29 Juli

Idag ska jag sätta mig på tåget till Lexan och leka med Bästavän och kommer hem på fredag. Shit va kul det kommer bli! längtar verkligen. Kommer ta med mig kamrean och kommer ta massa massa bilder så vi kommer få se hur skoj vi hade.  Åker dock inte förens på kvällen, så jag kommer vara här på landet på dan. Kommer nog sola mest som igår och på eftermiddan ska vi till mormor och morfar och fika och äta tidig middag. Prata lite med Patrik inatt också. Det var väl trevligt, haha vi har inte pratat på länge så.

Skriv gärna lite komentarer!
men nu ska jag kila PUSS PÅ ER.



26 juli

Nu ska jag bara säga lite om 24 juli som var för två dagar sen. Då var det exakt ett år sen som jag börja mitt konfa läger och jag ångrar inte en sekund som jag var där. Det är verkligen något som aldrig glömmer. Det var en otroligt fin tid och nu är det bara att se framot och se vad framtiden har med sig.

Just nu är jag jätteglad faktiskt, allt känns så himla bra. Har varit så nere för allt med mitt konfaläger, att jag sabbat kontakten med många men nu känns det som att det kommer blir bra. Det känns också bra inför gymnasiet, träffa massa nya fina människor. Jag ska snart träffa min underbara bästavän, ska leka med henne i lexan i 2,5 dar. Jag ska träffa massa fina människor när jag kommer hem och allt känns verkligen jättebra.

Den 29-31 drar jag som sakt till Lexan för att träffa min bästavän och det kommer vara awsome! Längtar sjukt mkt gumman och vet att du gör det med.

Jaja nu ska jag kila iväg och pysla med något annat. PUSS ALLA SÖTA

Låten är till dig bästavän! lyssna på varje ord, den beskriver allt!!!♥





Min födelsedag


Idag fyller jag 16 år, hihi. Gissa vad man vakna av då. Nej inte "vacker sång" av min familj utan "vacker" sång av Mikaela Norén, hahahaha. Det var hon som ringde och väckte mig kl 10 och sjöng "ja må hon leva", hahaha tack gullunge<3 När jag vakna åt jag frukort på vår nya verande (den är inte klar men nästan!) och fick mina presenter. Locktång av mamma och pappa och smink kurs av syster Axelia och bror Marcus. Det var fina presenter och jag är mkt nöjd. Har fått massa fina sms och medelanden på facebook och grattat mig, tack så jättemkt det betyder mkt. En sak är dock lite synd, det kunde ju gärna vara lite bättre väder men man kan ju alltid hoppas att det blir lite finare fram till kvällen.
Jaja nu ska jag kila iväg. PUSS HA DET BÄST!






22 juli

Min sida dag som 15 åring! Imorgon kommer bror Fredrik och Cajsa och i över morgon kommer också bror Magnus men dem åker hem alla samma dag (på Söndag). Idag har jag varit i stan med mamma, bror Marcus och syster Axelia. Vi har också målat lite på mormor och morfars hus idag igen. Äntligen har jag och Pauline bestämt ett datum när jag kan kommer till henne i Lexan. 29-31 ska jag vara med min älskling, åhh gumman jag längtar så sjukt mkt nu! Ska nog ut och ro när som helst och sen titta lite på film.
Smsa gärna mig imorgon! PUSS take care!







Lördag

Först vill jag bara säga grattis till min pappa som fyller 68 idag! GRATTIS<3. Just nu gör jag typ ingenting, har just fikat med familjen. Mormor och morfar kom för en stund sen för att fira pappas födelsedag och stannar över natten, mys. Funderar på att göra om hela min design när jag kommer hem men jag vet inte om jag orkar, ahaha. Ja jag har inte så mkt att säga just nu. Jag ska kila iväg nu och vara social med min familj. Puss take care






