Vi sa föralltid...

Tjaa. Idag har jag inte gjort mkt alls. Skolan har väl börjat lite mer på allvar nu och det är väl bra på sitt sätt men på något konstigt sätt är det också kul. Det är dem i min klass som jag umgås med som gör lektionerna så jävla roliga. Skulle aldrig byta klass nu, älskar den. Ni i min klass är bara för underbara!


Vi sa föralltid men jag borde ha lärt mig efter så många år med skit att inte håller så länge och att vadsomhelst kan hända. Jag har aldrig mått som jag gör nu. Jag är lycklig för att jag håller på att få tillbaka konkaten med folk jag inte pratat med på länge. Jag är lycklig för att jag för en gångs skull gillar att gå till skolan. Jag är lycklig för att jag känner mig omtyckt, som jag inte gjort på länge nu.
Jag mår dåligt för att jag inte pratar med dig längre. Jag mår dåligt för att jag inte har träffat min älskade Mimmi på hundra år. Jag mår dåligt för att min syster snart åker till England ett år. Jag mår dåligt för att jag nästa varje kväll gråter sjöar och jag vet inte ens varför. Jag mår dåligt för att min underbara Erika inte mår bra och tillsist, jag mår dåligt för att jag inte vet om jag kan hjälpa min bästavän när hon inte mår bra.
Jag vet inte hur jag ska svara när folk frågar hur jag mår och jag vet inte vem jag ska prata med. Jag vet inte vem som skulle kunna förstå, förstå på riktigt.

Det sägs ju att tiden läker alla sår men om "vi" tar slut nu kommer det ta LÅNG tid att läka de såret.


NU ska jag gå och leka med min underbara bästavän. PUSS och ha en trevlig kväll.










*****

ÄNTLIGEN! nu har jag äntligen bestämt vad det ska stå på min handlad! Jag har bestämt mig för att göra en tattuering på vänster handlad och det ska stå "Life is what you make it" för det är så jävla sant. Dem sista månaderna har jag lärt mig så mkt om livet och om mig själv. Alla kommer inte tycka att man är snygg, men för de är man inte ful. Alla kommer inte att tycka om en, men för de är man inte en dålig människa. Allt DU själv gör har du själv valt. Allt DU gör kommer påvärka din framtid. Det är du som bestämer över DITT liv, ingen annan. Visst folk kan påvärka dig eller "förbjuda" dig att göra saker men dem kan aldrig ändra på din åsikt, på vad du tycker eller vad du tänker. Det kommer alltid vara ditt och bara ditt. Du kanske "ägs" av någon annan fysiskt men dem kan aldrig äga dig syktisk om du inte vill det. Det är du själv som gör ditt liv till vad det är idag. Du måste stå upp för dig själv. Kolla på mig, jag har aldrig rökt ett bloss i hela mitt liv. Nästan alla mina vänner röker men jag gör det INTE. Många kommer nog tycka jag är jättemesig och konsigt och sånt för att jag inte provat ens. Många kommer säkert garva. Men många kommer också tycka det är starkt av mig att inte falla för grupptryket, många kommer kanske till och med tycka det är ballt att jag aldrig provat, jag vet inte. Jag tänker aldrig prova för det är så onödigt och när man väl sitter där är det svårt, dock inte omöjligt men svårt att komma ut. Jag är också jättekänslig för komentarer på mitt uteende. Inte av mina kompisar, då tar jag inte åt mig men när vissa säger det på ett speciellt sätt, det inte så att dem menar illa men jag tar ändå ut mig otroligt mkt. Jag är verkligen inte nöjd med min kropp och det spelar inte roll vad folk säger. Jag vill inte ha NÅGRA komentarer på det i det här inlägget om det, det är inte därför jag skriver det här. Jag har själv gjort en hel del så att jag inte är nöjd. Visst en del saker kan man inte så lätt ändra på, man kanske behöver hjälp på traven för att bli nöjd men vissa saker kan man göra. Träna t.ex. Det är mitt eget fel att jag inte tränar och jag får skylla mig själv.
Jag kanske inte är så stolt över allt jag gör alla gånger men jag tänker inte ändra på mig för någon annan, många gånger kanske man tänker den tanken att göra det men vad kännar man på de? Jag kommer få det livet jag drömmer om, om det är det sista jag gör. Jag VÄGRAR lämna denna värld utan att ha uppfyllt mina drömmar. Jag vet verkligen vad jag vill och jag vet att det kommer bli sjukt jobbigt men jag ska göra det! Jag har folk som tror på mig och det är det ända jag behöver. Ni ska få er. Jag har inte uppfyllt mkt i mitt liv men jag ska inte ge upp för det här är verkligen något jag vill. En dag kanske står jag där med allt jag någonsin drömt om och då kan ni alla kolla på er själv och kolla på vad ni har uppfyllt, jag syfter på några speciella personer och jag tänker inte ämna namn för jag orkar inte hålla på att bråka med folk. Och vem vet, en dag kanske jag står för ett val, mina drömmar eller något annat jag älskar och ja jag kanske väljer det andra men då gjorde jag det bästa jag kunde jag då är jag nöjd.
Det är vad min tattuering ska stå för "life is what you make it". Man lever bara en gång och drömmar kan gå i uppfyllelse så ge inte upp dina drömmar.

