just a dream


dreamdreamdreamDREAM


What past is past



Du är du och jag är jag!

Alla säger att ingen är perfekt, vilket kan vara posetivt men betyder de att man inte är bra nog för att man är den man är? Bara för att någon har ett dåligt förflutna betyder de inte att man är en dålig människa. Om man hör massa skit, betyder de att man inte förtjänar en andra chans?
Bara för att någon är snygg, betyder inte de att en annan är ful.


Alla är perfekta precis som dem är.


Förstår inte


hur kan vara så bra ena dan och nästa skit


S Ö N D A G


Min helg har varit bra. Mkt händer just nu, but I like it!

HAHAHA minns ni?

VS

First snow!!


Night life!


helt galet mysig med bion igår med Kevin!
Filmen var också jättebra! Insaption eller hur det nu stavasdes, haha jag vet, vi är fett sega med den men den var bra. Nu sitter jag bara på min säng och tar det lugnt. Inge sen kväll inte!!!


Av mig kommer du alltid vara älskad!


Jag kommer vara den som alltid kommer stanna hos dig, vilka val du än gör i livet. Du vet att det är du när du hör låten. Jag är den som du alltid kan kasta all skit på som du bär inom dig. Jag är den som du bara kan skicka ett sms till och jag ringer, VART DU ÄN ÄR. Jag är den som du kan lita på, som inte berättar våra hemligheter för någon. Jag är den som alltid kommer ge dig sanningen, hur svårt den än kan vara att ta imot. Jag är den som alltid undrar hur du mår.
Jag är den som alltid kommer älska dig.

Du är den vän som som gör allt lättare. Du är den som jag behöver. Du är den som jag alltid har kul med. Du är den som jag kan säga allt till. Du är den som jag litar mest på i världen.

Allt jag vill ha tillbaka från dig är din vänskap.

I'm not that girl

I'm just a simple girl that lives my life


Söndag

Söndagen kommer bestå mest av plugg men sen ska jag förhoppningsvis träffa Kevin kväll och så ska vi gå på bio, lovely!!

 

 

 

 


Fredag och lördag

Fredag kväll och lördag morgon


Lördag kväll

hela min världs bild är förstörd nu!

Jag hoppas med hela mitt hjärta att det är FEJK!!! annars kommer jag att dö

Tonight will soon be a memory too

Jag bjuder på bilderna, NJUUUT!


Header

Om det finns någon överhuvetaget som gillar att göra headers eller som bara vill hjälpa mig med det och har för mkt fritid, kommentera gärna för det skulle vara jättetacksamt!

I vinter ska jag...

Åka skridskor, puckla, skidor, ha julmus hemma hos mig, kanske operera mig, packa peppar kakor och lussebullar, ta fina bilder och spara pengar.
Den här vintern kommer förhoppningsvis vara annorlunda, hoppas på att det kommer hända något stort.

Jag älskar dig Gaga!


Värsta och bästa dagen

Ojojoj vart sk ajag börja, känns som hela min dag var knas. Okej det börja med att dagen skulle ha varit mysdagen men det var bara jag och Marina som hängde på den men skit samma, ahha. Vid lunch hände en del...saker som kanske inte var så jättetrevliga, förstöde min dag lite mkt.
MEN SEN KOM DET SOM FÖRJYLDE MIN DAG HEEELT! jag fick reda på att min ensamble ska spela på GYMNASIEMÄSSAN!!! förstår ni hur dtort de är?! förstår ni hur många som kommer komma dit?! HELT JÄVLA SJUKT! Är nervös men det kommer säkert bli stadat kul.
Sen så hade vi övning för Dreams and Imagenation projektet som är nu, förklarar mer än annan gång vad det faktiskt är för nu orkar jag inte skriva mer

Du tillhör mitt förflutna


Bild ritad av Lina
Jag beundrar dig på så många sätt. Blev lite kär i bilden!


Linas 18års bjudningar

Igår var jag hos Lina med 3 andra av hennes kompisar och fira hennes 18 årsdag. Det var jag, Martin från ängkärr, Sara och Oscar som var där, jättetrevligt. Lina hade planerat något som vi skulle göra men den lilla fisen vill inte säga något, så det var bara att sätta sig i en av bilarna och bli bort rövade. GISSA VAD VI GJORDE! Gocart, jag var LIVRÄDD. Jag kunde ha åk gocart två gånger på Malta men jag våga inte och nu hade jag inget val. Som tur var visa det sig att det var jättekul, även om jag förlora.
Resten av kvällen bestod av skratt, god mat, godis och prat, jättemysigt var de.
Jag sov hos Lina också för att jag bor så långt ifrån henne och dagen efter (idag) hade hon ett kalas för sin släkt så då fick jag träffa lite av dem också.

Tack för allt Lina
, jag hade jättekul. Det bästa med att komma hem till dig är att även om jag typ inte varit där på två år så känner man sig alltid lika välkommen. Hoppas verkligen att vi kan börja umgås mkt mer nu än va vi gör, jag har saknat dig! behöver en Lina i mitt liv, och inte vilken Lina som helst, jag behöver DIG!


Grattis igen stumpan. Hoppas du får en jättehärligt på onsdag också. PS. skicka dina bilder!
PUSS


New beauty

Idag var först jag och Kevin i skärholmens C och då hade jag sätt en tjej i min klass ha det här armbandet och jag blev genast kär. Tyvärr hade dem inga kvar i skärholmen men dem ringde till en annan affär och dem hade EN kvar så dem la undan den till mig. JAG ÄR KÄR I DEN!!

