Here we go agine....

Dagen horoskop

Något tycks ta längre tid än du trott men i gengäld ge ett bättre slutresultat än du kanske vågats hoppas på.

Kan den stämma bättre eller? passar in exakt på projektet som vi gör i skolan nu. Vi håller ju på med duo projektet nu och det är verkligen exakt som mitt horoskop sa, hoppas bara att det sista också stämmer!


Jordgubbar i solen


Idag så åt jag pizza med Mikaela efter skolan. Det ser ut som att hon mördar
pizzan på bilden, HAHAHA.


Jordgubbar i solen!


Den är bra


Jag har världens finaste hundar!


Morsdag


Idag är det ju morsdag så då åkte jag och mamma till Bredviks bageriet och köpte lite gott, och gott var de!!
Idag har jag bara varit hemma, fått massa gjort i och för sig. Tvättat, klippt gräset, klippt buskar, varit i hagen och handlat. Men nu ska jag ut igen.
skriver snart


sugen på något gott?


jag vet inte hur du känner men jag får sådana fruktansvärde socker attacker! Därför gjorde jag den här super enkla saladen. Det ända grönsakerna som är i är bara salad och tomat men det är ju såklart upp till dig vad du vill ha i, jag tog de som fanns hemma. Sen så hade jag på salads dresing från ICA och tillsist lite Italenst salads krygga, hur gott som helst!! och mycket bättre än en Marabou

Tråååkig lördag



Just nu kollar jag på Spider-Man 1. Den filmen är
faktiskt jävligt bra. Det som är syn med filmer som det blir en 2a eller 3a av blir nästan alltid så himla mkt sämre än den första. Jaja nu ska jag njuta av min film

två filmer jag MÅSTE se!


idag, igår, imorgon

Idag ska jag nog bara vara hemma. Alla är så upptagna och jag har ingen att vara med. Och eftersom att jag inte har något mer plugg så är det också inget jag kan göra. örmodligen kommer det bli en dag som innehåller: Städa rummet, tvätta, klippa gräset och leka med hundarna.


Igår var jag på grillning och det var jätte roligt och mysigt. Alla var så trevliga och öppna så det var lätt att komma in. Därimot så spåra det ganska rejelt på slutet, alla bara blev fulla och det var ganska tråkigt men men, vad ska man göra.


Imorgon vet jag inte alls vad som händer, men den som lever får se!

från igår


Jag dör av skratt!!!!!!!!


Det kan ju inte vara äkta....


Skandal!!


Det här måste vara det roligare jag sätt


Är detta ett skämt eller? xD
jag döööör av skratt


dålig uppdatering, jag vet

Nu har jag inte uppdaterat sen i tisdags...dålig av mig, sorry. Idag är jag iallafall ledig för jag har gjort alla inlämningar så jag behövde inte gå på engelskan idag, LOVELY! Jag har inte gjort så mkt hittills men ikväll ska jag förmodligen på grillning eftersom att mamma och pappa ställde in "resan" till landet eftersom att det ska regna hela helgen, ganska ovärt då att åka. Nej men jag åker väl för att jag måste prata med Pauline, det var tydligen ganska viktigt eftersom att hon ringde och väckte mig imorse och ville se HALV ÅTTA!!! en fredag? HAHAHA men jag gick iallafall upp och åt och klädde på mig men då skulle vi tydligen inte ses längre, snurrig tjej!

Nu ska jag klä på mig och sånt och se ska jag ut med hundarna, SEE YA!!

Gårdagen

Igår var jag på musikal för tvåorna, den var super! gillade den verkligen. Och så åt jag middag med Rosa och Isa


Tisdag 25/5

Idag var jag på en teater och den var kass rent ut sakt. Det var kanske två roliga scener men dem sjöng falskt och när dem gjorde stämmor blev det bara fail! det var inte alls roligt. Det roliga var när jag och My skulle gå av tåget i gamla stan och byta till ropsten tåget, herregud va vi skratta, sjuka vi är!!
Nej nu ska jag nog försöka plugga och andas.


You know I love you and I'll forever

MIN LYCKODAG!


Jag skojar idag måste det vara min lyckodag eller något! Först får jag veta att jag kommer få världens bästa sommar! och jag kommer få åka till Trelleborg. Sen så "lagar" jag min kamera, jag satte bara på den och då funka den igen, jättekonstigt. ÅHH det här måste vara den bästa måndagen ever!! Om min vecka börjar så här bra undrar jag hur restan av veckan kommer se ut.



Min sommar

  • 11 juni skolavslutning!
  • Vara på landet
  • Vara så mkt som möjligt med Pauline och på hennes land
  • Åka till Trelleborg
  • 4 juli - 1 augusti språk resa till Malta.
    missar Paulines födelsedag och min? hahha. Du får något fin när jag kommer hem
  • Vara så mkt jag kan med mina vänner

    Sen ska jag
  • Tjäna massa pengar till sommaren
  • Bli brun!!
  • Äta massa glass
  • Njuta till 1000 av ett av mina sista sommarlov ever! Njuta varje dag!