Nu ska jag nog sova för jag har jätteont i magen och jag har ändå inget att göra. Puss på er alla





29/9


Får inte ni också en jätte vinter känsla när ni hör den låten?! Jag får det.
Jag älskar dig bästavän<3

Min helg, min vardag


Jag älskar den här bilden på mig och Carro.Carro du är
bara för underbar! Älskar min klass as mkt.
Och ja jag håller i en ciss och nej jag röker inte, det är Carros.
Alla som känner mig vet att jag inte röker, så...


Tjaa. Igår sov jag hos Coco för första gången men säkert inte för den sista. På kvällen
drog vi hem till Simon med lite människor från klassen (My, Simon, Pluto, Totte, Carro, Emelie, Adrian, Simons kompis Jocke, Coco och jag. Jag hade en kul kväll, prata med lite människor som jag inte pratat med så mkt innan och det kändes verkligen jättebra. Jag och Coco vakna väl runt 11 och åt och sånt. Vi låg och drog oss jävligt länge men det var skönt som faan. Börja dra mig därifrån runt ett, halv två. Just nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Jag skulle ha träffat Daniella men hon orkade inte och nu försöker jag få tag i Annika men hon svarar inte, din BAJSKORV!

Jaja men ni får ha en super trevlig kväll, det ska jag försöka ha iallafall. KYSS och SMEK




...

Ett val som förändrar ens framtid. Ett val du inte kan ändra på. Ett val jag kanske gjort fel. Ingen som vet hur det känns på insidan. Ingen som kan förstå vilket val jag gjort. Inget som jag kan ta tillbaka. Har jag förstärt allt? Allt jag drömt om så länge jag kan minnas. Har jag ingen chans nu? Det kommer inte bli den morgondagen det kunde ha blivit. Kommer inte se det som kunde ha blivit min vardag. Passar inte in vart jag än är. Jag är alltid udda hur jag än är eller hur jag än gör och nu är det försent att ändra på det. Dem har en bild av mig och dem kommer dem alltid ha. Hur jag än gör så har dem den kvar.

Känns som att jag vilket ögonblick som helt, allt kommer förvinna. Att jag kommer förlora allt. Allt och alla jag håller kär. Vill inte glömma, vill inte veta, vill inte vara. Allt jag är, är fel. Allt jag ser kommer förvinna.

Krama ens nalle, gråta så men börjar hulka, somna på en blöt kudde...det är väl sånt man får leva med...


Vill inte...

Tjaa. Jag kom just hem från teater med klassen/alla ettor. Efteråt fick vi snacka med alla skådespelare och det var faktiskt jättekul. Efter det drog vi nårga stycken till docken. Shit jag kommer bli tjcok om jag fortsätter så här xD äter på donken hela tiden, inte okej. Idag sluta vi jätte tidigt, efter lunch. Det var asnice och då drog jag till Ängkärr (min gamla skola), ja jag åker till min gamla skola ibland. Det var jättekul och träffade Erika, Daniella, Tobbe och massa lärare m.m. Daniella blev arg på mig för att jag stanna i musiken så länge med Zoran och Erika men det var ju min favorit lärare så wtf! men jag gjorde henne glad igen sen, hehe. Jag och Erika palla inte vara kvar så länge, så vi drog hem till mig och hade mys. Vi åt sen skulle jag ju på teater och här sitter jag nu!

Jag hatar att folk säger att jag har "problem", det får mig att låta cp. För en gångs skull vill jag känna mig som andra. Jag vill kunna säga att jag är som alla andra. Jag vill inte vara ett jävla särbarn. Känner mig så cp på läktionerna och det kanske jag är.




