Mysig dag!

Idag var det en ganska seg dag i skolan. Massa långa håltimmar men det var chill. Efter skolan åkte jag, Musse, Alexander, Adrian, Rosa och Nils och ät på resturang, hur mysigt som helst! Vi borde erkligen göra det oftare. Efter det gick vi på sommarnattensleende med skolan och den var faktiskt ganska bra, jag gilla den.



If I could fly, I would fly up to the sky and never ever come back


Ni gjorde min dag!

Nu har jag just kommit hem. Var på gården, var ett tag sen sist. Träffade Amanda, Daniella, Vicki, Flip och några till. Det var kul, har inte varit på gården på as länge nu!
HAHA jag kan fortfarande inte fatta att dem här två..dumma? pojkarna cyklade från fridensplan till käppala, snacka om att ha för mkt fritid! Ni gav mig iallafall ett gott skratt och ni gjorde min dag!



Jordgubbar, mums




Gissa om jag har fått sommarkänslor idag! Det är ju så underbart väder ute så det är inte sant, det är ju nästan ingen snö alls kvar! Och det är så vamt och skönt, lycklig!
Jag tror att jag ska plugga mest ikväll sen skulle Pauline kanske komma över en snabbis och visa upp lite kläder.

Jag kom och tänka på en sak, det är bara 1,5 dag kvart tills det är lov, helt jävla underbart ju! och om 2,5 typ..åker jag till ENGLAND! YEAH, det kommer bli galet mys.


KOMentarer

Alla komentarer på min blogg har blivit cp, ingen av dem syns. SÅ IRRITERANDE!!
Jaja hoppas jag lyckades fixa det nu så alla framtida komentarer komentarer syns

*****


Vargsången




Vofflor



Jag är lycklig!! Jag fick äta vofflor till middag idag, så otroligt gott! Just nu tar jag lite bilder som jag kan ha på min blogg senare och leker lite när jag fixar den, jag tycker det är så himla kul. Jag önska verkligen att jag hade ett riktigt bra fotoprogram och en bra system kamera! då skulle mina bilder bli så himla bra, jaja det är bara att fortsätta önska.
Jag var ju iallafall nog min
husläkare idag och hon skulle ringa till Astrelindgren och be att få prata med avdelningen för plastikoprerationer, äntligen så kanske jag får göra min opreration som jag har längtat efter så mkt!

Idag träffade jag Amanda på tåget i skärholmen också. Så himla sjuk det var att träffa henne där men det var kul att snacka lite. Hoppas vi kan ses snart igen!

Tidig morgon



HAHA har jag sakt att jag har konsitg musiksmak, hahaha.

Om ungefär en timme och 40 min ska jag vara hos min husläkare, läskigt. Hatar att gå till läkaren och sjukhus, allt sånt! Aja dte är ju viktigt att jag går dit så.
Efter skolan ska jag förmodligen hem, träna lite här hemma och plugga, som vanligt.


Jag kom just på att jag inte har skrivit någonting alls på hela helgen så här kommer en snabb uppdatering.

Fredag: Jag drog hem från skolan runt 12 och sen dega jag tills Pauline skulle ringa mig och så vi skulle dra till teatern i Farsta. Shit va alla ska hålla på och ringa när man sover, vad är grejen? Jag tror att i fredags hade jag 4-5 samtal på typ 40 min och jag "sov" eller försökte sova under den tiden, helt hopplöst.
Teatern var iallafall bra och sen drog vi hem till Sanny och chilla. "Och hur FAN ser en spindel ut??" HAHAHAHA så klockrent!

Lördag: På morgonen åkte jag hem till Linnea och träffade Jonny, Mimmi, Linnea och Mimmis ny funna "dotter" Tingeling. Det var skoj och det var mys att få träffa dem igen! På kvällen hade mamma lite gäster men jag satt mest vid datorn och chatta, HAHA sociall tjej? nej!

Söndag: Igår gjorde jag seriöst ingenting. Pauline kom en liten stund för hon höll på att expledera av händelser som hon ville berätta men annars har jag inte gjort så mkt.

Jag tyckte ändå att min helg blev ganska lyckad
men nu måste jag dra för att hinna med min buss
sen.
xoxo

Fredag, fredag, underbara fredag!



Idag ska jag och Pauline iväg till
Farsta och titta på Törnrosa, HAHA våra kompisar är med. Efter de ska vi förmodligen hem till Sanny och kolla på film, mys.

Nu ska jag hopppa in i duschen för pauline
slutar om typ en timme och då ska vi äta och stort
sätt dra.
xoxo

Plugg



Hela min kväll har gått åt till Vampire Diairy och att plugga engelska.

Jag är helt slut och jag tänker gå och lägga mig nu. Kommer förmodligen somna få fort jag lägger huvudet på min kudde.
NATTI NATT!


