Om jag kunde spola tillbaka tiden...skulle jag inte göra de

Everything happens for a reason

B A K N I N G


Foto: Jag
Av någon konstig andledning bakar jag något kolosalt nuför tiden. Idag har jag gjort rulltårta, mysigt och väldigt poppis. Har inte haft någon lust att uppdateta på sista tiden.
Det är iallafall lov nu!! äntligen! ska njuta!

Söndags mys!


Idag har det varit en jätteskön dag,
verkligen. Börja med att jag åkte till gymmet med Felicia och på slutet kom Linnea också. Bakade en cheescake igår också och gjorde de sista på den imorse, bakade också bullar med mamma, älskar att baka.

På eftermiddagen kom Marcus och Robyn hit och fika och åt middag. Marcus sa att jag bakade mycket mer förut, ska nog börja göra de igen. Robyn fråga om jag brukar baka mycket för hon tyckte min cheescake var så fin. Jag har saknar Robyn och vi ska fika på tisdag och på bio på torsdag, lovely.

Resten av dagen har jag pluggat en massa och nu ska jag städa mitt rum medans jag tittar på Mulan och har en varm vetepåse på axlarna!


Två är man stark men ensam är starkare!


Music is everything!

Vad skulle jag göra utan musiken? Musik kan säga saker som man inte kan säga med vanliga ord. Musik är de som alltid tröstat mig. Jag vet inte vem jag skulle vara utan musiken, jag älskar de för mycket för att kunna vara utan de!



Now I remember why! it hurts to much...

.................................

Hemma hos Lina


Kungsberget

Idag har jag varit hela dan i Kungsberget och åkt skidor, det var kul. Åkte mest med Linnea och Emelie men också med några ettor. De tre absolut roligaste åken var när vi åkte alla tvåor + några ettor, sjukt kul att åka så många och dem två sista åken med Linnea, Jan-Åke och Emelie, sjuukt kul. Linnea och Emelie gjorde min dag! så många roliga skratt, lovely.


Skidresa imorgon

Ja, ni såg rätt, jag ska åka skidor, dax att tagga till lite kanske?
Känner mig ändå ganska bra till måds inför morgondagen, kommer inte åka och slå ihjäl mig iallafall.

Sometimes life is just great


She is an true artist

Hon har gjort de igen!






Alla ♥ Dag...eller något

Jag kom just på att jag inte är överförtjust i alla hjärtans dag. Ingen bra dag, fick detja min älskade Melwin istället, han är den bästa mannen jag känner!



Dax att fixa sig

Nu drar jag och hela familjen (inklusive Robyn) hem till min bror fredrik och firar hans födelsedag. Det blir fika och mys, hoppas det blir kul men det tror jag det blir när Robyn och Axelia är med!

 


Dog lite


Ni älskar min humor!


Snabba tyck

Nu blir det till att skynda dig.
Om 10 minuter ska jag börja dra mig mot gymmet och Felicia, skööönt! Det var ju ett tag sen nu som jag verkligen träna på gymmet, ska bli grymt skönt, speciellt vid den här tiden.
Nej om jag ska hinna bli någo svettig måste jag dra nu, SEE YA


scream out loud, otherwise they wont hear





Vill göra det ingen

Vi är så bra, du är så grym. Jag vill spela in fler sånger med dig och jag vill sova hos dig snart.

Du är en fantastisk vän!


Film med Robyn och Axelia

Film med Robyn och Axelia. Just nu ser jag på Underworld med Robyn and Axelia, lovely. Det blir mys nu och jag har inte tid att skriva.

 


Lina har åkt

Nu har min älskade Lina åkt, saknar henne redan, hon är typ jättebäst!
PUSS på näsan


världens bästa

Idag ska jag träffa den bästa och underbara Lina. Vi ska träffas i stan och fika, mysigt! Känner att jag behöver träffa henne, det var inte allt för länge sen men jag saaaaknar henne!!
Hon är nog en av dem galnaste, roligaste, gladaste, härligaste vännerna jag har och så har jag känt henne i evigheter (6 år). Lina är också en svår människa att förstå sig på men när jag gör de är hon bara bäst!
Ohhh va jag längtar nu!

 

 

 


Jag vill ha sommar nu Nu NUUU

Längtar så mkt nu! Värmen, solen, sena sommarkvällar, grilla med kompisar, åka motorcykel, äta glass vid vattnet, bada, ÅHHHH va jag lääängtar!! Älskar verkligen sommaren, det har jag alltid gjort. Inte nog med att jag fyller 18 denna sommar så kommer jag också kanske åka till Öland med Linnea.
Det som gäller nu är hård träning och verkligen hålla mig till mig diet och inte fuska. I sommar kommer också Pauline hem, awesome!! can't wait.