Måndag igen

Nu var det ett tag sen jag blogga! Ja i helgen var jag på landet med Annika och hade massa skoj. Orkar inte lägga ut några bilder men jag lägger ut en film hahaha den är såååå bäst! men iallafall jag och annika hade en jättekul och supermysig helg, iallafall jag. Taack Anki.  Idag är det som sakt måndag och en ny vecka. Jag trivs bara bättre och bättre på min nya skola. Alla människor är så himla härliga och sköna och det är verkligen kul att vara i skolan. Nu på kvällen var jag med Pauline. Det är skönt att träffa henne mkt nu. Vi måste ju börja vänja oss med att träffas mkt mkt mkt. Vi snackar om att hon kanske ska bo här en vecka men vi vet inte när. Det skulle vara bääääst. Kom ihåg Pauline, om 2 år drar vi! <3


Men nu ska jag sova. Skriver mer någon annan gång. PUSS



Torsdag 20/9

Tjaa, nu känns det som att jag inte skrivit på ett tag men jag ska berätta lite om vad som hänt. Ja jag har ju börjat på gymnasiet nu och jag trvis bra. Har inte så bra kontakt med alla men alla är jättegulliga och trevliga. Dem jag var med mest idag och förmodligen kommer vara med är Coco ocj Karro. Igår var det mammas och pappas bröllops dag. 20 år, grattis!

Idag var det en ganska chill dag i skolan och jag var med Coco som vanligt och börja snacka med en tjej som heter Karro, jättegullig! Efter skolan drog vi och fika och träffa massa trevligt folk! På kvällen träffa jag Pauline. Det sluta med att det blev en ganska dramatisk kväll men hoppas verkligen att det löser sig snart!

I helgen drar jag till landet med Annika, det kommer faktiskt bli kul för att just Annika hänger med. Men jag skriver mer då för nu ska jag sova. PUSS ta vara på livet! man lever ju ändå bara en gång!



 

Tisdagen den 18 Augusti

Ja då har man klarat av två dagar på gymnasiet, jag är imponerad av mig själv. Dagen idag var bättre än igår  kan jag väl säga. Jag och Coco börja snacka med lite fler människor och dem var jättetrevliga. Det är så kul, vi får sjunga mkt och bara ha kul.

Men just nu orkar jag inte skriva. Skriver mer någon annan dag. PUSS



Nervööös!

Ja nu har den dagen kommit..back to school eller ska jag säga new school, here I came. Jag är verkligen jätte nervös. Känner mig så fånig, alla säger att alla är nervösa men det känns som att bara jag är det. Tänk om jag kommer sent eller förtidigt eller om jag gör bort mig eller vad fan som helst! Tänk om folk kommer titta snett på mig, tänk om ingen kommer gilla mig. Det är iallafall en "trygghet" att veta att alla är nya. Kommer känna mig fett mobbad,  folk kommer säkert gå två och två eller något så kommer jag helt själv och mobbad..man bah: Aa hej..fint väder eller något. Hoppas allt går bra iallafall, haha så ska jag ju ringa Lina efter och berätta hur det gick, om hon inte är på lektion xD

Nu ska jag gå och försöka sova, inte för att jag tror att jag kommer lyckas men ändå. Haha PUSS sweets







Söndag 16/08


Saras eller förlåt Axelias mördar muffins xD Men dem var goda iallafall

Först av allt vill jag säga Grattis till min älskade Mamma!
ska inte nämna din ålder men haha aa. Hoppas du fick en fin födelsedag med oss i familjen, vi älskar dig! Jag förstår att jag är skit jobbig ibland men jag älskar verkligen dig. Det är du som håller ihop familjen och det måste verkligen vara jättejobbigt ibland men vi klarar oss inte utan dig. Du är den bästa mamman men kan önska sig, även om du är lite nojig imellan åt.

Idag har jag klippt gräset och kännat lite pengar. Känner att jag verkligen behöver lite pengar nu. Jag hade ju inget sommarjobb och känner mig lite fattig! men men jag ju fyllt år i sommar och har inte fått present av alla eller vad man ska säga, kanske får lite mer pengar där. Och så klipper jag gräset en gång i veckan typ och får pengar på de och till sist så får man ju snart studjebidrag.
Just nu tittar jag på Twilight, igen. Men snart ska jag väl ut och sola lite eller leka med hunden i trädgården med mamma och Axelia. 

