Glee


Det är de jag kommer titta på de närmaste dagarna!! Om ni inte har sett de, GÖR DE! sååå värt

Förlåt

Shit min uppdatering är skamlig! Iallafall så har mitt lov varit super härligt hittills! Har träffat många personer och tagit det lugnt. Imorgon ska jag med Axelia när hon klipper sig och efter de kanske jag ska träffa Felicia och mysa!

Hösten är här


Dagarna går långsamt men åren går fort

När jag tittar tillbaka så kan jag inte fatta hur mkt mitt liv har förändrats på ett år. Idag ser mitt liv helt annorlunda ut. Jag kan inte ens förstå hur åren kan gå så jävla fort, det är ju läskigt. Känns som det var går som jag satt i skolbänken på ängkärr eller som jag var jätterädd för att åka tunnelbana.

Vänta inte på att ditt liv ska börja...för livet kommer inte vänta på dig!

En känsla som inte går att beskriva



jag satt och lyssna på min Ipod idag och då kom den här låten plötsligt på. jag har inte hört den på 4 år. När jag hörde den visste jag seriöst inte vad jag skulle göra, jag satt bara och gapa. Jag fick så mkt känslor och minnen tillbaka på samma gång och så är låten så sjukt jävla bra. Jag kan verkligen inte sätta ord på de. Jag kunde inte få fram någonting, inte en tår eller någonting! jag bara satt och gapa. Sist jag hörde den var under min depprition och det blev så mkt. Den känslan jag får av den här låten vill jag aldrig bli av med!

Jag har offeciellt lov!

Ja nu hörde rätt, jag har lov! helt underbart. Håller just nu på att planera mitt lov lite snyggt sådär och det ser mycket bra ut! Shopping, tvspel, picknick och landet än så länge.
Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera men jag har inte haft en så bra vecka och jag har inte varit mitt glada jag riktigt men det ska jag ändra på nu! Under min vecka har jag haft lös, askul....Jag hade konsert i tisdags, jättekul men inte en så jätterolig sång kanske. Hade friluftdag i onsdag, också ganska fail och tre prov...också super kul.
Imorgon åker jag iallafall till landet för sista gången iår, shit vad hände med sommaren? men nu måst jag verkligen städa, mår ju psykiskt dåligt av de!

Demonstration


Idag var det demonstration mot Svenige demonkraterna på sergelstorg och jag tror aldrig jag har sett så många människor där förut. Det var säkert flera tusen där. Folk hade skrivit skyltar som det t.ex stod på "Rädda våra vänner, Nej till rasistm" och folk ropa "Ingen rasism på våra gator!". Om det är någonting jag verkligen hatar så är det just rasism och jag är så besviken på Sverige. Jag har alltid varit stolt över att vara från Sverige men nu när vi har rasister i våran egen rikstad...
Är det verkligen de vi väljer när vi lever i demokrati?! det är ju sjukt!


The greatest thing


The greatest thing...you'll ever learn...is just to love...and be love...in return!

 


Så fruktansvärt rolig!


Doll outfit


Ja så här ser jag ut idag då. Snart kommer Cajsa och Fredrik med deras fina flickor på fika, mysigt. Efter de MÅSTE jag plugga, jag har två prov nästa vecka så men veckan efter de har jag LOV!!! kan ni tro de?! heelt underbart, love love love


Kinesiska Terrakottaarmén

Idag var jag, mamma, Axelia och Pappa och såg Terrakottaarmén, det var faktiskt jättehäftligt! Storyn är den att några bönder ska ha grävt i sin åker och så upptäckte de en staty i mänsklig stolek och när det börja gräva ordentligen upptäckte dem att det var mer än 6000 statyder och tydligen ska det ha varit en armé som vaktar den första Kinesiksa Kejsare och de var gjorda av Terrakotta (en typ av lera). Och! armén är mer än 3000 år gammal!


Du omsluter mig


Höst höst höst

Usch va det regnar ute. Har hittat en cykel nu idag också, skönt! När jag kom hem hade mamma tänt massa fina ljus, så himla mysigt. Har lite ont i huvudet efter gårdagen hos Linnea men det var inte så farligt. Ikväll kommer Flisan hit också, tummen UPP! hoppas också att vi ska kunna skypa lite med Pauline också, lovely!

Beslut som förändrar livet

Beslut tar vi varje dag. Ett ändå beslut du tar kan förändra hela ditt liv, föralltid.