Anit rasismdagen

Såhär seriösa lektioner hade vi idag. Vi bara discutera saker och åt glass, as nice!
Idag har jag faktiskt inte gjort såmkt alls. Åkte till stan med Kevin efter skolan och köpte en jättefin jens jacka från Kappahl och sen åkte jag till mamma jobb och sov, HAHA. Efter det åkte jag och mamma och hämta upp Annika och sen gymma vi, super kul


Tisdag

Igår fick jag äntligen min nya data, JAG ÄR LYCKLIG!
Som jag btw bloggar från just nu, min lilla rosa dator.

Idag har det faktiskt inte varit en så bra dag, min morgon var min bra alls och det gjorde så jag har varit på ganska dåligt humör hela dagen, inte så kul för de i min omgivning. Som tur var så träffa jag Pauline och hennes kompis på tåget på vägen hem och det gjorde min dag mkt bättre. Jag och Pauline tåg en mini promenad och så gjorde vi lite planer inför helgen, det kommer bli mys!
När mamma kom hem åkte vi och köpte lite block och skolsaker till mig som jag behövde och så köpte jag en present till min syster som jag ska ge till henne när vi åker till England (det är din födelsedags present, ingen extra present, HA HA)



plugg

Idag är det plugg som gäller. Efter skolan ska jag och Andrea "leka", fast vi kommer mest plugga hemma hos henne och sen ska jag äta där också. Det kommer nog bli mysigt.
Speciell schema denna vecka, vilket innebär att jag har Samhälles prov imorgon, kul..
Aja hoppas ni får lite mer skoj ikväll än va jag kommer ha.
Ciao

Flash back?

Om man säger..!


natt vanan

Nu slår min natt vana in igen. Jag är inte trött, lyssnar på underbar musik och nu...tänker jag städa mitt rum. Jag vet inte någon annan som gör det mer än jag, det känns bara bättre på något sätt. Jag har gjort det ganska länge nu tror jag och jag har verkligen inte aning om varför! Varför städar man sitt rum på natten för? När jag tänker på saken så är det faktiskt ganska konstigt. Jag vet att jag kommer vara helt slut imorgon men det är smällar man får ta.

Varför inte utnyttja hela dygnet liksom?! HA HA

Interview With A Vampyre

Yes nu ska jag se den här filmen innan jag somnar bara för att den är så ruggigt bra!! Såg den första gången när jag var typ 7 år och jag visste inte vad den hete då men jag leta efter den i flera år, jag skojar inte. Jag fasnade för den även om jag bara kom ihåg vissa små scener. När jag äntligen "hitta" den såg jag den om och om och om igen och vet ni vad..jag älskar den fortfarande!





Så bra!


Neutrogena är verkligen jättebra!! Min hy har blivit så grymt
mkt bättre sen jag börja använda den regelbundet. Jag använder den stort sätt varje dag och min hy blir verkligen jätte fin av den. Den blir mjuk och ren. Jag rekomenderar den verkligen till dem som har problem med sin hy för tro mig det har jag verkligen haft!

ohhh

Jahapp även om jag är sjuk så ska vi till min älsta Storebror Magnus idag för han fyller tydligen 43 nu i veckan. Jag har inte gått på hans fördesedag på jättelänge nu och jag tycker jo själv att jag kan ta lite piller och sen pallre mig dit.
Vi ska vara där vid tre så jag hinner ju luugnt göra mig i ordning och sånt iallafall.

Varför ska det snöa för? Jag vill inte ha mer snö och jag tvivlar på att någon annan vill ha det heller!! FÖRSVINN!!!

sjuk?


Fan också, jag tror jag har gått oh blivit sjuk. Jag har vaknat
nu i flera dagar i sträck av att jag knappt kan andra, ont i halsen, det riner i ögonen och att jag är sjukt trött, jag snackar inte vanlig trött som alla är en måndag morgon utan sjuuuukt trött. Jag var för trött idag för att träna, wtf liksom! Jag vill ju träna, vad är grejen?
Åhh...jag hatara att vara sjuk!


01.22



Nu är klockan mkt asså. Jag kom just hemifrån
Pauline. Jag har haft en super dag måste jag säga. Shoppa med mamma, bio med Sofia och mysig film kväll med Nicole och Pauline, underbart.

Bion med Sofia var verkligen en snyft film, jätte oförväntat slut. HAHA "Jag har en storebror och jag tvekar inte att använda honom", jag är lite stolt. Men den var bra och jag rekomenderar den! TACK för en super kväll Sofia, MÅSTE göras om snart igen. PUSS på dig.