Yippi, ikväll kommer min Bästavän hem! Jag har saknar dig såååå mkt. Jag känner att hon och jag har mkt att prata om och att det kommer bli en kort men rolig kväll! Jag vet att det är mkt som händer i ditt liv just nu Pauline och att det är skit jobbigt men jag ska göra ALLT jag kan för att hjälpa dig ur det här. Vi kommer klara det här tillsammans. Vi har gått igenom så mkt dem sista åren och det har alltid slutat bra. Så länge vi har varandra finns det inget som vi inte klarar. Jag kommer aldrig lämna din sida. Det ända som kan få mig att lämna dig är om ditt liv hänger på det eller om du en dag ber mig gå. Jag vill bara att du ska vara lycklig. Du lyser verkligen upp min dag älskling. Det är dig som jag kan ringa mitt i natten och gråta. Det är dig som jag vet aldrig kommer lämna mig ensam. 13 år vänskap och 4 år som bästavänner kan inte bara försvinna utan en JÄVLIGT bra andledning. Jag älskar dig, jag vet att jag säger det hela tiden men du kommer aldrig någonsin förstå hur mkt jag älskar dig! Du betyder mest i mitt liv. Kommer aldrig glömma när vi var små och lekte i din sandlåda eller åkte linbanan och jag var så kort att jag fick hoppa upp på den.
Från sandlåndn till graven älskling!<3 och längre ändå.

Skola imorgon, emelie börjar bli lite mkt nervös! Men det kommer nog inte vara så mkt imorgon. Förmodligen mest snack om studjebidraget och visa runt i skolan och sånt. Men ändå..*rädd* haha. VILL INTE ATT SOMMARLOVET SKA VARA SLUT :'(

Nu ska jag kila iväg och städa mitt rum lite och sen ska jag nog vara ute lite.
Kyss och smek


Lördag 15/08


Idag ska jag leka med Amanda. Jag har saknat dig din sötkorv!<3 vet inte vad vi ska göra men vi ska träffas kl 2 i stan. Vi hittar säkert på något kul!

Men jag orkar inte skriva mer nu och dessutom är jag trött. PUSS!



Även när solen lyser är det mörkt som natten

Haha idag vakna jag kl 2. Jag var så himla trött! I förr igår natt var jag vaken till halv 5 och vakna 10. Kände att jag verkligen behövde sova ut nu innan skolan börjar.


Jag börjar faktiskt tröttna på det här nu, jag börjar tröttna på allvar! Du håller inte va du lovar att du ska göra. Du finns inte där när man verkligen behöver. Du hittar alltid en ny "bästaste" vän. Du är för upptagen för att prata. Du förväntar dig att jag alltid ska finnas där för dig när inte jag får ett skit av dig. Du tar mig förgivet. Du tror att bara man ringer och frågar vad du gör så är allt bra. Du fattar inte att du sårar mig. Du tror allt är som vanligt. Du ser de du vill se.

Jag kanske inte alltid håller det jag lovar men jag rycker inte bara på axlarna och säger "aa men det som är gjort är gjort. Jag kan inte göra något åt saken nu". Jag försöker iallafall! Jag har en rikigt bästavän och det är Pauline, sen har jag några få som är mina närmaste vänner men dem betyder inte mindre. Jag försöker hitta tid för att prata och lyckas ofta. Jag tar INGEN förgivet. Jag försäkrar mig om att det är bra mellan mig och min vän. Jag ser när något inte stämmer.
Jag försöker iallafall, det är mer än va du gör.

Du är inte den personen som du var. Visst alla förändras, jag me. Men du..du har förändrast till någon jag inte känner och som jag inte vet om jag vill känna. Vill bara ha ditt gamla jag tillbaka, den jag kände och jag ÄLSKADE! När du hör den här låten borde du verkligen veta vem du är, vem det är jag skriver om... Det var våran låt men nu verkar du bara göra som men allt annat. Rycka på axlarna och säga: Jag kan inte göra något åt saken, det som är gjort är gjort..
Då har jag bara en sak till att säga dig om du tänker så: FUCK YOU!









Hemma

Jag kom just hem från stan med Lina. Det var jättekul att träffa henne igen. Haha vi gjorde inte så mkt, satt på donken som vanligt, haha och gick runt och prata men det var iallafall kul!

