodern). De kommer verkligen inte överens alls efter några konflikter som hänt i det förflutna. Damon har bestämt sig för att spendera restan av hans "liv" åt att göra ett helvete för Stefan och det börjar så fort dem återförenas igen.

Idag gick det tredje avsnittet på TV6. Om du inte har sett serien men tycker den verkar bra så kan du gå in på
http://tv6play.se/ och se den andra avsnitten och komma ikapp. Den går på torsdagen kl 20.00 på TV6. Kolla på den, ge den en chans, den är super!

Torsdag 18/02

Idag kan jag säga att det var en så ovärd dag. Började dagen typ 9.20 med rytmik och då kolla vi bara på film. Efter de hade vi håltimme i typ 1h och 50min. Efter de hade vi matte, som jag inte gjorde någonting på. Sen hade vi engelska och då skulle vi bara göra något prov sen fick vi gå. Och sista lektionen var inställd så men andra ord så har jag inte gjort någonting idag..ganska ovärt.

Jag var väl hemma vid kanske..kvart över tre och de ska jag säga er människor att det är JÄTTE TIDIGT för en vanilg skoldag för mig. Känner mig lite duktig för jag har städat mitt rum ordenkligt nu och jag tycker man ser en liten skillnad iallafall...tycker inte ni de?

Före



Efter


...

Säg till när du vill ha mig i ditt liv..
när du är villig att försöka få det att funka

Snabbt inlägg

Jag har precis pratat en stund med Andera, hahaha som dem saknar mig i skolan. För mig är det dax för en förändring och jag har lite som jag funderar på att göra men det får ni se sen.

Nu ska jag gå och titta på
One tree hill och Sex And The City

God morning

God morgon alla. Jag ar verkligen precis vaknat och funderar på att kila iväg till
köket och göra en smaskig smudi, jammi!!
Ja, jag är hemma från skolan idag igen, kände mig inte redo för att gå tillbaka dessutom är jag sjuk också. Imorgon är det förmodligen den dagen som jag får ta tag i och släpa iväg mig till skolan och lådsas som att INGENTING har hänt..som vanligt. Igentligen vill jag bara vara hemma med mig mamma men det går ju inte.

Jag har tänkt på en grej, någonting som förmodligen dem alldra flesta är eller har varit. Jag är helt besatt av min mobil..på riktigt. Om jag inte hittar den får jag PANIK...
Folk har börjat konstatera de att jag är alltid uppdaterad. Det går alltid att lå mig någonstans, dygnet runt.
Kan de verkligen vara bra för en?
Ibland när jag vaknar på natten, vaknar jag, kollar på mobilen och sen somnar jag om..Hallå
de kan ju inte båda gott.
Nej jag måste börja göra något åt de..och nu när jag väl prata om de kom jag på att jag faktiskt
behöver en ny mobil, hahaha.

jaja nu ska jag gå och se vad som finns
i mitt kykskåp
xoxo

Semeldagen

Det är synd att man inte äter semlor för den här ser riktigt goda ut!


Idag har jag bara sovit, bokstavligt. Kolla lite på tv kanske men inte mkt. Ikväll kommer jag mesta att plugga så jag blir klar någon jälva gång. Vet inte riktigt vad jag ska göra, har ganska starkt beslutsångest.
Men någonting som jag vet så är det att jag saknar min pojkvän jättemkt!

Alice in wonerland

VEEM VILL SE DEN MED MIG?
Jag MÅÅÅÅSSTE se den!


Gamla vs Nya

på 80-talet samlade Vince Jones en otrolig grupp som sjöng "We are the world". Nu 25 år senare har den startat en ny grupp med några av världenskändaste artister.
Jag älskar den här låten, den är otroligt vacker och har verklige med sitt ut budskap. Alla borde tänka på de någon gång ibland.

Nu är frågan..Vilken verition är bäst?
Den gamla..?

eller den nya?


Själv kan jag verkligen inte bestäma mig!

Alla hjärtans dag



Titta vad jag fick av min älskade mamma idag i alla hjärtans dags present!

Jag ska vara ärlig och säga att min dag har varit skit rent utsakt. Har gråtit
största delen av dan och nu har jag typ super ont i huvudet för de. Igentligen skulle jag ha åkt in till stan med Pauline och två kill kompisar och fira alla hjärtans dag men det gick verkligen inte. Hade det varit en annan dag, vilken som HELST! så hade det gått men inte idag. Jag visste inte hur jag skulle göra för att lugna ner mig så jag ringde min mamma och bad henne komma hem. Vi prata om allt. Jag var med henne hela den, man kan väl säga att hon räddade min dag! Vi åkte till hagen med Marcus, vi fika hemma hos honom sen och sen laga mamma och jag mat tillsammans



London 29 april 2009



Jag hitta den här filmen nyss. Den är från klassresan i 9an när vi är i London.
Vi är i London eye som är för er som inte vet, en av världens största parise hjul. När vi just hade kommit in i (ja vad man nu ska kalla det som v är inne i) så sa Anton som var en i klassen "Fan jag är ju JÄTTEhögd rädd".
Jag trodde jag skulle dö av skratt. Det kom han på då när vi redan var inne och man inte kunde gå ut.
Så nu i filmen så retar Kajsa (vår lärare) honom hela tiden.
Jag skratta så jag grätt när jag såg filmen!


Friday


Så himla synd att duschen kom ivägen för Felicia!