Efter bion drog jag direkt till Pauline för hon skulle ha film kväll med sin kompis och då sa hon att jag också kunde komma. Vi såg "PS. I love you" en super fin film. Vi såg dock inte klart den för Nicole blev jätte trött och både jag och Pauline hade redan sätt den så vi pallade inte. Istället satt vi och prata hela kvällen. Från halv 11 till 1. Det var så otroligt skönt att bara prata. Vi prata om såna saker som vi har pratat om förr men aldrig på det sättet, inte i såna detaljer och det var skönt att äntligen få ut de.

Nej nu sk ajag faktiskt sova, ska upp och träna imorgon
xoxo

SNYFFFT!



JAG DÖR! Jag såg den här filmen igår och det måste vara den gulligaste filmen
jag någonsin har sett. Allt med den är så otroligt bra, den är ett mästervärk. Storyn, skådespelarna, musiken, ALLT! Allt som en bra film ska ha.

Den heter Meet Joe Black och gjordes 1998. Den handlar om..hur ska jag förklara, ja den handlar ju om förbjuden kärlek och för komplicerad kärlek för att kunna existera. Den handlar om kärleken inom familjen, käleken till livet och kärleken till en annan människa.
Det är Brad Pitt som spelar huvurollen, Joe black.

Jag rekomenderar verkligen den här filmen till 100%, förutom till Pauline Österlund. För det första skulle du gråta ögonen ur dig och för det andra ska du se den med mig första gången du ser den, punkt slut.

På riktigt, den är ett måste!


Shoppa



Idag åkte jag, mamma och Marcus till skärholmen c. Jag skulle
titta efter en vår jacka och titta vad jag hitta på Vera Moda! en skönhet, jag är super nöjd. Ikväll blir det bio med sötnosen Sofia, vi ska se Remember me och alla säger att det är västa "snyft" filmen, tyvärr har jag inte på mig min vattenfasta mascara, fråga inte varför. Jag hoppas iallafall att jag kommer gilla den. Till filmen ska det också bli lite snask, jami!!

Jag vill inte ha det såhär längre..

jag orkar inte med de. Jag vill bara att det ska blir som det var förr..
men det kommer det inte bli...
Får inte gråta..tårarna får inte synas. Det är så jag känner nu.


Inte okej

Detta är inte okej. Idag fick jag gå hem för min rygg, vad händer egentligen? Idag var jag med på Rytmiken och det var faktiskt ganska kul och sen hade jag sång lektion, ROLIGASTE LEKTIONEN! men sen, det gick bara inte, jag var tvungen att åka hem. Innan jag åkte hem ska jag vara ärlig nu och säga att jag köpte GODIS!! jag var så otroligt godis sugen, ni anar inte, så jag tyckte jag förtjäna de! HAHA

18

Åh jag längtar verkligen tills jag bli 18 år!!
finns så mkt jag ska göra och som jag verkligen verkligen vill göra! Ända tills jag bli 18 år ska jag träna som F A N. Jag ska bli så grymt snygg. Sen ska jag pierca mig i naveln och tungan och sen ska jag ju så klart tatuera handleden, så grymt jävla snyggt. Jag ska också festa som fan, då kan inte mina föräldrar säga någonting. Köra bil! ÅHH va jag längtar, bara drygt två år kvar..jippi


Onsdag


Vi ser nog båda lite muppiga ut!

Idag har det varit en ganska tråkig dag i skolan, inget speciellt så direkt. Efter skolan skulle jag ha åkt och tränat med Annika men hon blev sjuk och då blev jag fett otaggad så jag strunta i det och träffa Sofia istället.
Jag sitter mest och klinkar på mig gitarr och sjunger nu, det är faktiskt väldigt kul.


Min rygg!!

Jag tror aldrig jag har haft såhär ont i ryggen som jag har just nu! Jag har ju kraftiga problem med min rygg och är alltid stel och har alltid ont i den och efter idag och att man har fått suttit stilla nästan hela tiden i 6,5 timme, det känns efter kan jag säga! PLUS så har jag mens just nu och jag får nästan alltid ont i ryggen då. KAN NI TÄNKA ER HUR ONT DET GÖÖÖR!!

Ont i ryggen, svullna bröst, upp svullen överallt för den delen, ont i magen, kan knappt gå, får illa...kan bara betyda mens...

Talang 2010


Nu har jag just kommit hem från Talang 2010
med Lina och hennes familj. Det var faktiskt jätteroligt i början men jag hade ingen aning om att det skulle hålla på från 5-halv 11, 6,5 timme! och man hade bara en paus på 10 minuter typ, har ju gaaanska ont i rumpan..! Men jag har några favoriter, 4 st! kolla på TV4 den 2 april kl 20.00! det är på långfredagen! titta efter mig och Lina på balkongen!