Hatar när det åskar, borde nog egentligen inte sitta vid datan men skit samma! ska nog snart kolla på en film eller mysa med hunden.
Jaja nu ska jag kila. PUSS på ER och btw I Lööööve you Pauline!









Natt/Morgon


Shit asså, haha kl är 04.04 och jag måste nog sova. Imorgon eller idag vilket som så ska jag träffa Lina, fett länge sen nu gumman. Kommer bli så kul att träffa dig igen! Får ganska många komentarer på min blogg nu för tiden. Det är så jävla kul att höra att folk läser och uppskattar den. Blir alltid så glad när någon säger att den är fin eller att det jag skriver är bra. Det blir så jävla mkt roligare att skriva då! Släng gärna in lite mer komentarer på själva bloggen, när du väl läser den kan du nu säga något, hehe. Min syster har skaffat blogg nu också. Hon skriver inget på den än, hon ska börja när hon åker till England den 1 sep typ. Asså ja, jag vet att vi kanske bråkar mkt men jag kommer faktiskt sakna dig som fan! Det kommer bli kul att läsa din blogg men ändå, det är ju inte samma sak. Bara att sitta och prata på mitt rum eller ta en promenad...jag kommer sakna de.
Idag fick jag en riktig tanke ställare. Sara eller Axelia vilket som (min syster) åker ju till England i ett år om sakt och nu fick jag veta att min brosa kanske kommer flytta ut rätt omgående. Jag har ju alltid haft det i bakhuvet att jag kommer bli "ensam" kvart men nu när det verkligen kanske händer så..shit va ensamt det kommer bli! och Sara kanske kommer flytta ut ganska omgående när hon kommer hem. HALLÅ ska ni bara länma mig helt ensam kvar själv??

Åh jag önskar verkligen att jag kunde dansa. Jag suger på det, verkligen. Men shit asså det är så sjukt ballt! har alltid gillat hip hop dans eller street. Har haft det i bakhuvet att börja på det men jag är nog för otålig och för dålig, haha. Nä jag ska nog hålla mig till musiken, det är de jag verkligen älskar och typ det ända jag är någelunda bra på. Men det klart dem flesta gillar musik, inte alla med MÅNGA! för mig är musik allt! verkligen allt. Utan musik vet jag inte vad jag skulle göra. Jag skulle inte vara den jag är. Dem som känner mig vet att jag sjunger HELA tiden, jag tänker inte ens på det. Det är de som kommer bli så jävla kul att börja på ett musik gymnasium/teater. Hitta dem med samma intresse och älskar samma sak. Musik är verkligen min passion! Min största dröm (lite laim eller hur fan det stavas xD) men det är att stå på en scen och bara sjunga ut. En stor scen och kunna sjunga så människor får den känslan jag vil ge dem med den sången eller vad man ska säga. Jag vet jag är tönt men vafan alla har vi barndoms drömmar.

Men nu måste jag nog sova. PUSS och god natt eller god morgon

Bästa scenen från bästa filmen!
och musiken är GRYYYM!!! I LÖÖÖÖVE IT










Jag har också förendrats!


2003


2004

2005
  
   2006

2007


2008

 
2009 Jan


2009 mars

2009 augusit







Kvällen är den bästa tiden på dygnet

Har nyss kommit in från en underbar promenad med Lovisa och Louis. Det var verkligen jättemysigt och skulle gärna göra det många fler gånger! Man har ju ändå många barndoms minnen kvar som aldrig försvinner! Nu vet jag inte vad jag ska göra. Pauline ska ringa mig när som och sen ska jag nog ta ett långt härligt bad!

Kvällen är den bästa tiden på dygnet. Då det fortfarande är halv ljust. Ta en promenad en skön sommarkväll. Gå ner till vattnet och se solnedgången, höra den få fiskmås skrik som fortfarande hörs i vinden. Se solen försvinna ner i vattnet, för att seda komma upp igen. Åka på resturang med någon du håller kär och ta ett glas vin och bara mysa. Sitta hemma och mysa i soffan framför en bra film. Gå ut och festa med kompisarna och ha galet kul. Gå på bio med din bästavän och snacka om filmen hela natten. Sitta på golvet med hunden i din famn och mysa. Det är därför jag tycker kvällen är den bästa tiden på dygnet

Nu ska jag kila iväg och hitta på något annat. Peace and love






...