Måndag

Jag är så glad. Idag gjorde jag klaart två inlämningar och nu har jag bara två kvar och det känns hur bra som helst! Asså kan ni förstå att det är två och ½ vecka kvar till SOMMARLOV, det är sjukt. Vet inte riktigt vad jag ska tycka. Klart att jag älskar sommarlov och det kommer bli en galet underbar sommar! men ändå, jag kommer sakna alla mina små människor i skolan men det löser sig säkert

Knasig morgon


Bara för att jag och Ellinor blev fett söta på den bilden!


Känner att min måndag morgon är knasigare än
andra. För mycket information för en morgon. Vet inte när jag börjar, mamma kommer in och har värsta föreglaget om att hon också har ett jobb och sköta och jag typ dööööör, shit människor ta de lugnt! herre min skapare.
Jag blir iallafall glad när jag tittar ut! YES solen skiner och det är gränare ute än någonsin, nu är jag LYCKLIG!! Då kan jag ha fin fina kläder på mig idag, jippi! Jag funtar på att ta någon av mina nya skor men vet inte om jag kommer dö i dem? hmm kanske, vi får se.
Nu ska jag iallafall göra mig i ordning lite smått!

Mio min Mio

Nu har jag gjort klart min svenska uppsats, jag återberättade Mio min Mio och jag måste säga att jag blev faktiskt riktigt nöjd med den. Det ble 3,5 A4 men ändå. Tycker verkligen om den histoien och älskar musiken i filmen också. Nu ska jag kolla på lite film och sen blir det till att hoppa i säng. God natt!

Bilder från igår


Hur kommer de bli?


HAHAH japp, jag tog den fulaste av bilden jag kunde hitta!

Hur länge sen var de? 3 år sen? det är ju stört...Det är ju helt otroligt att vi fortfarande har kontakt. Jag undrar verkligen hur det kommer bli när vi träffas. Vi ahar ju förändrats så mkt, det var ju ändå tre år sen och hur mkt händer inte på den tiden liksom. Tänk om det bara bli jättekonstigt och konstig stämning, pinsamt. Eller tänkt om det blir hur bra som helst, såbra som ingen av oss hade vågar hoppas på.
Jag vill verkligen komma ner i sommar men jag vet inte om jag vågar, hahahaha typiskt mig eller hur.
Hur som helst så är det "vad som än händer", till och med idag, när vi inte träffats på tre år pågrund av avståndet så finns du kvar i mig.  Även om du har förändrats hur mkt som helst så kommer du alltid vara min Felicia.

Jag saknar dig och hoppas att sommaren 2010 kommer bli vår sommar!!


Ny vaken tjej

Jag känner mig just nu ful och äcklig. Somna med sminket igår och vill bara hoppa in i duschen och borsta mina tänder! Idag ska jag vara en liten "hemmafru", haha nej men idag ska jag städa mitt rum, tvätta och plugga eller aa...det är min plan för dagen iallafall. Senare idag kommer Siv och hämtar hem Milly, åh hon är så söt och fin! synd att hon sedan ska åka. Men det är bra att hon åker hem. Hon och Melwin har varit på varandra hela helgen. Just nu ligger alla hundarna nere på halgolvet, HELT döda. Jag är väldigt nöjd med min helg. Jag har shoppat skor, träffat massa fina människor, blivit lite brunare och lite vackrare, haft massa skoj med hundarna. Ja jag är nöjd. Hoppas det snrt blir fint väder också så jag kan visa upp mina nya skönheter!

Mina smeknamn

Haha ja jag har faktiskt några styken!

Emmelutten: Jag har blivit kallad de så länge jag kan minnas av min familj. Barndomsnamn
Skruttan: Ja mamma kalla mig de när hjag var liten. Hon kalla min syster för Snuffsan. Skruttan och Snuffsan
LillaEmm: I min gamla skola hade vi två Emelie och då blev jag LillaEmm för jag var båda minst och yngst.
Bajskorv: Pauline kallar mig nästan mig alltid de, HAHA.

Ja det är dem som jag reagerar på. Kom på något nytt ni, HAHAHA

rädd


jag är rädd för att jag förmodligen kommer lyssna sönder den här låten också. Åhhh hatar de!!
kärlek till låten


glass i stora lass


I LOOOVE MY NEW SHOES!!

Åhh idag har jag varit i Gamla stan med Pauline,
Felix och Sanny och solar vid vattnet. Det blev en skön dag med sol och gitarr spel, galet mysigt. Sen åkte jag, Pauline och Sanny till Kungsan och köpte glass, sjukt gott!! Jag blir snart galen på att jag inte här min kamera, jag får panik! jag vill ha den!!! Jag tog iallafall lite bilder med Paulines kamera idag som jag ska få, tack gode gud!
Känner mig lite exkra snygg idag faktiskt, speciellt med mina nya underbara skor, jag tror jag är kär. Känns som jag har blivit lite brun idag också, YES!! Jag är otroligt nöjd med min dag, kunde nästan inte blivit bättre, jo med lite klädshopping också! hahaha det hade varit det bästa. Men nu ska jag dra till min bästis, see ya

Hundar, massa hundar!