Här är min snygga data som jag ska få! JAG ÄR LYCKLIG!! den är ROOOSA! ofc! Jag ska lätt pimpa den också!! Kan inte hjälpa att visa min flickiga sida ibland, älskar rosa!

Jag är lycklig!



Så himla LYCKLIG jag är!! Jag ska få följa med Lina på Lady Gagas konsär den 8 maj!!!
JAG ÄR DUNDER LYCKLIG!!

Tack tack tack Lina!!
♥ ♥ ♥


Längtar!

Ge mig varma sommarkvällear!


Shit..


Jag bara satt och gapa när jag såg den här filmen. Hur jävla klumpig får man vara egentligen?
Herregud!


Sagan om de bannlysta



Det här måste vara det roligaste jag har sett.Alla friska människor ska ha sätt den här filmen! om inte så SÖÖÖK!
Första gången jag såg den skratta jag så jag grät. Skrattar hur många gånger jag än ser den, dock tycker jag 1-2 är dem roligaste.
Sök också på "Sagan om de två bögarna" den är också hur rolig som helst!!


Nu är det vår!


Bilden är tagen för ett år sen på påsklovet
Låten är så söt men den börjar först vid 0.20


Jag har fårr såna vår känslor nu! det är verkligen vår nu.
Även om det är en del snö kvar så smälter det bara mer och mer för varje dag. Jag verkligen älskar solen! vad skulle vi göra utan våra underbarta vårar och sommrar, bli nästa antarktis förmodligen, då skulle jag flytta!
Nu har jag varit på gymmet med min mor och runt 3 ska vi åka till marcus och äta någonting, jag vill iallafall ha de


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!



HIP HIP HURA på Axelia/Saras 19års dag, HAHA! Yes idag
fyller min syster 19 år och ett stort grattis till henne. Om 2,5 vecka ska vi åka till henne i England och hälsa på henne över hela påsklovet, galet mysigt. Nu har Sara varit borta i lite mer än 6 månder. Det har faktsikt gott asfort, tycker jag. Känner inte som att hon har varit borta i ett halvår. Innan jag åker till England MÅSTE jag hitta en vår jacka! jag bara måste. Dem har ju verkligen vår där nu och om jag kommer med min vinter jacla kommer jag svettas som en gris och den kommer ta det otroligt mkt plats.
Iallafall hoppas din picknick blir lyckad idag syster! Ha det bäst

Fin låt!!


Jag är helt kär i hans röst!
Blev det i den första meningen!! så otroligt vackert!
men så otroligt sorlig!

En riktigt mysig kväll

Nu har jag jag just kommit hem från Pauline, det var verkligen hur mycigt som helst. Vi såg en asbra film Gökboet. Jag ska inte skriva något mer nu tror jag. Jag ska sova för jag ska upp tidigt imorgon och träna, YEEY!
Godnatt!!


Lyckad dag


Såhär otroligt jävla söt var Pauline ida
g!

Idag har jag varit och shoppat med min bästavän Pauline
, eller om jag ska vara örlig så var det hon som shoppa och jag hjälpte henne. Vi fikade och hade trevligt. På hem vägen köpte vi lite naturgodis och vindruvor och dipp och sånt till ikväll, kommer bli hur mysigt som helst.
Ikväll blir det ju som sakt mys kväll och melodifestivalen hemma hos Pauline, ska äta middag där också, gott gott gott. Är egentligen inte så inne i melodifestivalen men jag kan väl ge det en chans.

Nu ska jag iväg och hjälpa Pauline med
efträtten till ikväll, MYSSSS!
PUSS



Hemma från en kall ishall


Nu är jag hemma efter en kall match. Det var faktiskt mkt
roligare än jag trott. Har inte varit i ishallen på ca 2 år, snacka om jag fick flashbacks! helt sjukt. Alla uppvisningar, alla träningar och tävlingar, det var nästan så jag ville börja igen. Jag ville iallafall verkligen ut på isen och åka!!

Matchen sluta 6-5 till Lidingö, vet inte om jag ska vara glad eller ledsen, HAHA!

Nu ska jag nog ta en härlig dusch och sen ska jag kolla på en bra film.
xoxo

Fredags mys!


Nu är det är äntligen fredag igen. Idag har jag träffat Isak
som jag inte träffat så hur länge som helst eftersom att han bor i Umiå eller hur det nu stavas, jag har saknat dig. Vi fikade i Gamla Stan med hans flickvän Hanna och hans kompis Viktor, det var faktiskt jätte kul.

Jag har just ätit middag och mammas värninna Mario kom hit och åt också. Snart ska vi iväg till ishallen för att titta på när Elias spelar hocky match (Marios son, som jag har känt i 16 år, hela hans liv, haha). Jag hoppas det kommer blir kul men jag tar iallafall med mig varma kläder annars kommer jag frysa näsan av mig!