Torsdag

Vakna för typ en timme sen, skönt men från och med nu ska jag be mamma väcka mig runt 11 så man hinner se lite av dagen. Igår var jag med mormor och morfar hela dan (hemlig resa, vi har gjort det sen vi barn var små och ville inte göra dem ledsen med att säga nej). Trodde vi skulle åka på något bad och så skulle jag få bada själv *kul..not* men det gjorde vi faktiskt inte. Vi åkte till Bålsta och shoppa!! Det var superkul. Mormor ville göra det för hon vet hur tråkigt jag har det här på landet och hon vet att jag ÄLSKAR att shoppa. Köpte två tröjor, en mascara och födelsedags present till mamma. Haha det var jättekul när mormor åt glass och morfar skulle smaka, han såg ut som en stor babis, hahahaha.

Idag har jag knappt gjort något eftersom att jag inte varit vaken så länge än, hehe. Men jag har ätit lite och spelar monoplo med mamma typ. Har ingen aning om vad jag ska göra nu. Kväll vet jag att jag ska ut och ro, som igår. Har bestämt att jag ska ro lite varje dag. Men tror inte det man det är faktisk ganska jobbigt och jag ror ca 40 min åt gången så det tar nog lite iallafall.
jaja nu ska jag kila iväg och hitta på något, hehe.

Take care!♥
 

Andra halva

Du och jag kan verkligen bråka gumman men vi bråkar förmodligen för att vi är så nära som vi är! Du är min andra halva och det kommer du nog alltid vara. Vi kommer alltid tillbaka till varandra på ett eller annat sätt. Din familj betyder mkt för mig, precis som du! Din familj är som min andra och jag skulle inte byta åt er mot någonsin i hela världen. Jag älskar verkligen dig mikaela och det vet du. Jag vet att vi alltid kommer ha kontakt! Du kommer se mina barn och min framtid för du är en del av den.

Jag vill bara säga en sak och det är att jag finns här för dig Mikaela Yvonne Norén!!!

// Bara din

GRATTIS!<3

IDAG FYLLER MIN BÄSTAVÄN 16 ÅR!!! GRATTIS
Hoppas du har en underbart regnig och fin 16års dag i Lexan, hahaha. Saknar och älskar dig always and forever



många pussar och kramar


ord mot ord

Vad inte alls vad jag ska tro längre..vem ska man tro?
Du som jag verkligen älskade och du gav mig så mkt gläjde, var du verkligen så falsk?
Eller du som jag känt längre som säger att du finns här för mig..
jag vet inte längrre vem eller vad jag sak tro. Men en sak vet jag iallafall, jag vill inte ha dig längre. Jag vill inte ha dig alls. Jag trodde jag ville ha dig tillbaka men nu fattar jag hur många andra som jag kan få. Jag vill nog inte vara någons just nu. Det var nog bra att det blev som det blev, ser allt med nya ögon nu och du gav mig något du nog inte ville men som jag nu alltid kommer ha.
Men nu måste verkligen jag sova kl är 03.31.


PUSS & KRAM





Dax att vända blad

Vad ska man säga. Det blir inte alltid som man tänkt dig? Vänner som inte fans där, legar inne i sängen och tittat in i väggen..
Nu låter det som att jag är i värsta deppritionen men det är ingen fara, det går över antar jag. Jag har aldrig tror eller tyckt om kärlek. Litar inte på kärlek och vet att det aldrig slutar bra. Men då kom en person och öppna mina ögon och sa: Jag försöker inte se på det som kommer utan njuter av sitvationen. Det var exakt det jag gjorde, eller jag försökte. Inget varar väl föralltid antar jag, önskar bara att du kunde ha stannat längre. Men saken är den att jag vet att det kommer bli bra, förr eller senare. Tack till mina äkta vänner. Ni som bryr er och verkligen finns här och lyssnar på  vad mitt hjärta behöver säga!
Tack till Pauline, Mimmi, Erika och Daniella. Ni är mina små änglar och lyssnar alltid på mina små patetiska problem.


Låter är verkligen lite överdrivet depprimenande men ju mer jag tänker på det så passar den otroligt förvänande bra på mig och mitt liv som jag gått igenom.