Bilden tog jag på hundarna förra helgen med pappas kamera, sötisar.

Nu är mamma ute och hänger tvätt och jag antar att
alla hundar är med henne för det är för tyst här innen för att de skulle kunna vara inne. Jag har bestämt mig för att idag blir et en lördag med familjen och hundarna! Idag ska jag klippa gräset, åka till stan med mamma och köpa skor, åka till hagen med alla hundarna och sen vet jag inte, hoppas på en kväll med Pauline men vi får se, hoppas jag hinner sola lite också!
Nu ska jag nog klä på mig och fixa lite inna jag och mamma drar iväg.
Skriver senare! Juste, jag kommer nog låna pappas kamera idag så det kanske kommer lite bilder, JIPPI! sakna att ta bilder!

Jaja PUSS


Förlåt


Förlåt för min uppdatering suger men jag tycker
själv att min blogg blir så tråkig utan några bilder men idag ska jag ta pappas kamera och fota! de kommer bli bra bilder.
Idag hade jag nationella i matte, igen...men det var sista delen. Det kändes ganska bra, bättre än de andra iallafall. Sen efter skolan gick, ja jag GICK från skärholmen till liljeholmen och sen till midsommarkransen med My, har så mkt skavsår nu, kan knappt gå men det var super mysigt. Det var jättefina vägar och det var jättemysigt, lätt värt att göra igen! men andra skor dock, HAHA.

Nyss gick Pauline hem från mig, hon kom hit efter skolan och åt lite goda saker på verandan med mig, super mysigt. Vi satt i trädgården i solen och prata lite snusk, det är ännu mysigare!

Ikväll kommer vi ha tre hundar här hemma, Melwins syster kommer hit och ska vara här i helgen. Det är ju mammas kompis som äger henne och hon ska på dans kurs hela helgen och då sa mamma att vi kunde ta hand om henne, det kommer bli en intensiv helg med tre hundar, HAHAHA.
Dem kommer nog komma om ungeför en timme tror jag. Men jag är hungrig, mata mig!

beauty isent allways the most important


Det här måste vara ett av
de vackraste melodierna jag någonsin har hört, tröttnar aldrig

En kort onsdag


Måssa måssa alla små människobarn, HAHAH nä bara skoja. Men nu blir det bara ett litet inlägg för jag är lite stressad just nu, för jag ska snart åka och träna. Det var en kort onsdag idag, vi slutade redan kl 2, as skönt.
Prata lite med Erika nyss, myysss. Men nu måsye jag faktiskt rusa.

weak

Lost in time I can't count the words
I said when I thought they went unheard
All of those harsh thoughts so unkind
'cos I wanted you

And now I sit here I'm all alone
So here sits a bloody mess, tears fly home
A circle of angels, deep in war
'cos I wanted you

Weak as I am, no tears for you
Weak as I am, no tears for you
Deep as I am, I'm no ones fool
Weak as I am

So what am I now I'm love last home
I'm all of the soft words I once owned
If I opened my he heart, there'd be no space for air
'cos I wanted you

Weak as I am, no tears for you
Weak as I am, no tears for you
Deep as I am, I'm no ones fool
Weak as I am

In this tainted soul
In this weak young heart
Am I too much for you

In this tainted soul
In this weak young heart
Am I too much for you

In this tainted soul
In this weak young heart
Am I too much for you

Weak as I am
Weak as I am
Weak as I am
Weak as I am, am, am

Weak as I am
Am I to much for you
Weak as I am
Am I to much for you
Weak as I am
Am I to much for you
Weak as I am
Am I to much for you
Weak as I am

På verandan

och solar just nu då! japp nu sitter jag på verandan och solar. Jag har just drukigt av en hallon isdrink som jag gjorde och nu äter jag vatten melon och vindruvor, GOTT!!! åh jag känner verkligen hur solen tar på ryggen just nu, helt underbart.
Men det är en grej som har gjort mig jättearg idag, eller två faktiskt. 1. Min jä'vla kamera funkar inte! åhh jag blir så arg, känner mig handikappad! på riktigt, det är inte kul någonstans. 2. Det gick åt helvete idag på uppspelat. Seriöst vi har aldrig spelat så dåligt som vi gjorde, ever! jag sjöng fel, Rikards gitarr stömdes ur medans dem spelade och allt var bara fel. Det måste ju gå bra på duett uppspelat med Gustav så jag visar vad jag kan, annars dör jag!

Ikväll kanske jasg drar till Pauline och solar där också på deras ballkong, GALET NICE! Jag ska fan bo där hela sommaren.

Jaja nu ska jag återgå till solen. BYE!