11 mars

Nu har jag just kommit hem och ätit fyra mackor, HAHA jag var så hungrig. Nu sitter jag här vid datan men ska snart gå till min piano lektion och sen ikväll ska jag plugga lite ikväll, jag har nästan ingenting att plugga

Sen kväll blir det inte

Nej fan jag pallar inte med en sen kväll igen. Nu ska jag ladda min mobil och kamrea, duscha, fixa kaninerna och sova!!

Sov nu människor!

Det okända


Tönt som jag är så tror jag ju på sånt också,
andar och sånt. Varför skulle det inte finnas? Jag ser som det alla relioner, det finns inget som bevisar att det finns men inget som bevisar att det inte finns. Jag tror iallafall på det och tycker det är lite små läskigt men ändå så himla intressant.

Nu ska jag gå och titta på det på kanal TV4+
och cykla på tränings cykeln samtidigt.
xoxo

hm..vad ska jag göra?


Vad ska jag göra? Hon vill inte ha något med mig att göra längre, hon vill inte att jag ska vara en del av hennes liv längre. Jag kan väl inte göra så mkt. Jag får väl stanna utanför, stanna där jag ståd och inte knacka på den dörren som jag en gång kände var mitt andra hem. Jag tänker ändå faktiskt inte ta upp kontaken igen, det får DU göra. om du vill
ha mig i ditt liv tackar jag inte nej men du får visa de.
Jag antar att livet förändras men jag trodde inte det skulle blir såhär, det trodde
jag faktiskt inte..

En vanlig Onsdag


Nu har jag precis ätit middag efter att jag har varit och tränat. Idag har
det faktiskt inte hänt något speciellt. Jag och Andrea drog efter datakunskapen till stan för hon skulle fika lite grejer på banken. Jag skulle träna först kl halv 5- halv 6 så vi chilla i stan och köpte godis för typ 7,5 kr, haha.
Nej men det var faktiskt jätte skönt i stan idag. Solen sken och jag och Andrea planera en picknick som vi ska ha i sommar med några vänner, DE kan jag lova att det kommer bli sjuuukt nice!

Sova eller film?

Kan inte vänta tills jag och Gustav gör en seriös cover på den här låten.
Måste faktiskt erkänna att våra röst passar jättebra ihop och speciellt på den här låten!

Jag är verkligen sugen på att se Step Up 2 men jag borde sova. Börjar halv 9 imorgon men ändå..
Det finns så mkt jag önskar att jag kunde! Dans streesdanse, det har jag velat sen jag var liten men jag har aldrig börjat, vet inte varför. Jag vill kunde spela gitarr och det kommer jag ju få lära mig också. Ska snacka med några lärare i skolan.


Ibland älskar jag bara mitt liv!


Sötnosen Sofia på bilden


Min dag har verkligen varit riktigt härlig! Imorse träffade jag Annika i ropsten
och så åkte vi tillsammans till T-Centralen. Sen så träffade jag några tjejer från Artist klassen (pernilla, sara och mickis).
Skolan idag var faktiskt bra. Första svenska lektionen var över hur fort som helst och idrotten var jag inte med på, av olika andledningar men det ska vi nog fixa ganska snart. Iställer var jag Andrea, Marina och Cat ute lite i solen (otroligt skönt) och degade. Jag somna faktiskt på lunchresten, soffan var så skön! Sov i en halv timme och under den tiden som Isa fram till mig och sa en ganska ramdom grej, HAHA. Hon sa: Nu vill jag leka mamma! så hon lyfte på min jacka som jag hade över mig och pussa mig på pannan, asgulligt och lite konstigt, hehe. Sen kom Andrea och försökte väcka mig men det ville jag inte, så jag råka fräsa lite till henne utan att mena de men vi löste det sen.

Jag fick tillbaka mitt mattepro idag också och jag hade G+-Vg eller något sånt. Böev jättenöjd! Sen skulle jag haft sång men jag fick lov att ha en enkta svenska lektion och göra min bokresption som btw gick asbra! Efter det gick pianot och sången med en dans. Min skol dag var verkligen superbra!