De bästa valet jag har gjort i mitt liv (hittills) är när jag bestämde mig för att börja umgås med Pauline. Jag minns det så väl när jag såg hur populär hon var i ishallen och jag tänkte "Henne vill jag också börja umgås med" och jag fråga dig om vi skulle ses någon helg och ditt svar va "Javisst, det låter jättekul!".
Idag är Pauline, som alla vet, min alldra bästavän och jag älskar henne mer än allt på denna jord. Hon är den som jag kommer vara med livet ut och hon kommer alltid vara min bästavän. Hon är den som har gått från att vara en barndoms kompis, en bekant, en vän, en bra vän, en bästavän...och till slut som en syster. Det gör lite ont i hjärtat just nu för jag saknar dig så otroligt men jag vet att du har det bra och det här du gör kommer vara ett beslut som Du tog som förändra ditt liv.

Ett annat beslut som jag tog var
att sluta på Käppala skola och börja på Ängkärr. Bland det bästa jag gjort. Det var DÄR jag lärde mig läsa och skriva och hade jag inte gått där hade jag inte haft något av det självförtroendet som jag har eller varit så duktig i skolan som jag är. Några av mina närmaste vänner träffa jag också där. De beslutet ligger nära hjärtat.

Sen har vi Graninge,
platsen som jag konfirmerades på. Några av dem finaste minnerna jag har kommer därifrån. Även om jag idag inte har kontakt med någon därifrån så kommer jag aldrig glömma de och jag är fortfarande otroligt glad över att jag åkte dit.
Det var också på Graninge som jag upptäckte min röst. Hade jag inte gått där hade jag förmodligen inte gått på ett musik gymnasium just nu och jag hade inte följt min dröm. Tack till alla som var med mig på Graninge, ni har förändrat min framtid.

Och till sist har vi Malta.
Jag har träffat så mycket otroligt härliga människor där och även om ingen av dem kan läsa det här så gör jag det ändå. På Malta bevisa jag för mig själv att jag kan ta hand om mig själv och att jag kan klara allt bara jag ger mig fan på de, även om det kan vara super läskigt så löser de sig. Jag fick också mycket självförtroende där nere. Jag blev jätteomtyckt och fick ganska mycket uppmärksamhet.

Mitt liv har knappt börjat och jag kommer få ta många fler beslut som kommer på
verka min framtid och vet ni vad, I CAN'T WAIT!

regn regn regn...och ännu mera regn

I tre dagar nu har det regnat, så himla tråkigt och jag som inte har några bra kläder för regn just nu, bajs! Man får väl helt enkelt bara sitta inne och ha höstmys.

idag skulle vi på en lektion gå runt i centrum och spionera på en speciell människa som vi tyckte såg intressant ut, det var lika illa som det låter. Efter ett tag gick iallafall och Kelli, Mazlum och Alex och shoppa istället. Ja..det var väl dagens höjdpunkt. JUSTE Gustav fyller år idag också, GRATTIS!!!

Gjorde min dag!

Det här fick jag hem i brevlådan idag. Ett litet, litet packet från som kom hela vägen från schweies. I packetet låg det ett par trosor och ett fint litet vykort.Tack så mycket Pauline, du gjorde min dag och snart hoppas jag att jag kan köpa ditt godis snart också. love you


Dagens tabbar

Så jävla bra att alla gör varsin tabbe. Den sista är baragustav som...är ful HAHAHA


Höstmode

Jag vill verkligen ut och spändera massa pengar på fina kläder
Can't wait!

Jag och Gustav


Mycket bra tisdag

Idag har jag haft en jätteskön dag. Dan började med Ensamble, dock var det bara jag, Kelli och Andera där men det var kul för då fick jag och Kelli öva mycket på sången och på våra stämor så det var nice. Sista lektionen var bäst! då hade vi idrott B och då drog vi till gymmet som är presis vad våran skola. Så först gymma vi i typ 1 timme typ sen hoppa jag, Simon, Coco och Rikard i polen och efter de bada vi Jacozzi, fleeera gånger! så himla underbart slut på dagen, kunde verkligen inte bli bättre. Vi var klara 16.40 och vi slutade lektionen typ 15.15, hahaha

I can change you life, I can make you happy



Verkligen inte en bra dag

Min dag börja med att jag inte sminka mig alls min alla mina kläder låg i tvätten så jag fick ta på mig asfula kläder och jag var allmänt ful. Som tur va så gjorde Pluto mig lite glad genom att han inte heller hade orkat fixa sig så morgonen och såg ut som ett litet troll i håret, då blev jag jättelycklig. Dagen fortsatte med massa tabbar i alla dess slag. På engelskan gjorde jag en ny tränd med att somna också. Jag somna först och sen fick jag höra att efter mig hade Pluto, Rikard, Alex och Gabbi också somnat, alla vill vara som mig...nooooot.