I'm better off without you


nattvanan

japp nu är det dax igen, mitt rum ser ut som ett bombnedslag, bokstavligt. Antar att det är dax att lyssna på vad mamma säger och  städa de. Jag mår bättre nu än jag gjorde förut och jag hoppas verkligen att jag mår bra imorgon! När jag har städat klart, vilket kan ta en stund, ska jag ringa Mimmi! myyysss.

Förhoppningsvis skriver jag något roliare inlägg sen!

Sjukling


Idag är man sjuk då...jättekul, not. Jag orkar inte. Imorse mådde jag illa och var yr, kunde knappt stå. Nu är jag yr och svag. Jag MÅSTE ju vara frisk till imorgon! imorgon är de ju konser och då kan jag inte vara sjuk. Just nu har jag farit ute ooch solat lite och ätit vindruvor, gooottt! de är också de ändå som jag har fått i mig idag. Mamma väckte mig till frukost halv 8, sn somnade jag om kl 8 och sen så vaknade jag kvart över 2.
Nu ska jag titta på Devils Mistress och försöka bli frisk

Love! får man tillbaka minnen eller vadå!


söndag

Idag har jag faktiskt pluggat. Jag har äntligen gjort klart min Shakespeare grej och det är UNDERBART!! Vill inte se den mer, ever. Nu ska jag förmodligen städa mitt rum och kolla på I Could Never Be Your Woman och sen blir det grillat!!

Återträffen 15 maj

Igår var jag på återträff med klassen från ängkärr. Det var hur kul som helst! Det kändes verkligen som att hoppa tillbaka i tiden, det kändes precis som förr. Det var en sån underbart känsla. Jag var så glad att se alla, eller alla som var där iallafall. Den som var där var Anton, William, Wilmer, Joel, Patrik, Isak, Anko, Christoffer (Fisken) och Lukas. Jag åkte dit med Anton, Isak, Wilmer, Anko och Lukas. Vi var hos Kajsa runt 5. När vi kom dit var redan Willam där med sin mamma och lillebror, HAN ÄR HUR SÖT SOM HELST! och hans mamma är så jävla skön! Jag skojar inte, vi åkte hem typ kl 11 och vi skulle egentligen dragit senare men det blev inte så.
jag hoppas vi kommer träffas igen!

OBS: Jag tog inte alla bilderna


sova

Nu är det dax för mig att dra mig tillbaka. Jag känner verkligen hur tråkig min blogg är just nu! inga bilder, nästan ingen musik..bara massa text, hm måste fixa de när jag kommer hem. Mamma har just pratat med Axelia på skype, hon m¨ste vara världens största bajsbarn! och jag vet att du läser min blogg så jag vet att du kommer ta upp det här med mig, HAHHAHA. Hon kommer hem snart också, om typ 2,5 vecka. Shit va det har gått fort, det är ju sjukt. Känns som att hon åkte för någon månad sen men egentligen är det närmare 10 månader.
Mamma och pappa sitter i köket och pratar och dricker lite öl medans jag sitter i min nya säng. Ja jag har faktiskt fått en vanlig 90 säng nu på landet i mitt rum, istället för vånings sängen som var alldeles för liten. Nu säger mamma och pappa att jag också ska få en dörr, ja jag har faktiskt ingen dörr och mitt rum giller till så att man måste gå igenom mammas óch pappas rum för att komma till mitt. Jag har vetal ha en dörr ganska länge och nu när jag ska fylla 17 i sommar ska jag äntligen få en, och JA jag är lycklig för de, HAHHAA.

Japp imorgon blir det mera jobb, har ju städat huset med mamma hela dan och imorgon ska jag göra rent båten och båden, jaja pengar iallafall.
Ha det så bra så länge!!


vackraste melodin, kan ni gissa vilken de är?


Jag har alltid älskat den här melodi!!


flashback

Det kan jag verkligen inte förneka att jag får så himla många minnen och känslor tillbaka från förra sommaren när jag är här på landet. Då var jag ju tillsammans med min dåvaranda pojkvän Denniz och man får faktiskt tillbaka jättemkt känslor från då nu.Det är verkligen något speciellt med just landet, båtarna som åkerförbi, solen som inte känns som den samma där hemma, fiskmåsarnas skri, badviken, men då hade jag inte två hundar här. Ända sedan jag var liten har jag vetal ha en hund. Och jag har tjatat på mamma så ni anar inte!
Jag fick inte en hund...jag fick TVÅ, vem hade trott de? För 8 år sedan var det min högsta dröm att få en valp och nu 8 år senare sitter jag här med två, är det inte lustigt hur livet kan ändras ibland?! hahaha. Mitt liv har ju knappt börjat, kom igen jag är inte en 17 år och medelåldern på kvinnor är 80-90 år! Tänk hur mkt man redan har sett men tänk hur mkt det finns kvar! det är ju hur mkt som helst.
Det finns inte någon på lever livet exakt som du gör, inte någon. Många kan dela samma minne med dig men dem har inte sett allt du har sett, upplevt att du upplevt det har bara DU! När jag tänker så får det mig att förstå hur otroligt unika alla är. Är det inte lite lustigt?