Efter skolan träffa jag Sofia i Lidingö C och fika på prinsess, jättekul faktisk. Vi ska träffas igen nästa lördag och gå på bio, fett mys! Vi ska se den nya filmen med Robert Pattinson, den heter något med "Remember me" eller något, hahah minns inte exakt. Men jag längtar dit, det ska bli jätte kul. HAHA när jag ståd i kön och vänta på min tur på fiket så kom Pauline och ställde sig bredvid mig. Hon såg mig inte och jag bara stirra på henne i profil och sen sa jag, utan att mena det, det kom bara ut lite argt. Jag sa: Vafan gör du här? Med halv "sur" halv ironisk röst. Hon titta bara på mig som om han inte kände igen mig och sa: Frågan är ju vad du gör här! Du går ju inte ens i skola här, HAHAHA. Det var askul och lite konstigt eftersom att vi inte skulle fika med varandra, det kändes lite konstigt. Jag åkte iallafall hem med henne och hennes kompis och vi hade jättekul på bussen till Kotla verkligen. Vi bara prata och flumma som fan. Hennes kompis (Nicole) och jag prata på som om vi hade träffaste mist 3 gånger och inte i 10 minuter. På tåget träffa vi också Annika (igen). Kunde min hemresa bli bättre eller vadå?! Jag sitter med två av mina bästavänner och en till asskön tjej. Hemresan blir MASSA flumm.

Just nu känner jag bara att mitt liv leker och det är nog mkt tack vara solen.

Nej nu ska jag se om mamma
vill ha hjälp i köket. Skriver sen
xoxo

Hiss eller Diss


Hissar




En bloggare från Göteborg. Jag har läst
hennes blogg länge nu. Har sakert läst den i ett år.
Hennes blogg är verkligen så himla bra men när man läser den måste man förstå att hon är ironisk! Inte alltid för, för det mästa är hennes blogg väldigt äkta och hon går verkligen sin egen väg och hennes blogg inte är som andras tycker jag.
http://www.nattstad.se/Babysenorita


Skräckfilm!

Jag älskar verkligen skräckfilmer. Vampyrfilmer, andefilmer, spökfilmer, äckliga filmer, you name it. Det ända som jag har lite svårt för är Zombi filmer men annars är den bäst.

Diss



Melodifestivalen
Så otroligt värledlöst. Det finns aldrig några bra låtar och om det äntligen kommer med någon bra låt så röstas dem åt. Jag blir mest uttråkad och irriterad när jag tittar på det. Tyvärr så har jag vänner som verkligen älskar de så man blir ju nästan tvingad imellanåt.




Anna Anka

Är det vara jag som är sjukt trött på henne? Vem tror hon att hon egentligen är! Jag såg mitt absolut första avsnitt av "Svenska Hollewood Fruar" idag och jag trodde det var et skämt? Dem är ju så korkade och blonda. Dessutom ska Anna Anka få en egen serie nu men antar att det bara är för pengarna. Kanalen tjänar på det och hon kännar på det men ändå. Hon är ju verkligen dum i huvudet. Sitter och säger att om men inte tillfredställer sin man sexuellt tillräckligt ofta får man skylla sig själv om han lämnar dig och sen så skilljer sig hennes man från henne och då säger hon istället att hon ser fram imot att få ett bra pöck för att hon inte fått det dem närmaste 7 åren. Om man ska ta det från hennes resnemang så är det ju hennes fel då, eller hur! har jag fel.

Snacka om att försäga sig!

Solen





Jag älskar att det har varit i flera dagar nu! Är det bara
jag som känner hur underbart det är och känner hur
kroppen verkligen drar åt sig solstrålarna! Jag längtar så
otroligt mkt efter sommaren. I sommar ska jag sola galet
mkt har jag bestämt! Jag ska bli brun och vacker. Vill bar
att snön ska förvinna så fort möjligt. Alla sommar kläder
är ju hur söta som helst men alla tjocka jackor är ju i
vägen och ingen ser hur fin man är

Kärlek till mina flickor!


Otroligt seriös bild men det är de jag älskar med er
att ni inte altid måste vara seriösa utan att ni flummar som fan!
Big love to you!


please..



Snälla..du är redan smal..vi vet de. Du behöver ju inte redigara dina bilder också!
Kissie


jag tror jag har ett problem

Nu har jag tagit en skönt, varm duscha, helt underbart! Ska lyssna på min sång läxa som jag har tills imorgon. Jag älskar mina sång lektioner och min sång lärare, man längtar efter de hela veckan!

Hm..jag måste göra något och det är snabbt! det är snart sommar och vill inte se ut som en fett åsna då! Godiset är nog värst. Jag är faktiskit säker på att om jag sluta med sockret helt skulle jag nog gå ner en hel del. Ska nog försöka göra det. Jag äter iallafall inte lika mkt. Men andra kan öl och sånt vara detas problem, både med att vara tjock och alkolism men jag tror faktiskt att det bidrar ganska mkt till att folk bilr rundare. Öl är en jävla kalloribomb och det är inte ens gott!!


Måndag, måndag..måndag



Jag kom hem för typ en timme sen och nu har jag precis satt på min myskläder och ska sätta mig ner och plugga.