Just nu sitter jag på mitt rum och väntar på att erika ska bli klar hos tandläkarn och sen ska jag leka med henne. Det var så länge sen gumman.

Allt är lite rörigt just nu. Känner att jag verkligen rusar in i saker som jag inte riktigt vet vad ja vill först, men men. Snart börjar skolan, på måndag faktiskt. Är lite nervös men det får man väl vara.

Nu tänkte jag kila iväg och äta något. Puss på er ♥



Filmen är ganska gammal. Från i julas men ändå. Och ja, det är jag som sjunger








Måndagen 10/8

Tja tja alla. Idag ska jag åka till min gamla skola, haha ja det är sant. Ska träffa lite människor från min gamla klass. Isak, Anko, Oskar, Lukas, Wilmer, Patrik och kanske några till. Det kanske är sista gången jag träffar Isak innan han ska flyttar, buhu. Har ju känt honom i 4,5 år. Kommer verkligen sakna dig Isak. Sen ska jag typ till Patrik eller något.


Han är inte den människan du tror han är! Du vet inte vad han har sakt till mig. Jag vill verkligen berätta för dig på något sätt men jag är nästan 100% säker på att du inte kommer tro mig och varför skulle du? Du känner inte mig men om jag hade varit dig skulle jag ha velat veta men frågan är ju...om det överhuvetaget skulle göra någon skilnad. Hur jag än gör så hoppas jag att du en dag förstår vad han igentligen gör, jag kan nästan lova att han sakt det till fler flickor än mig. Hoppas du lever de livet du vill leva.




Ett måste

Jag hitta dem här bilderna på min älskade hund när vi fick honom, den andra bilden tror det är första kvällen vi hade honom.



Och idag ser han ut så här


Allt

Är du verkligen någon jag kan lita på? Är du verkligen han som jag väntat på? Är detta verkligen meningen?
Alla frågor har inte svar men jag måste få veta och snart får jag väl svaren jag väntat på. Du säger saker som får mig att förstå att inte alla kan tycka om en, inte alla kommer tycka en är vacker, inte alla kommer uppskatta en men..det är okej. Du får mig att inse att jag inte får vara så hård mot mig själv, se mig själv i spegeln och se mer än ett söt ansikte som jag bara har sätt så länge och hatat. Jag fattar inte, jag tänker på dig hela tiden..hur kan det här ha hänt. Jag har känt dig så länge, sätt dig så många gånger i så många år men ändå aldrig känt dig. Kunde aldrig trott att det skulle bli så här, att jag skulle se dig med dem här, nya, öppna ögonen. Mkt har vi gått igenom, många minnen och stunder har vi delat, kommer det bli mer? Förstår inte varför vi inte har lärt känna varandra tidigare. Det kanske inte är meningen, kanske aldrig kommer vara meningen att du och jag...
Vart vill du komma med allt det här? Du är trots allt en av dem. Dem som jag sällen litar på men dig kanske jag kan lita på, eller? Är du den som ska ändra min uppfattning om killar? Det vet jag inte men den som lever får se.

Många svåra och smärtsama minnen har jag i mitt huvud, dem kommer aldrig försvinna. Jag tänker alltid på dem innan jag somnar, när jag ligger ensam i mitt rum men stäkt lamp och gråter. Jag kan inte släppa de, vill men kan inte. Saknaden är för stor och smärtsam. Men jag förstår inte hur det kan göra så ont, det är ju glada minnen, underbara minnen med gläjd och kärlek. Imorgon är det ett år sen vi alla stod i Stor Kyrkan. Kommer aldrig glömma när jag och Anna J stod och kom överens om hur vi skulle gå, hur Pia sa i högtalarna att Chrippe hade fått blåbär på kläderna, hur man inte hann bli nervös, hur hes jag var och knappt kunde prata. Så männsikor som var där den dagen och såg och hörde varje andetag. Något finare kommer deras ögon aldrig stoda. Kommer alltid bära er med mig och jag är säker på att ingen kommer kunna släppa G helt.

Du gör denna smärta på något sätt lättare att bära, du får mig att glömma det för stunden. Du får mig att vilja se min morgondag. Är detta kärlek? eller en ny underbart vänskap?