Höst bilder


Börjar bli nervös


Kan inte fatta de...det är liksom..en dröm som går i uppfyllelse. Kan inte förstå att det kommer vara gjort om max 3 månader. Men OJ va nervös jag börjar bli!


Söta Kevin som sover på historian


Titta va söt han är!! 

Det är kul att komma hem


Nu för tiden är det så himla kul att komma. Jag får alltid ett så varmt välkomnande av mina två bebisar.

Jag måste berätta om en sak som hände idag i stan. Runt fyra
skulle Isa till frisan så då gick jag på stan själv ett tag. Precis uppe vid Åléns var det en kille som dansa Michael Jackson till musik. Han var jätteduktig och jag älskar ju michael Jackson så jag stanna för att titta. HAHA då nicka han mot mig och jag nicka väl lite smått tillbaka. Sen fråga han vad jag hete och jag svara Emelie, då sa han: Emelie, du är fin. HAHA han sa det typ 3 gånger och jag bah..haha eh tack, okej.. Eller något i den stilen. Efter de fråga han om jag var ensam och då svara jag ja, HAHAHA då ville han att jag skulle komma upp och dansa med honom och då börja jag skratta och sa nej. HAHA jag, dansa? Ingen bra kombination. Sen fråga han bara om jag tyckte att han skulle dansa och då svara jag: Ja gör de du.
Det blev så pinsamt att jag var tvungen att ringa någon, så det blev mickis. Det värsta var att jag tänkte ta en bild på honom för han var verkligen duktig men när han hade stött på mig kunde jag ju inte ta någon bild, då hade han ju trott att jag tyckte han var så snygg att jag skulle ta en bild! HAHAHA ja det var dagens händelse.

Idag har vi också fått rollerna till våran musikal i skolan. Jag spelar en tjej som heter Veronica. Hon har inte många replicer bara massa låtar, passar mig utmärkt!!yey

Nytt i garderoben

Idag efter skolan åkte jag och Isa till stan så hitta jag dessa två, jättefin!
Jag är nöjd!


Såhär tråkigt hade vi på rasten idag


Rikards konstvärk


Rondell skräp?


Ni känner säkert till rondell hundar som brukar vara i mitten av rondeller, den blev väl populära för kanske 3-4 år sen. Idag när jag gick hem så såg jag från långt, vid roll i mitten av rondellen precis där jag bor, vad jag trodde var en rondell hund men när jag kom närmare var de...skärp? är de den nya grejen eller vadå? jag fattar verkligen inte.

Lagar mat

Då var det onsdag då och just nu lagar jag mat med min syster, oh va gott de kommer bli! Idag har det inte hänt just något speciellt. Jag vet iallafall vad som händer i helgen. Jag fattar inte på den här halva veckan har hela min helg och nästa och lite av nästa helg planderade. Dem här två helgerna som kommer är helt fullbokade. I helgen som kommer ska jag fira två födelsedagar och så ska jag leka med Annika på söndag, längtar till helgen!!

KANELBULLENSDAG


En gammal vull bild jag har tagit under någon bakning


Måndaaag


Såhär såg jag ut idag då, Kände mig lite exrta snygg faktiskt


Idag hade vi skolfoto, blev glad för vi hade de med MUSIK klassen inte med cp klasserna som vi har lektioner med. Sen shoppade jag och Kevin lite på lunchen och fika, jättemysigt!

Dagens köp


Vanliga läggins


STOR halsduck


Varför börjar jag alltid längta efter jul? FÖR JAG ÄLSKAR JULEN!


Ohh nu längtar jag verkligen efter julen! Förra året var jag ju med i Lidingös Luciatåg och i år ska tvåorna hålla i Lucia, så det blir lucia för mig två år i rad, yeey!
Åh jag vill äta lussebullar och pepparkakor, dricka jul must och glögg

Verkligen inte en bra dag

Som sagt så kom ju Felicia hit och vi hade jättemydigt med hundarna och lekte med dem. Titta bara vilken mysig bild jag fick på dem! Senare kom Kusin Krestina och Jens med barnen och fika och åt middag, mycket trevligt!

Mikaela



Micki jag saknar dig jättemkt! Jag har inte träffat sig på föör länge. Texten du skrev till mig rörde mig i mitt inersta. Du ska veta att jag aldrig vill förlora dig! Vi har känt varandra så länge nu. Du är en bästavän som betyder väldigt mkt för mig även om våra bråk fan inte är nådiga. Men kan man inte säga ifrån eller våga bråka med kan man inte älska på riktigt!
Jag älskar dig prinsessan!


Dagens shopping

Jag är supernöjd med min dag, hitta massa fint. Snart kommer Felicia också och senare kommer Kristina och barnen hit på fika, längtar.


Fredag


Först vill jag säga att shit va jag måste skärpa mig. Min blog har blivit fett tråkig efter att jag inte tar några bilder längre, ska bättre mig.

Idag har jag varit till Karlaplan med Axelia och tittat på när hon klippte sig, de blev fiint! Efter de gick vi och fika och så skulle Axelia köpa lite saker så vi gick i lite affärer. Just nu är jag faktiskt helt inne på att klippa mig, bara om Axelia förljer med. 
Jag är SÅ himla glad! Jag har äntligen fått pengar så nu kan jag köpa massa fina saker, YEY. Nu ska jag kolla på Vampire Diaries och min fredag är complet!

RSS 2.0