Sen på svenskan gjorde Pluto mig lite mer lycklig, ni ser ju bilden, den säger ALLT!! Jag får tårar i ögonen av den

Skööönt

Nu har jag just duschat och lyssnar på min favorit lista på spotify och mår brra. Nu ska jag börja tjäna pengar så det bara skriker om de för jag känner att min köpelista är liite för lång och dyr för att studiebidraget ska räcka till allt, ÅHH jag vill bara att det ska bli den sista så jag kan SHOPPA!!!

Tattoo


Jag längtar verkligen tills jag får göra min tatuering på handleden. Det här är Karlacloset är så himla snygg och det är hennes tatuering också. Först ville jag göra den på vänstra handleden men nu blir det höger istället och det ska stå Life is what you make it, och NEJ det är inte från Hanna Montana jag ville ha den innan jag ens hörde låten. Bara ett år kvar nu!

OMG!!

Omg omg omg omg jag har just sett det första avsnittet av Vampire Diaries sesong 2. Det var så awesome, trodde jag skulle svinna. Jag har väntat så jävla länge och nu har det äntligen kommit


Fika hos storebror

Vaknade kl två av att mamma kom in jag sa att vi skulle fika hemma hos marcus och att jag var tvungen att gå upp.
Nu sitter jag och leker lite med olika nagelak och exprementerar lite, heheh.
Skriver mer sen!

Bilder ifrån Linnea igår


I love you


i can't handle this, but i'm really trying


The last thing I want to is hurting you.

Another summer day
Has come and gone away
In Paris and Rome
But I wanna go home

Maybe surrounded by
A million people I
Still feel all alone
I just wanna go home
I miss you, you know

And I've been keeping all the letters that I wrote to you
In each one a line or two
"I'm fine baby, how are you?"
Well I would send them but I know that it's just not enough
My words were cold and flat
And you deserve more than that

Another airplane
Another sunny place
I'm lucky I know
But I wanna go home
I've got to go home

Let me go home
I'm just too far
From where you are
I wanna come home

And I feel just like I'm living someone else's life
It's like I just stepped outside
When everything was going right
And I know just why you could not
Come along with me

Cause this was not your dream
But you always believed in me

Another winter day has come
and gone away
And in Paris and Rome
And I wanna go home
Let me go home

And I'm surrounded by
A million people
I Still feel alone
Let me go home
Oh, I miss you, you know

Let me go home
I've had my run
Baby, I'm done
I gotta go home

Let me go home
It all will be alright
I'll be home tonight
I'm coming back home

Saknar dig


Kan du bara bli frisk eller?! kom tillbaka till skolan på måndag


Fredags mys


Hoffmaestor - Young dad

Egentligen skulle jag ju ha gått på Hoffmaestor men det kommer vara så sjukt många människor där och så ska man betala över 100 spän för att INTE SE NÅGONTING, känns ganska ovärt. Istället ska jag spändera min fredag med Linnea och förmodilgen Johnny och kanske några till, kommer bli mysigt

Så sjukt snyggt!


Så fruktansvärt snygg hon är och hennes kläder ska vi inte tala om! man
får så himla bra mode tips från henne blogg, lovely!

Torsdag 9 september

Idag var det en bra dag, inte så mkt i skolan och hade jätteroliga historie lektioner. Sista lektionen blev aldrig av så det var nice att få sluta tidigare. Jag är nöjd med min insats med skolan den här veckan men den hemska sanningen kom just upp för mig, det tar aldrig slut. När man har gjort klart alla läxor för veckan får man nya för veckan efter..bajsjobbigt ju!