Dalarna på en ö

Japp då var man här igen. Just nu sitter jag i vardagsrummet och mamma och pappa ska åka över till andra sidan och fixa lite grejer medans jag är här vid en varm brasa med hundarna. Jag kan faktiskt inte förneka, det är ganska mysigt att vara här på landet, man får koppla bort allting och man får sådana sommarkänslor. Första gången jag var här var när jag var en vecka gammal och så många minnen som jag har härifrån har jag nog inte på något annat ställe. Jag har ändå varit här varända sommar sedan jag föddes, det är snart 17 sommrar. Man får ett sådant lugn när man är här men att vara här i 4 veckor nu är inte lika kul som det var när man var liten, men jag önskar att det var de. Alla sommrar som jag har varit med Linn och Ullis som jag inte har kontakt med längre, jag var med dem varje dag! hela dagarna. Från kl 8 på morgonen till 12 på kvällen. Vi hade alltid så himla kul men ändå gjorde vi samma sak varje dag. Vi spela kort, åkte till badviken, åkte båt, åkte ring och vatten skidor, ibland åkte jag till mormor och morfar, vi spela badminton, sola och vi bada! oj va vi bada, minst tre gånger om dagen. Ibland hade inte ens badkläderna hunnit bli torra mellan doppen. Jag saknar den tiden, då gick sommrarna över som en blixt, vilket inte var så kul då. Man hade inte koll på vad det var för veckodag eller vilket datum det var, man bara levde i nuet, sånt som man inte gör längre.

Det är ganska trist väder idag, hade det varit soligt hade det varit en annan sak men det är mulet och regn i luften. Men egentligen, vad gör de när man sitter i en sakosäck bredvid en brasa som sprakar? Jag tycker faktiskt jättemkt om att vara här men inte för lång tid, det är okej om man är här under en helg eller några dagar, men efter 4 veckor är det ganska lång tråkigt.
Jag tar mkt foton när jag är här också, det är ju faktiskt en jättefin miljö. Jag tar på fåglar, änder, blommor m.m.

Men nu känner jag att mitt inlägg blev alldeles för långt, HAHAHA
PUSSS

det där är bara coolt!


Det är nog inte en slump att dem ritar av just henne, HAHAHHA

 


hemma från stan

Nu har jag precis kommit hem från stan med mickis. Såg att hon skrev ett litet inlägg när jag sminka mig, det var väl lite gulligt, tycker ni inte?! Det hände faktiskt en riktigt kul sak idag i stan! Det var två killar som rå stirra på mig och Mickis. Och dem visla och håll på as länge och till slut kom en av dem fram till oss och sa: "Min kompis dör borta vill snacka med dig" och sen titta han på mig. "Jaha?!" sa jag, jag visste fan inte vad jag skulle säga och han inte speciellt snygg. Sen bara stirrade han på mig och pika på sin kompis och sa "asså han där borta!" "Jag ser honom" sa jag "men jag vill inte prata med honom". Jag mena ju inte att vara otrevlig på något sätt men..asså det var ju ganska pinsamt, HAHAH. Då iallafall så gick hans kompis och då ropa och efter honom "Varför kommer han inte fram själv för?". Sen skratta jag och Mickis as mkt, inte så att dem hörde, de skulle ju vara fett elakt! men satan va kul de var!! han skicka sin kompis, det är ju som på lågstadiet! HAHAHAHA.
De var lätt dagens händelse

Imorgon drar jag till landet, kan ni bara tycka synd om mig! Men jag ska ändå bara jobba där, behöver alla pengar jag kan få inför resan. Just nu har jag tjänat över 1000 spän, ganska bra. Kommer ju få studje bidrag också två gånger innan jag åker och bara de är typ 2000, så kommer ha iallafall över 3000 spän innan jag åker, det är ganska bra. Vet inte hur mkt jag kommer tjäna imorgon, hoppas de blir mkt pengar, HAHAHHA.

En hemlig gäst på besök

Ja nu våldtar jag Emelies blogg för första gången i mitt liv och det känns underbart.. vad jag nu ska jag skriva vet jag fan inte.. men att vi är vänner igen det tycker jag verkligen om , ni vet som bara kan gilla Emelie (a) !

men lite kärlek på sockret så är hon ju helt fantastisk , underbar.. ja obeskrivlig..även fast jag älskar att reta upp henne ibland.. hennes skratt fåt mitt hjärta att slå dubbelt så fort.. Men nog med allt, alla vet vem Emelie är.. hon är en liten tjej ganska kort, men ur gullig.. ångrara mig faktiskt grovt att vi är så envisa både två.. (:
jag vet inte vad jag ska skriva faktsit.. men idag har hon och jag tvättat hennes pappa bil och nu ska vi inte till stan för jag ska möta dogge oh köpa en studentskiva biljett av honom eller ja två biljetter är de ju till mig och lilla Mimmi.. Nu står mitt lilla hjärta framför speglen och göra sig vackrare med spackel. ..hon är så vacker uta spackel att du inte kan förstå ! hon är så jävla söt.. finner inga ord för Emelie Ahlstörm..STÖRST BÄST OCH VACKRAST !
Får se till och träffasmer nu , och mysssa och hita på sådand dära konstiga saker som vi hittade bilder på idag ;) <3

Jag älskar dig Gumman !
En människa  klarar man sig utan men en vän behöver man !