Sluta halv 11 som varje fredag, sen åkte jag till ängkärr och hälsa på Daniella. Jag var med på två lektioner, SO och hemkunskap. På So tittade dem bara på film om andra världskriget och på hemkunskapen satt och Daniella, Tobias och Stefan och flumma som fan.
På kvällen träffade jag mina saknade flickor. Har inte haft en så mysig kväll på länge. Vi laga mat, åt massa gott, bada jacozzi och kolla på film. Kärlek till er!

 

 


Torsdag friluftdag

Ja det är ju inte torsdag men eftersom att jag inte har skrivit
om varken torsdag eller fredag så jag gör det nu

Ja som sakt så hade jag friluftsdag i torsdags och jag, Isa, Andera och Gustav bestämde oss för att åka skridskor. Vi visste att vi skulle åka på en sjö och både jag och skridskor har åkt konståkning så vi trodde det skulle bli kul. När vi kom fram upptäckte vi att det var minst 2-3 centimeter snö på isen och det gjorde det
stort sätt omöjligt att åka. Isa och jag tyckte det kändes som att vara nybörjare igen. Vi tröttnade ganska fort och
då åkte vi hem till Gustav i Fruängen istället. Vi gick minst förbi tre mataffärer när vi gick och varje gång gick vi in och köpte något. När vi kom hem till Gustav kolla vi på So 6 (jag har ingen aning om hur det stavas). Den var SÅÅÅ äcklig!

En månad

En månad med min älskling


Saknar?


Klart jag saknar de vi hade! klart jag saknar det när verkligen var VI!
Tror dock inte att det någonsin kommer blli vi igen..men minnerna lever alltid kvar!
Alltid!


Andera!!!


Jag har aldrig hört Andera sjunga även om vi går i samma klass och går på ett musikgymnasium.
Du är faktiskt jätteduktig!

Kan någon lära mig spela gitar?!


Måndag 8/02 Idag var jag lite konstig


Miley Cyrus - The Climb
Den här bilden tog jag i London i 9an när jag var där på klassresa.
Jag är inte så över förtjust i Mileys röst men jag tycker hennes texter är fina.

Kände att jag var lite exrta glad och spidad idag i skolan utan andledning men så får man väl vara ibland också.  Jag tycker dagarna är så lååånga nu för tiden. Allt är så segt. Alla lektioner och allt, men på ett annat sett tycker jag dem går super fort. Ena sekunden sittar man på första lektionen och nästa har man slutat. Hahaha känner att jag inte är på bra på att förklara saker så jag lägger av nu på en gång!

xoxo


Lördag 6/01 tråkig lördag


Jag har en känsla av att det kommer bli en tråkig helg.
Men innan jag säger något annat vill jag önska Pauline lycka till till tävlingen som hon är på just nu. Jag minns den där känslan som man hade innan man skulle ut på isan. Ja jag har ju fakitskt åkt konstikning förr. Jag åkte i typ 8 år men jag sluta för två kanske. Det var inge kul längre och jag kom inte framot så jag la av.
Ikväll ska jag äta salad som mamma köpte till mig.

Jag orkar inte skriva ett långt inlägg idag.
Nu ska jag verkligen ta och städa mitt rum medans
jag tittar på "raise your voise".

xoxo

Jag saknar dig :(((((


fredag 5/01



Jag lyssnar alltid på den här låten när jag inte mår så
bra. Dem får mig att tänka på ett annat sätt och nu
ska jag förmodligen titta på den filmen och bara mysa.


Dem senaste dagarna har inte varit så bra
om jag säger så...Bara massa bråk men kompisar och nära och kära, varit hemma från skolan, undvikit stort sätt allt.
Just nu vill jag bara bort från allt. Åka utomland eller bara vara hemma..vad som helst. Känner också bara mer och mer hur mkt jag vill att det ska bli vår och sommar, jag tror alla skulle må bättre av de.
Jag tror det bara finns en sak som kan hjälpa mig just nu och det är en riktig jävla mys kväll med mina flickor! Pauline och Felicia, jag sakna våra kvällar och nu var det allt för längesen! Näst nästa helg eller något!
Jag känner att jag behöver mina tjejer nu mer än någonsin! Kärlek till dem!!!

Så du ska du/ borde du behandla DIN flickvän

1. Tänk alltid på hur hon mår, fråga gärna en gång för mycket än en gång för lite.
2. Respektera alltid henne.
3. Kom ihåg att det finns saker som hon också vill göra.
4. Låta henne prata till punkt .
5. Lös alltid problem som uppstår mellan er, gå inte och trösta dig i en annan tjejs famn.
6. TÄNK DIG FÖR innan du öppnar din mun...tänk på att tjejer brukar vara jätte känsliga.
7. Tänk på att din flickvän är din flickvän . Uppskatta henne för att du hittar aldrig någon bättre än henne om hon nu inte behandlar dig illa och är dum mot dig.
8. Ge henne komplimanger då och då, jag menar inte att du ska ljuga för henne . Berätta sanningen och få henne att minnas ännu en gång varför ditt hjärta brinner för henne .
9. Säg bara jag älskar dig om du verkligen menar det. Säg det inte för mkt, så det inte blir tjatigt eller en vardag att höra det .
10. Skäms inte för henne inför dina kompisar, kyss henne, prata med henne, håll om henne inför dina kompisar . Stå för att hon är din tjej, om dina kompisar inte respekterar det är dom inte riktiga kompisar!

RSS 2.0