Längtar till sommaren så jag kan ha den här outfiten!


Jag är glad!

Imorgon ska jag träffa Lina och kanske Kevin, om jag orkar komma. Känner mig snygg och jag är glad. Hatar snön och vill ha sommar men den kommer väl förr eller senare!

 

 



To cool for school?!

Jag kommer inte ens till skolan...kommer inte ens utanför dörren.....

Beauty is pain

Jag har sjukt ont i mina ben för jag har träningsvärk, har aldrig haft så här ont, kan knappt gå i trappor.
Sitter och lyssnar på min kompis nya låt, fyfan va duktig du är! stööört


ska köpas IMORGON

Dessa två skönheter!


Fika


Idag efter skolan åkte jag till stan och fika med Robin och en kompis till Kelli. Det var verkligen jättekul och vi hade massor att prata om.
Nu ska jag kila iväg in i duschen.


Om Pauline hade varit hemma hade jag...


Ja jag tycker lite synd om min bästavän när hon är sjuk!


Nytt i garderoben

Ja så här ser mina fingrar ut nu för tiden, älskar verkligen min nya korsring som jag köpte idag, som jag har letat efter en sån och nu är den MIN!
Är helt kär i väskan också, har velat ha en snygg tyggväska aslänge och idag såg jag min kompis ha en sån och så frpga jag vart hon hade köpt den och sen gick jag och köpte en på direkten, hihi!

 


Söka till förställning på Stadsteatern?

Min skola har ju ett sammarbete med stadsteatern och nästa år vill det ha några elever med i möjligtvis två uppsättningar. Minns bara en av dem och det skulle tydligen vara en rock musikal grej. Jag tänkte direkt att jag inte skulle tacka nej. Lärara sa också att de kommer ge stadsteatern våra betyg och se om vi är så pass amiskösa och om vi skulle klara av att jobba med en profitjonell föreställning och ändå klara av skolan.
Men vet ni vad det allra bästa var med de här är?! På min svenska lektionen så kom min lärare fram till och sa till mig att hon verkligen skulle bli jätteglad om jag skulle göra en auditon och söka till någon av föreställningarna. Och att jag hade ett jättefint utryck när jag sjöng och att jag sjöng helt fantastiskt. Hon sa även att hon var säker på att jag skulle klara av skolan också.
Så himla glad jag blev, jag menar...vem skule inte bli de?!

För barn?! haha


Love

Bohemian Rhapsody - Queen

brother from another mother?

Nu har jag just kommit hem från gymmet, duschat och ätit middag och klockan är bara halv åtta, känns jävligt bra! Förhoppningsvis så ska jag prata med Felicia och Pauline på skype lite senare men vi får se.

Känner att jag kommer vara död imorgon av träningsvärk och imorgon har jag idrott B och då går vi oftast till gymmet vid min skola och då har jag tränat tre dagar i rad, det känns faktiskt bra!


blogg paus

Jag ville bara säga att som dem flesta säkert har sett så har jag haft en ganska lång blogg paus ett tag nu men jag ville verkligen inte blogga, jag hade ingen lust och jag bloggar inte för att jag måste utan för att jag tycker det är kul. Jag känner mig hur som helst mer på fötter nu och jag tror jag kommer blogga mycket mer nu.

Det kanske är dax för en ny design också, vi får se

Underbar helg


Den här helgen har jag hunnit göra så himla mkt! som om de inte var nog så är min vecka är också helt fullbokad, stort sätt. Iallafall, i fredags var jag hos Emelie med lite människor, det var trevligt. Jag sov hos Isa från fredag till lördag också, det var jättemysigt, det är alltid mysigt hos Isa. På lördagen träffade jag Annika och på kvällen sov Felicia hos mig. På söndag morgon åkte jag och Felicia och träna. JUSTE jag och Felicia har äntligen kommit igång med träningen, känns underbart! Vi har redan bestämt vilka dagar vi ska träna i veckan också.

 

 

 


röda rosor i snön


Varför ser dem som man inte vill ska se och den man vill ska se är man osynlig för...?!


uppdatering

Ojojoj mycket har hänt nu men jag orkar inte skriva om de som jag brukar. Bilderna är ifrån föreställningar och festen hos Emelie!

RSS 2.0