Kyss och smek

Regnin sommar?



Vafan..varför ska det regna på sommaren för?! Igår kom syster Sara och mamma hit till landet. Kommer vara lite roligare nu när Sara är här. Igår så var det någelunda fin värder och på kvällen var det spegelplankt på sjön, så jag och Sara bestämde att ro till andra sidan för att plocka smultron. AS GOTT! haha jag fick mer än Sara och hon blev fett sne!!
Kom precis hem från "stan" med Sara och pappa. Hände inte så mkt där. Sara köpte en västa till mig, jättefin! Taaack.
Jaja nu ska jag gå och vara social med mig kära familj. PUSS SWEETS hälsar

fin sommar kväll

Oj oj oj klockan är mkt nu men jag är inte alls trött. Har sovit nästan hela dan för att drömma mig bort. Drömde en sån underbar dröm inatt, försökte komma tillbaka till den men det var ju lika världelöst som att försökta lära katter flygga.
Dagen idag såg stort sätt likadan ut som gårdagen. Bada, leka med hund, gå över till grannarna en stund och äta...
Tiden går så långsamt här. dagarna tar sig sakta förbi och inget händer. Önskar och hoppas verkligen att Pauline snart kan träffa mig så jag kommer av den här ön, känner att jag behöver det. Känner för att gå på bio eller något, känner för att göra något kul. Men det är ju lite svårta när man sitter fast på en ön...Hoppas ni andra har det bättre än vad jag har det. Nu ska jag iallafall titta på en film och se om jag somnar sen. Vi hörres och vi sesses.

Just komentera gärna lite på min blogg om ni har lust. All kretik är välkommen xD
Puss 
 
                                                                                                                                    
 

Fredag

Tja, ja nu är man här på landet och gör inte så mkt alls...Sitter på mitt rum med datan och fixar lite saker. Har just packat upp allt och fixat min hylla som blev jättefin (bilder kommer sen). Idag har jag typ inte gjort något alls. Vakna av hunden som skällde åt oskan men braka på som faan. Sen åkte jag, mamma och pappa in till "stan" och handla mat och lite andra saker. Har badat också. De är det bästa med att vara på landet, man kan bada när man vill. Försökte få ner hunden och det gick ganska bra. Han kom ner en bit men sen tyckte han det var läbbigt, hahaha. Just nu kan man inte vara ute för det blåser som in i helvete. Men nu ska jag dricka lite kaffe och te men mamma och bror.
Puss Emelie


                          (gammal bild men är fortfarande nöjd)

Dalarna här kommer vi igen

Ja nu ska man tillbaka till Dalarna men inte lika kort...blir borta i 3-4 veckor. Kommer fylla 16 sommrar där, pappa kommer fylla 68..det är sjukt. Kommer sakna alla här hemma. Men det kanske blir skönt att komma bort lite och jag får träffa Bästis en del också, jippi. Hoppas alla kommer ha det as nice här hemma eller varit ni nu är. Kommer nog blogga på landet också men vi får ser hur ofta det blir.

Puss Ha Det Bäst Nu!! Pease and Love Emelie



Onsdag

TRÅKIG Tråkig tråkig onsdag. Ingen kan leka med mig idag. Idag blir det nog att blogga, städa, leka med louis och packa. Kanske tittar på en bra film också, hihi. Är lite små stolt för jag börjar verkligen få in det här med blogg. Kan en hel del nu, hehe *stolt* Jaja nu ska jag kila iväg.

Pease and love // Emelie


Onsdag

Phil Collins - You'll be in my heart







Imorgon händer de..

God morgon. Jag vet inte vad ni är men jag är bajstrött!! men jag ska väl försöka hitta någon som vill leka med emelie idag, åker ju imorgon *Stor suck* Jag vill bara åka till stan och äta glass eller något. Amanda brukar alltid vara på när det gäller glass, hahaha. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sminka mig och så, sen blir det till att ringa runt till folk.

peace and love Emelie

RSS 2.0