Valborg

Ja idag är de då valborg och Japanska träddagen. Har varit inne i stan och fotat min snygga syster och nu väntar vi på att våra gäster köhler ska komma. Tror det kommer bli lika trevligt som vanligt!


Då - nu


Jag för exakt ett år sen



Jag igår


Promenad i solen

MYSIG PROMENAD I SOLEN MED ANNIKA!
Så skönt att gå ut och gå, tog med min bebis också och tog lite fina bilder. Imorgon är det Japans "träddag", så då ska man in till kungsträdgården med systra min.

Jag saknar DIG! men jag saknar inte dig

Obehagligt hur lätt och snabbt en människa kan förändras, till de värre också. Inte bara jag som ser de, många som gör de. Han har förändrat dig och det inte till de bättre. Du var inte alls så där förut. Jag vill fortfarande vara med dig men ändå inte.

Jag saknar dig som du var förut. Jag saknar den som du är när du är dig själv.
Ditt nya jag...kan försvinna lika snabbt som den kom.

Livet är bra, jag mår bra!


Längtar så tills det blir tillräckligt varmt ute för att kunna grilla sent på kvällarna, sitta vid vattnet och spela gitarr, underbart.
Idag kände jag mig fett snygg. Det har hänt mig massa saker under hela dan. Min eftermiddag var underbar. Det är snart sommar/lov. Livet är bra, jag mår bra idag.


En dag i kungsan

Om ni bara hade en aning om hur mycket som har hänt mig idag. Killen på bussen, dryg jävlel, B kändis! Varit till doktorn, hade typ inga lektioner. Åkte med kevin till kungsan och tog fina bilder och åt jordgubbor vid vattnet. Kom hem, fick världes godaste middag. Idag har det varit en sjukt bra dag!


*


Jag orkar inte med drama längre. Visst det är ju alltid kul med skvaller och att det händer saker men i motliga mängder tack! Varför ska det antingen inte hända någonting eller så händer allt på samma gång? shit...
Vill nästan bara att det ska ta slut så man slipper vara i samma lokaler med folk man inte tål och jag tål dem snart inte längre, så jävla jobbiga!


Ciao

Bara 5,5 veckor av skoldagar kvar. Våren är överväldgande, allt grönt håller på att explodera och det gör inte ens något att det regnar, tvärtom. Valborg nästa helg också, då är det vår på riktigt. Sista ommarlovet ever nu, förra året var underbart och jag hoppas att det kommer bli minst lika bra iår med!

Jag och Felicia på bilden


En extra dag på lovet

Idag har man äntligen tagit bort min äckliga nageltrång, världen kommer aldrig bli den samma igen! "Det är en stor förlust för mänskligheten". Men men, det är iallafall inte världens bästa väder ute som det typ alltid är när jag är hemma och dessutom får jag en exrta dag på lovet, sköööönt. Nu blir det att kolla på "bleach" och kanske Tv-spel sen, det är okej för en tjej att också vara lite nörd ibland!!

Sommaren 2010 var en underbar sommar! och brun var man också!


50-tals fest!

Igår var det 50 tal igen.

Har alltid älskat 50 talet och nu tänker jag ladda upp några bilder från kvällen, det var en bra
och rolig kväll/natt.

Födelsedagsbarnet!


Hahaha ashärlig bild!


Mysig picknick

Idag var jag på picknick med min fina vän Kelli!
Det var verkligen hur mycigt som helst. Först gick vi till hötoget och köpte massa jordgubbar och sen satte vi åt på gräset i kungsträgården, det måste vi göra om. Vi fantisera om hur det skulle vara om vi kunde stänga av allt ljud, allt ljud utom fiskmåsarna och vattnet, så fridfullt. Oh va jag älskar Stockholm! Har tänkt på de också, kommer förhoppningsvis plugga utomlands och resa mycket i mitt liv men kommer nog aldrig bosätta mig någon annanstans än i Stockholm!

I just love this girl!



Water for Elephants


Årets bästa film!
Allt jag har att säga


jag tycker om Kevin!


Mina planer för dagen blev inställda. Men det gör inget, ska möta mamma i ropsten vid kvart i fyra och sen blir det täbby centrum.

Talagn på scengymnasiet


Underbar dag i helgen


Jag vet inte varför, men jag älskar att foto svanar men är jätterädd för dem

Stan snart

Kevin i stan, underbart! Japp nu håller jag på att göra min i ordning för att träffa snyggingen kevin, ska bli mysigt. Vi ska köpa lite saker och ta fina vår foton i stan, mysigt!





Vår, jag älskar våren!


17 år


17 år, vad har man gjort i 17 år?

Ibland undrar man vad man egentligen har gjort i mitt liv. Hur kom de till vad det är idag. Existerar saker som kallas öde?

 


Don't fear death, fear the olevda life.


Så mycket som kan förändras från en dag till en annan! ens humör, end ordval, känslor, ens personlighet, en relation till någon annan, ett beroende, vad man tycker om någon...and you know what? It scares the hell out of me...

Är man verkligen en bra vän?



Vad hände med mig?

Jag vet inte vad som har hänt egentligen, känns som jag håller på att förlora mitt sociala liv. Åhh vad ska jag göra, vill inte förlora alla mina underbarat fina vänner. Jag tror de kan vara de att jag har börjat hata att prata i telefon, det är fan bara jobbigt, och då blir det att man inte pratar med folk och då glider man isär, shit. Jag vill bara att mina vänner ska veta hur viktiga dem är för mig men jag vet inte hur jag ska kunna säga de.
Jag har försökt att bättra mig flera gånger men det blir aldrig som förr, hatar att jag har förändrats, hatar att jag blivit tystare, hatar mitt nya jag.

vill bara att det ska bli som det var för någon månad sedan...


RSS 2.0