Svenskt godis

Nu har jag erbjudit mig att skicka över massa gott SVENSKT godiss hela vägen till Schweiz (KOLLA JAG KUNDE STAVA DE!) för att Pauline har pms jag har ätit upp allt gott godis. När jag fråga henne vad hon ville ha...ojoj jag kan ju säga att det kommer inte bli en billig historia, HAHA men det är hon värd. Saken är den att det kommer ju ta tid innan det kommer fram och jag har ju inte ens köpt de än, hahaha kanske kommer fram till nästa mens eller något.

Kan du hålla dig Pauo? mohaha

Ensemble ♥


Just nu kör vi den här låten på ensamblen, vi ska kanske ha en konsert v.38 och då ska vi spela den.

Jag är så himla glad! Vi har ju bytt ensamble grupper nu i skolan och nu är jag med Simon (trummis och som btw är skolans bästa trummis och har varit de sedan han börja, NICE!), Pluto (gitarist, också duktig när han väl försöker och vill), Andrea (gitarist) och Kelli (sångare, amricans utbytes student. Har inte hört henne men har hört av folk att hon ska vara duktig och hon gillar att ta låga stämmor, PERFEKT eftersom jag vill ta dem höga!).

Jag är så jävla nöjd med min grupp så ni anar inte! och NU kommer vi till det allra bästa, gissa vilken schanger vi kommer börja spela?! JAZZ! så jävla nice! och alla verkar vara astaggade. love love love! längtar så


Jag mår bra!

Idag har det varit fett chill i skolan. Hade sång lektion och det var som vanligt awesome! Jag älskar verkligen min kalender! nu har jag koll på ALLT och det har fått mig mindre stressad och jag mår så mkt bättre. Jag har faktiskt kommit på de, jag mår riktigt bra just nu och det är så underbart! och nu har jag gjort alla läxor också, nice! Dax att börja med nästa veckas läxor så man har de gjort?

På kvällen träffa jag Johnny och Linnea. Vi köpte godis och prata massa, mys! Jag har saknat att umgås med dem

Jackson 5


I'll be there


Vi förtjänar båda det allra bästa!

We need each other


Det som var min vardag, är nu min dröm

Jag vill bara kunna bli så galen igen! Jag vill ut och vara med er igen!

 


Fika

Idag har det varit en bra dag. I vanilga fall slutar jag 12.30 på tisdagar men nu har jag lagt till ett ämne, idrott B, massa folk som övertala. Den kursen är så jävla nice! Vi kommer vara nere på gymet och gymma hur mkt vi vill, vi kommer simma och sen får vi basta efter. Men vet ni vad det absolut bästa är? VI FÅR BETYG PÅ DE och det är gratis! fatta hur mkt pengar man tjänar. Är så himla taggad, så nice!
Efter skolan drog och och Coco till stan för hon skulle shoppa lite och sen träffade vi upp Mimmi och Sting och fika på John Chris (of course), efter ett tag kom också Anki. Jättemysigt var de och jag hoppas jag får träffa mim snart igen, saknar min lilla puffis.  Men nu ska jag ringa upp min bebis Pauline, Ciao

Ingen bra måndag

Den här dagen började verkligen inte bra alls. Morgonen börja med att jag bara hade sovit 1,5 timme och då när jag kommer till skolan ska jag lyssna på hur otroligt jobbig morgon Pluto har haft, något med att han var sjukt jävla kissnödig och var tvungen att gå upp och grejer. Sen blir Pluto fett lack på mig senare på dan men det löste sig galant. Sista lektionen var vi på en föreläsning, den var jätteintressant och han som höll i den gjorde den jätterolig men oj va mkt jag anteckna, jobbigt.

aja nu ska jag sova och försöka ta igen lite sömn men innan jag gör de
ska jag kolla på Mulan

Varför sover inte jag?

Jag förstår verkligen inte! Jag vaknade 12 idag och sen somna jag vid åtta och vakna igen vid elva och sedan dess har jag varit uppe nu. Jag har verkligen försökt att somna men det går inte! jag har kollat på en halv film, fixat med lite foton, jag har till och med pluggat, så nu har jag typ gjort alla läxor för den här veckan...skönt i och för sig men nu vill jag sova juu. Klockan är 5 på morgonen och jag ska upp om en och en halv timme, är det ens någon idé att sova nu?

Btw, ja min valp gillar äpplen men han äter aldrig upp hela utan han börjar på nya hela tiden.

Måste vara det vackraste jag har sätt!


Ojojoj många tårar föll under den här filmen!