Min dag började super! Pauline ko hit på frukost efter som att jag hade sovmorgon och on hade studjedag, det var hur mysigt som helst. Jag kom inte sent till skolan och det var kul att träffa alla igen.
Dagen gik ganska fort och vi hade redovisningar på en teater som vi jobbat med på EOS:en och det gick helt okej. Sjöng "Halleljuah" och det gick ganska bra.

Efter skolan så skulla jag möta mamma i Ropsten och jag var en timme tidig så jag åkte över till Torsvik och fota en massa, det var både kul och mysigt. När klockan äntligen var kvart i 5 kom mamma och hämta upp mig och då åkte vi till täby och fixa ett nytt pass till mig eftersom att vi ska åka till England den 2 april och hälsa på min syster Axelia.

Ja jag nu sitter jag här.
Nu ska jag plugga och sen ska jag nog duscha
xoxo


Är det bara jag..


..som är helt förälskad i disney låtar?
Dem är ju så troligt fina!


I likt the way you lookt at me...


*****


En trevlig kväll!


Nu har jag kommit hem från bion med Erika. Den var super! vi såg den i 3D och det var awesome!



Jag trodde jag sakna dig fett mkt..men oj va fel jag hade. Jag förtjänar inte dig, jag förtjänar något så mkt bättre!

NU ska jag gå och äta min middag.
PUSS!

Uppdatering




Igår var jag med Erika på kvällen. Det är så himla kul att börja
umgås med henne igen. Känns precis som förr och den tiden har jag saknat! Hon åt middag här och så kolla vi på Herkules, så mysigt! Nu har vi pratat varje dag i säkert 5 dagar i sträck och vi träffas hela tiden, så underbart!

Igår kom också min älskade bästavän hem som jag har saknat så himla mkt! Vi måste ses mkt mkt snart och uppdatera oss på ALLT!

Jag kom på en grej nu när jag satt och pluggade. Det hände en ganska rolig sak för två fick jular sen. Jag och Erika skulle byta julklappar i skolan och då så gav jag henne en..haha ganska ful ring från HM för kanske drygt hundra spän. Det var en stor, tjock guld ring med en stor sten på som var formad som att hjärta. HAHA jag kunde inte låta bli att ge henne den och sen när hon öppna den börja hon as garva och jag tänkte väl inte mer på de men sen när jag öppna min present fatta jag varför. Hon hade köpt en exakt lika dan ring till mig, hur stor chans är det att man gör de. Med andra ord så var vi förlovade på en ganska konsitigt och rolig sätt.
Eftersom att det var för två år sen och om man förlovar sig ska man gifta sig inom ett år så var vi gifta nu, vilket inrbär att Erika Janson är min FRU

Ikväll blir det iallafall Alice i underlandet med min fru och det kommer bli bäst.

Men nu måste jag plugga klart.
xoxo

Hemma hos Mimmi

Just nu är Mimmi nere i stallet och jag har just städat lite hemma hos henne och sitter nu och sminkar mig. Vi har verkligen haft världes flummigaste dag/kväll. Igår så var vi först i stan och köpte lite kläder åt mimmi och jag lyckades låsa mitt bank kort, så pappa måste åka till banken på måndag. Runt halv 6 var vi i hallonbergen och drog direkt till stallet och var väl där till halv 9 typ. När vi äntligen kom hem i värmen så åt vi varsin stor, fet pizza! sååå goooott! Efter maten ville jag bada för mimmi lukta äckligt, hahaha nej jag bara skoja. Men det var fett skönt och mysigt att bada och snacka lite skit. Efter de så spela vi tv-spel och jag vill bara säga att JAG VANN! nästan varje gång iallafall..haha. Resten av kvällen så snacka vi mest skit och flumma som fan.

När kl var typ halv 2 så var jag fett trött och jag hade precis lyckats somna när jag hör någon gnälla: Emelie..jag kan inte sova, sjung för mig. Jag säger bara USCH på dig mimmi som väckte mig! Jag fick lov att prata med henne i en halv timme för hon var ju för trött för att prata själv..HAHA. När vi äntligen lyckats somna båda två, DÅ ringer min mobil. Jag tänker inte säga vem var men jag kan säga att den personen var riktigt jävla full, HAHAHA!

Nej nu måste jag sminka mig klart för min mamma var så
snäll att hon skulle till bromma och hämtar upp
mig på vägen.
xoxo

Kom hem!



Bilden är ifrån när vi var på Cats älskling!