XOXOXOXOXOXOX // Din lilla mickis

Mikaela är i mitt hus :O


Århundrandes fulaste bild, HAHAHA. Men till mitt försvar kan jag säga att den är 2 år gammal.

Nu är Mikaela hemma hos mig, den människa är ju fan överallt! HAHAH nä skoja bara. Nej men nu är hon iallafall här och vi ska äta något gott nu också. Jag vet inte hur länge hon stannar men hon ska iallafall äta middag här, trevligt!
Men nu ska i dra för vi måste göra rent pappas bil sen också, tjäna lite PENGAR!


Bion


På riktigt, se inte den här filmen själva. Jag såg den på bio idag med Wilmer och Lukas och jag har aldrig hoppat till så länga gånger. Den var sjukt bra och as läskig!! Tack för de Lukas och Wilmer, vi måste göra om de! vi inför de, skäckfilms kvällar! AWESOME.

Imorgon blir det till att jobba här hemma och träffa Mikaela


Thihi

Idag hade jag nationella i matte..det gick inte alls bra och jag kom på hur man skulle ränka ut vissa tal först när jag hade lämnat in de och gått ifrån klassrummet, skit också! Jaja man får hoppas det blir bättre nästa gång. Vi fick sluta efter provet vilket var kl 10, JIPPI!! sedan dess har jag typ varit hemma, as nice.

men nu måste jag rusa, jag ska till stationen och hämta Lukas.
Btw så ska jag på bio ikväll med Lukas och Wilmer, MYS!!

Det blir bara grönare och grönare, sommaren närmar sig med stora steg


Sötaste bilden på Melwin


Barn som ritat på gatan

 


sol, sol, underbara sol!

Härligaste bilden på Erika och Vita!
Åh vilken underbart härlig dag det har varit! Jag hade sång lektion, LOVE! Sen efter skolan träffade jag Mikaela i ängkärr och där träffade jag KALLE! min gamla matte lärare, shit han är sig verkligen lik, det var super kul att träffa honom! Jag träffa också Zoran en snabbis och vi prata om MUSIK, som alltid. Han ville komma på mina uppspela som ska vara snart, så det måste jag kolla upp åt honom. Sen åkte jag och träffade min fina Erika och vi satt i Humlegården, som ligger precis vid henne och åt glass och bulle i solen, helt underbart. Se  började vi sjunga också. Alla tittade typ på oss, vet att vi sjunger fint redan, suuuck HAHAHAH.
Nu ska jag ut och träffa Pauline så ska vi ta en promenad med hundarna i det vackra vädret.

Kväll blir det till att plugga inför Nationella imorgon i matte, hoppas det kommer gå bra!
Önska mig och resten av alla ettor i Sverige lycka till!

Projektet

Ja nu har jag gjort mitt. Treonas projekt arbete är slut, eller aa dem har visat upp sitt arbete. Det gick asbra igår men mindre bra idag men det verka bara som att jag märkte de, YES!
Jag trodde aldrig jag skulle ha så här kul. För en vecka sen ville jag hoppa av för att jag inte kunde mina repliker och nu har jag lite ångest för att det är slut, HAHA. Jag har verkligen haft jätte roligt och jagär glad för att jag var med. Deras präs var verkligen jätte cool och hade en mening, dem förtjänar bättre än MVG!

Jag försökte ladda upp en film när Kalle som spelar gitarr, spelar på basen men spelar ackord! PÅ BASEN! SÅ GRYMT BALLT!!
Här är en film som jag tog idag när jag inte skulle vara med mer i pjäsen. Kolla på hela filmen. Efter ungrfär halva gör killarna någonting så jävla coolt!

bada

Nu har jag badat och snart bär det av mot skolan. Så skönt att det är halv vecka den här veckan!!


Tårar!



När Lady Gaga sjönd den här låten Grätt vekligen jag och Lina. Det var så vackert när hon satt där vid piano!
Jag döööör, omg!


Lady Gaga har tagit min oskuld!

Igår, den 8 maj 2010 såg jag henne i Globen. Hon var så vacker och hennes röst..det går inte att beskriva. Det går inte att sätta ord på den kvällen. Det var bättre än bäst. Bland det absolut roligaste och bästa jag gjort i mitt liv!!!
Jag kommer aldrig se något liknande i hela mitt liv igen och det var värt var ända öre!
Skratt, tårart, gläjde, dans, skrik, den konsären hade allt!
Gaga tog min konsär oskuld

I kön in


Lina är så söt, R.I.P paraply!