Klass 9a

Känns så konsigt att skolan börjar om bara 9 dagar. Kommer kännas så sjukt att inte komma tillbaka till den gamla klassen. Många tårar och skratt har man ju ändå delat med dem, många minnen som ALDRIG kommer dö. Alla år med er har tarig slut men något nytt har inte ens börjat. England är något jag ALDRIG glömmer. När Isak, Wilmer och Anko filma sin film och han i bakrunden pussa Isak xD, eller när vi satt i London eye och Anton kom på att han var höjd rädd! När jag gick in till Patrik, William, Joel och Anton för att väcka dem och dem blev så arga på mig! När jag och Joel gick på strande på kvällen och bara prata. Eller när jag, Patrik, Joel och Anton gick ut och åt och sen gick ner på stranden sista kvällen. Jag kommer aldrig glömma er!
 5-9 med vissa av er och andra mindre men ni var verkligen den bästa klassen, även om jag kanske inte alltid har tyckt de så tycker jag det nu<3 Kommer alltid älska er!

Pallar inte rubriker

Tjaa. Nu ska jag ladda upp två skit bilder för jag vill de haha. Just nu sitter jag och Annika och deppar, vi tänker på att det snart är skola igen. NOO, jag pallar inte skolan. I och för sig så börjar man ju på ny skola med massa nya människor och det blir säker as kul men ändå. Skola, läxor, prov och massa stress!!! Men man får helt enkelt njuta av lovet så länge man kan!!

Nu ska jag och Annika dra iväg och leka med hennes hund eller något.
PUSSS Take care



                Tiger och Louis                   En bild jag tog när jag hade tråkigt











Bella's Lulleby - New moon

Sitter på mitt rum och tycker synd om mig själv. Jag HATAR verkligen att ha mens, den kvinnan som tycker om det är sjuk i huvudet! Jag har ont i ryggen, magen och jag mår fucking dåligt!

  











bättre än att shoppa!

YEEEEHHHA, Emelie är lycklig. Syster Axelia ska åka till England ett år (tråkigt) men hon rensar sin garderob och gissa vem som får massa snygga kläder som hon inte vill ha! Så glad att jag är hennes ända syster, man får allt för sig själv. Tror fan inte att jag skulle klara av att ha små syskon. Fattar inte hur folk klarar av det men jag antar att man är van om man alltid haft de!

Men nu ska jag fortsätta prova kläder. PUSS alla söta







HOME!



I'm home god damne it!  Så skönt efter 4 långa veckor
på landet. Igår åkte jag direkt
till Mikaela och sov där. Vi åkte hem till William med Patrik och hans kompis Sebbe. Vi träffa
lite folk där som var trevliga, Oskar var också där och honom har man ju inte sätt på länge.
Vi kom hem runt 02.00 och nu känner jag mig fett fattig!
Så fort jag kom hem fick jag först packa upp allt och tvätta och så vidare men sen när jag
la mig på min älskade och otroligt saknade säng och kunde verkligen inte hålla mina ögon
öppna! Imorgon blir det ingen speciell dag, ska nog bara vara hemma och chilla galet i min säng.

Jaja men nu tror jag jag ska ta ett varmt underbart bad! PUSS take care♥

1 augusit

Tja. Ja jag var inte bloggat på ett tag och det var för att jag inte palla men iallafall. Jag har varit i Leksand med min Bästis och vi hade as kul! skratta typ hela nätterna (kommer lite bilder snart). Idag var jag varit på en typ släkt träff eller aa..jag kände typ bara 5 st och jag prata bara med dem under hela kvällen men ändå, det var väl trevligt.
Så jävla jobbig den här veckan har varit. För det första har jag typ PMS och kommer explodera på min familj snart! och jag HATAR att ha mens och jag antar att det inte finns en ända kvinna i dagens samhälla som gillar att ha mens. Det är så sjukt jobbigt och alla killar hatar att prata om det men hallå vi tjejer ska få leva med det hela livet en vecka varje fucking måndag. JAG BLIR GALEN! Och för det andra är jag så är jag fortfarande på landet och har varit här i 4 jävla veckor. Så ni som klagar på att ni är på erat land i 4 dagar, håll käften! men som tur är så åker jag hem imorgon och ska sova hos andra halvan Mikaela som jag saknat fett mkt! och jag saknar Mimmi, Annika, Daniella, Erika, Ida, Lukas, Cajsa, lite Patrik xD och massa andra människor men mest saknar jag STOCKHOLM! stan, plattan, hötråget och allt! men snart kommer jag tillbaka och då blir det stan stan stan! shoppa shoppa shoppa!

Älskar dem här låtarna, eller vad säger du Pauline xD<3

RSS 2.0