Med barndomen kommer också obeskrivlig lycka?

Alla säger att det var så mkt lättre när man var barn och på ett sätt var det väl de. Inga problem som depprition, pojkvänner, skola, stress eller något liknande. Men! ni måste komma ihåg att när vi väl så små tyckte vi att vi hade problem. Som t.ex. bråka med mamma och pappa, bråka med syskonen, ha någon att leka med, vara omtyckt, ha finast saker (som leksaker) eller såndant, något som känns bekant?! Men framför allt, allt vi har gått igenom idag hade vi inte upplevt då, vi hade ALLT de framför oss. Jag skulle inte vilja komma tillbaka till den ålderna igen. Jag hade inte en hemsk uppväxt men jag skulle inte vilja uppleva dem jobbiga stunderna igen. Det är bara så att livet är aldrigt perfekt även om man kanske tycker att det va de, så tyckte vi inte de då. Människan ska alltid hitta massa fel, det är DE som gör att det aldrig blir perfekt...


Kan du lära dig den och sen lär mig? PLEASE!


HAHA kanske i en enklare verition xD


idiot


I just wish I could hate you!!


sång läxa


Mysig höstkväll

Idag kände jag mig verkligen som en hiphoppare. Jag hade mjukisbyxor, en tajt svart tröja, en STOR tjocktjöja, benvärnare och en halsdruk på mig, fult med SKÖÖÖNT! helt underbart. Jag hade också min första sång lektion och det var hur roligt som helst! Fick en låt som jag verkligen tycker om att sjunga och som också är mkt svårare än va jag bruka få, kul, äntligen en utmaging.
Efter skolan åkte jag direkt hem till Isa. Vi laga mat, tände en brasa och åt gott framför TVn, en riktigt mycig höstkväll, kunde inte fått ett bättre slut på veckan

Måste jag prova!


buss

Jag vet verkligen inte varför men jag älskar att åka buss, bil också men buss är lite bättre. Andra hatar det verkligen och säger att det är så varmt i bussarna på sommrarna och hur mkt folk som helst på vintern. Okej jag gillar inte att inte kunna andas i en buss för att det är för varmt eller bli så ihoppressad att det känns när som helst som att man ska explodera men jag tycker bara om att åka buss. Förmodligen är det för att jag inte åker buss så ofta. Alla som känner mig vet också hur otroligt lugn jag blir av de. Kärlek till bussar, HAHAH


GRATTIS!!

Inatt fick min mammas kusin Anna en liten pojke, stort grattis. Jag hoppas verkligen att vi får åka och hälsa på dem snart. Många pussar och kramar

För mkt skratt kan inte vara helsosamt i längden

Idag har det faktiskt varit en ganska sen dag, många håltimmar och dem är bara så himla sega, tur att man har så otroligt roliga klasskamrater som gör dagen så mkt roligare. Slutade iallafall kvart i fyra och det var jättesegt.
Jag tror helt seriöst inte att jag någonting har träffat en människa som kan få mig att skratta mer än Pluto, det är helt sjukt. Jag skrattar så mkt med honom att jag får jätteont i magen, är det verkligen helsosamt? jag tror nästan inte det.

Bilden är från ettan. Filipe, Adrian och Pluto

Första september

Nu är sommaren verkligen över men hösten är också mysig! och när jag får pengar ska jag köpa massa fina höst kläder sen ska jag tvinga ut min mamma och shoppa lite mer, awesome.
Idag har jag iallafall haft en ganska chill dag i skolan, låg mest i sofforna och sov (blev lite mosad av Kevin och Pluto på samma gång också). Efter skolan skulle jag åka och äta med Isa, Marcus och Pluto men då sprang jag på Erika, min älskling, och då hängde hon också med och åt och så sprang Pluto på två av sina kompisar också så vi blev ganska många tillslut, ASMYSIGT. Efter de skulle Pluto handla massa saker typ och så tvinga jag han och hans kompisar att sitta med mig på Sl centret och i typ en timme, dock så orkade inte en av hans kompisar längre än typ 40 min, men vi hade iallafall askul.
Kl 7 var vi på teater med skolan och den hette typ Prime eller något. Den var ganska bra, men lite överdriven i vissa scener men det var GRYMMA skådespelare, verkligen.

Nu är jag så trött så jag kommer nog slockna när som helst. Ciao!

RSS 2.0