Jag med min billijet. Tyvärr så renga de och bilden blev suddig, men skit samma!


Entrén


SÅ GRYMT!!




TACK FÖR ATT JAG FICK KOMMA MED!
Hade inte viljat göra det här med någon annan! true story


"Do you think I'm sexy?"


över 15'000 var där!!



Lady Gaga

NU DRAR JAG!! Jag och Lina ska äta i stan sen, sen händer de! VI SKA PÅ LADY GAGA!!! OMMMMG!
Synd om er som inte går! Så värt. KISS!


Övernattningen

NU är jag hemma från en underbar jag vl behövlig kväll. Shit va jag älskar mina tjejer! det blev bad, bastu, prat, skratt och pannkakor!
Kärlek till er!





STRESS!!

Shit va stressad jag är! idag har jag repat hela dan! från typ 12 till 4. Jag blir så stressad för först skulle tjejen som jag skulle repa med (karro) komma kl 2 men hon kom halv 4 och jag skulle träffa Lina i stan 4 och jag behövde verkligen repa med henne eftersom att vi ska ha genrep idag. Juste då fick ju jag veta igår att vi skulle h genrep idag (de visste jag) KL 7?!!! MEN HALLÅ...så sent? jag har ju fakstiskt också planer för kvällen. Jag fråga om jag fick dra efter att jag gjort mina scener och de sa dem att jag fick så det är ju iallafall bra.

Asså min helg kommer blir SÅÅÅÅÅ BRA!!!! Ikväll ska jag sova hos Pauline och ha en underbar mys kväll med mina tjejer! Pauline och Felicia, herregud va jag längtar!! så länge sen.
Och imorgon blir det LADY GAGA MED LINA!! AHHHH!!! det kommer bli så awesome! Det ända som kommer bli jobbigt är uppspelet på Söndag, nervös. Hoppas det kommer gå bra. Jag LOVAR jag kommer ta massa bilder hela helgen.

Måste kila iväg nu! STOR kram

För mkt drama!!!

Min dag har inte varit så bra. Visst jag började sent men sen efter skolan hade jag rep as länge och det gick inte så bra och imorgon är det genrep..hoppas de går bättre.

Asså seriöst sluta upp med att skapa drama, du gör det jobbigare för dig själv och för oss.
Ärligt talat, LÄGG NER!!!

börjar sent

Idag börjar jag med rep först halv 12, såååå skönt! HAHA ja, jag vet inte ens själv varför jag är uppe redan nu. Men det är faktiskt skönt att vakna tidigt när man börjar sent och hinna göra massa saker. Snart ska jag nog hoppa in i duschen och sen ska jag fixa till mig lite lååångsamt.

Trött tjej!

Igår var jag så trött så jag orkade verkligen inte uppdatera så jag gör de nu istället.
Igår var jag på en spelning med Pauline och Nicole, det var kul att höra dem spela! Det var Felix och Sannys band som spela. Jag träffade också Emil och Krille, det var askul!



Varför bloggar jag?

Många som bloggar har som "mål" att bli kända bloggare, det är både dumt och löjligt! Jag bloggar för att jag ska minnas! minnen är för viktiga för att glömas. Jag vet att jag kommer vara så lycklig över att jag skrev blogg när jag blir äldre och kan sitta och läsa det och minnas hur det var. Minnas dem dagarna man inte gjort någonting och dem där speciella händelserna som man vill ska vara för evigt! Jag älskar också att skriva. Hade jag inte gjort det hade jag förmodligen tröttnat för läääänge sen.
Det är inte alls många som läser min blogg, eller det går väldigt upp och ner kan jag säga. Ibland är det över 90 och ibland bara 20...Det klart att det är kul när man ser hur många det är som har läst just den dagen och då försöker man se om man skrivit något speciellt eller inte, men det är verkligen inte de jag vill "satsa" på. Jag har min musik och det är jag lycklig med.
Som sakt så är mitt minne kas. Jag har ingen tidsuppfattning. Nu ska ni inte tro att jag inte känner skillnad på om det är 1 timme eller 3 timmar men det där med dagar är jobbigt. Jag har svårt att känna om det var förra veckan eller två veckor sen, eller 4 dagar sen eller en vecka sen. Det är därför det är så bra med blogg för då kan man sitta tillbaka och se vilket datum man skrev vad!
Därför bloggar jag!!

Sjukis


Nooo makeup

Vi hade inget internett igår så jag kunde inte skriva
någonting. Igår var jag på rep och det var faktiskt hemskt. Jag var jättesjuk och fick vara i skolan från 15.20 när jag sluta, till kvart över sju för att inte alla va dör när dem skulle. Jag mådde så jävla dåligt och skulle egentligen inte gå till skolan idag heller men vi hade nationella i engelska så jag var tvungen. Jag mår så dåligt och har så ont i halsen att jag inte ens gick på min sång lektion idag eller repet! KAN DU FATTA HUR SJUK JAG ÄR OM JAG INTE GÅR PÅ MIN SÅNG LEKTION!! det är ju veckans höjdpunkt liksom. Jag har iallafall godis hemma som tröst!