Jag saknar dig så himla mkt gumman. Alla våra minnen, det är ju sjukt. Minns du den där sommar dagen vi satt på din veranda och åt jordgubbar med choklad? Eller när vi var på Cats, ditt land, pickniken vid vattnet, när vi spela på min avslutning, alla mysiga kvällar, alla underbara sommar/vinter promenader, alla konståknings träningar och tävlingar, alla övernattningar, alla fester, alla shopping turer, alla sjuka skämt som vi skrattar åt i timmar, alla nätter som vi bara skrattat, våran emo tid, när vi var små och lekte med din linbana eller sandlådan. Minns du alla svåra tider, den som man helst vill glömma. HAHA minns du när vi gjorde hem gjord glass hemma hos dig när vi var typ 7-8 kanske. Haha vårat "hemliga" reseps som bestod av. Vaniljglass, appelsin saft och daim. Otroligt svårt och hemligt. Jag minns det iallafall, hahah.

Men framför allt, minns du alla kvällar när vi bara suttit och pratat. Suttit i flera timmar och bara vara oss själva. Det är dem små sakerna som man minns mest.
Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig. Alla våra år tillsammans, 13 år, det är fan inte illa asså.

Det är verkligen något sjukt band mellan oss. när vi varit borta från varandra i en vecka får vi båda ångets och känner ett behov att att träffa varandra. Att inte kunna klara oss ifrån varandra i en vecka är ju nästa lite mesigt men det är bara så. Den ena kan inte leva utan den andra, det är bara så. Glöm aldrig vårat band älskling och om du åker till Franktike nästa år så kommer jag vara här när du kommer hem igen. Jag kommer stå där med tårar i ögonen och springa imot dig!

Du är min bästavän, min syster, min själsfrände och jag är stolt över dig, på alla sätt. Du gör mig stolt varje dag. Du gör mig stolt för att du blir så lätt omtyckt, alla tycker du är en underbar tjej och att veta att denna underbara varelse kommer vara hos mig nu och alltid..det är en sådan otrolig känsla. Tack för att du är med mig, jag behöver dig, jag är beroende av dig. Vi som är dina vänner har verkligen tur som vill att vi ska vara där hos dig!

Tänk att hur mkt vi har gjort igentligen och allt jag har sakt är bara en bråkdel av allt vi gjort. Men jag lovar dig baby, det är bara början!

Onsdag 3/03

Idga har jag varit på min skolan. Jag vet, jag vet, vem fan åkter till skolan på lovet?! Jo men jag vet inte om jag skrev de, jo jag tror jag gjorde de. Iallafall så frågade ju några treor om jag kunde hjälpa dem med deras projekt och idag skulle vi träna för första gången, det var lugnt och det gick bra på vissa saker och kass på andra.

Jag kom iallafall hem ganska tidigt, pallade ju inte stanna där hela dan. Kom hem vid kanske 1-2 och sen har jag bara chillar hela dagen, galet nice.


Handikappad!

Känner mig så handikappad! min mobil har slut på batteri och min mamma har laddaren och hon kommer hem första på onsdag. PANIK, ingen kan få tog i min nu..om dem inte kan hem numert såklart..men ändåååååå!


Så underbara människor!


Längtar!



Bilden är (trott eller ej) tagen i förr igår.
Ingen låt kan slå Unwritten med Natasha Bedingfield. Den kommer allt vara sommar
låten numer 1!!!

Jag saknar sommaren så himla mkt! När jag såg bi:et och sedan såg all snö blev jag lite deppig. Jag vill ha värme, sol, blå himel, lite kläder på mig, åka iväg på cykel turer och bara sitta på verandan med en super mysig frukost i solen.

Den som klagar i sommar på att det är för varmt ska få en smäll!

Andrea = Bästa tjejen!


Fett ramdom bild och blev jävligt ful men hahah vad ska man säga.
Den visar iallafall att vi alltid har kul!

Love you!

I natt sov min sötnos Andrea här och vi hade en super mysig kväll men massa skratt, prat, film och snask. Vi somnade typ vid halv fyra efter att ha sett "Sjätte Sinnet" som faktiskt är en jättebra film. Om du inte har sett den, se den! Haha jag som brukar gå och lägga mig ganska tidigt iallafall, nu har Andrea gjort så jag vänt på dygnet helt, haha men skit samma, det var så värt de!

Nu ska jag nog städa mitt rum eftersom att det har blivit ganska stökigt.
Sen ska jag nog duscha och plugga, jag har ändå
inget att göra idag så, varför inte liksom!
xoxo

Vad skulle vi göra utan musik?

Jag tror inte jag skulle överleva om jag inte fick sjunga alls! Sjunger ju hela tiden och idag var inget undantarg. Idag har jag sjungit hela dan! Jag träffade Felix vid 12 och köpte godis och ett armband som jag har velat ha fett länge, sen åkte vi till ett ställe där vi har sjungit och spelat hela dan. Erika kom och runt 2 och var med. Det var jätte mysigt men det blev ganska kallt efter ett tag måste jag erkänna!


På riktigt, jag kan så mkt bättre än det här, det vet jag!
Gjorde några tabbar men skit samma


RSS 2.0