Imorgon har jag prov i samhälle så det är bara att plugga
men nu ska jag titta på Avatar!!
see ya!

Vaplen!

Här kommer bilder från idag
men nu måste jag sova för den nya bebisen sover i mitt rum och han behöver sova efter en så lååång dag!


Marcus och alla vaplarna. Hon hade 3 kvar men en ska hon behålla och den andra köpte mammas gamla arbets kompis.


Louis och han mormor med alla vaplarna




Den sjätte sonen


Morfar och Melwin




Middag hos mormor och morfar<3


Första promenaden på framsidan hos mormor och morfar
Ser ni stoleks skillnaden?!!


Fan va snyggt mitt hår va där, HAHA


hemma hos mormor och morfar i hallen

Människans bästavän














Idag ska vi till Strand och hämtar vi då dem här två fulingarna! HAHAHA nä jag bara skoja. Vi ska hämta hunden till vänster men vårn kompis ska hämta hans syster som är på den andra. HAHA han biter henne i svansen på den bilden, undrar just hur Louis kommer hantera de.
Vi ska åka om typ en halv timme så jag måste kila iväg nu och göra mig i ordning!
XOXO

HATAR..

Det är så jävla jobbigt. Just nu sitter jag i en sitvation som är att jag har INGEN musik att lyssna på, på riktigt. Jag hatar när man hittar en ny asbra låt så lyssnar man på den om och om och om igen tills man är så jävla trött på den så man inte klarar av att höra den en ändå gång till. Jag har fan ingen musik att lyssna på. Inte på min iTunes eller Spotify, vad är det här?! jag kommer snart få panik, JAG MÅSTE HITTA NY MUSIK, NYA LÅTAR!!!
Lite hjälp? förslag?

Längesen


Härlig lördag

Idag vakna jag faktiskt före både mamma och pappa, kan ni förstå de! och jag vakna ändå halv 11. Dem vakna ganska snabbt efter de, eller mamma gjorde de och det var förmodligen för att jag duscha. Vi har iallafall varit hemma hos bror Fredrik och Cajsa nu på eftermiddagen, mysss! Jag ville egntligen träffa Pauline nu på kvällen men hon var upptagen och langa dissen..jaja jag får väl hitta på något annat


Jag och Olivia gungar. Jag vet inte varför men alltid när jag är med barn slutar det ALLTID med att jag sitter på  golvet och leker med dem, bokstavligt! Jag har alltid varit så. Jag vet inte, barn kanske dras till mig eller så dras jag till dem. Jag tycker väl liksom lite synd om dem och tycker inte dem ska behöva ha tråkigt även om jag gärna skulle vilja sitta med den "vuxna" och prata också. Jag minns när jaglekte med mitt kusin barn Albin. Hmm hur gammal kan han ha varit då, få se de! hans lillebror Alfred var nyfödd och han är 7 nu, så det måste ha varit 7 år sen och då var jag 9-10 år. Redan då börja jag leka med små barn. Värst är det med mammas kusin barn, Jenny och Ida, där kan vi snacka att dem ÄLSKAR mig. Jag har känt dem sedan dem var jättesmå och har alltid lekt med dem när vi träffar dem. Vi har lekt Mamma Pappa Barn, med dockor, ritat, kurragöma, spelat kort, lekt utomhus med gunger, ruselkana, i sandlådan..HAHA ja vi har nog leka det mesta kan jag säga och det har slutat med att dem älskar mig. Dem vill alltid att jag ska vara med dem när jag hälsar på. Vi ska leka de och de och de. HAHA man jag har ju skapat de själv så.


Olivia ville leta efter fina stenar, visst är den fina! hahah


Nora, Cajsa och Olivia. Fina tjejer!

ZzzzZZZzzZZzzzZZZzzzz


Bild på mig och Emelie för ett år sen på Grönan

Nej nu ska jag bannemej sova! God natt alla alkisar...och alla andra, HAHAH

zZZzzzZZZzzZzZzzzZZzzZzZZz


Min valborg var awesome!

Den här kvällen var riktigt härlig faktiskt. Gäster hemma med god härlig mat och mkt skratt. Träffade Pauline, Nicole och "tyske", hahaha. Träffade också Daniella m.m på kvällen, as härligt. Var med henne till typ 11 och sen drog jag till Pauline och kolla film med lite folk i deras nya hus. Det har faktiskt blivit jättefint och träffade lite bekanta som jag inte träffat på jättelänge!
Jag hade en super kväll! Thanke you


Nogge och Chirstoffer, HAHAHA


Nogge, Pauline, Nicole och "tysken"


Värma rumpan!
"Tysken", Nicole, Pauline och Ellinor


Daniella min älskling


Pauline posar framför brasan


Jag posar framför brasan, dock syns jag inte


RSS 2.0