Eclipse


Äntligen, som jag och typ en miljon till har väntat! Ikväll,
på permiär dagen ska jag och syrran gå på Ecilpse, its gonna be awesome! Jag beställde bilijetterna för typ 3 veckor sen. Vi har grymma platser! Sal 1 på Rigoletto. Var tvungen att ta den sista föreställningen för att få bra platser men det är så värt. Vi kommer nog vara hemma runt typ 3, HAHA. Men det är chill för vi ska ta nattbussen från Sergel som går hela vägen till Käppala! NICE!

See ya bitches!


Kan vara världens vackraste man!





Bust Your Windows


Töntar


Det är sant! Jag och min syster har kollat på Glee
HELA KVÄLLEN. Mamma kom och fråga oss:
Mamma: "Vad är det där för något egentligen? Är det någon som går hela kvällen?"
Jag: "Mamma det är film."
Mamma: "Jag tänkte väl!"

Axelia har försökt få mig att kolla på serien jättelänge men jag har aldrig gjort de. Men nu när jag väl har börjat titta är jag FAST! Vet ni vad det bästa är? Hon ska köpa andra sesongen också, då slipper jag, HAHA.


Man har inte tid...

...att blogga på sommaren har jag märkt, man har så mkt att göra ändå. Man ska hinna sola, bada, träffa kompisar och njuta av sommaren, vart ska man få in bloggandet? På kvällen, det är ju då man gör de iallafall.

Idag har jag, mamma, mormor och Axelia varit inne i stan och handlat och gjort lite andra ärenden. Det har varit en dag med sol och båt, underbart! När jag kommer hem ska jag ta en ordentlig titt i min kamera och spana in alla bilder.

Ne nu ska jag kolla film och sova. Imorgon åker ju vi hem så man ska ju njuta av den sista natten!


You are my superstar!


Viden i håret

Att känna håret flyga runt, känna viden ta tag i kläderna, höra ljudet av vattnet under en, höra fiskmåsarnas skrik, måste vara det bästa som finns! med andra ord, att åka båt och åka FORT. Jag älskar de, det är så underbart. Man känner sig så fri, som att ingen kan ta än och ingen kan ta den känslan ifrån en.

Det är nog först nu som jag verkligen fattar att det är sommarlov, låter sjukt jag vet. Nu när man är på landet så fattar man verkligen de. Det är ju här som jag spänderat alla mina sommrar i hel mitt liv, man är ju ändå inna på
min 17-onde sommar nu. Tänk att jag kom hit första gången när jag var en vecka gammal, det är inte dåligt.
Så många minnen man har härifrån, det är ju hur mkt som helst. Just nu är det hur skönt som helst att vara här men inte när man är här i 3 veckor kanske.

 OBS: Laddar upp bilder när jag kommer hem

En riktig sommarlovsdag!!

Idag har jag haft världens bästa sommardag! Nu känner jag verkligen att det är sommar nu. Är ju på landet nu och Köhlers är också här. Solen skiner och det är inte ett ändå moln på himmlen. Under dan har vi åkte vattenskidor, ring, tagit årets första dopp (jag vet, jag är sen), solat, ätit en jättegod frukost, spelat kort i solen och nu sitter vi på verandan och solar och pratar. Just nu är det bara så himla underbart här. Ikväll ska vi över vattnet till mormor och morfar och äta middag. Längtar verkligen, vi kommer få så god mat! som vi alltid får där.

Nu ska jag fortsätta sola och sen får vi se vad som händer


som sakt, det var GALET

Ingen av dessa filmer är mina, jag hitta dem på youtube.
Jag får ont i halsen bara att avv lyssna på de här två filmerna, HAHAH.


Midsommar = landet

Förlåt för otroligt dålig uppdatering. Igår var jag iallafall med Pauline, sista gången på hela sommaren, galet.
Idag har jag väl mest slöat och nu ganska nyligen så har jag klipp gräset, tjänat lite mer pengar. Ikväll ska vi åka till landet för att fira midsommar, som vi alltid gör. Imorgon kommer Köhler också, kommer bli awesome!

Min topp 10

Mina topp 10 kommer vara mina favorit filmer. Jag älskar film och alla dem här filmerna som jag kommer säga är alla superbra!!

Numer 10.
Pirates Of The Caribbean


Ettan är min absoluta favorit, den andra två var okej. Att komma på en sådan här piratt film var helst enkelt amazing. Inte nog med att storyn är underbar så spelas huvurollerna av Johnny Depp (Jack Sparrow), Orlando Bloom (Will/William Turner och Keira Knightley (Elizabeth Swann). Filmen utspelar sig på den tiden som alla som är eller umgås med pirater hängs (kanske 1400 talet). Den handlar om Elizabeth Swann som är en rik dotter till en Govunör (tror jag). Hon och Will är barndoms vänner och i sinom tid får reda på att Will kan vara en pirat. Dem stöter på Jack Sparrow som är pirat. På vägen händer många saker på vägen och till slut handlar det om så myckt mer än att rädda bara ett liv.

Numer 9
Met Joe Black

I filmen Met Joe Black spelar Brad Pitt döden som har kommit för att hämta en man, vars liv börjar gå mot sitt slut. I utbytte mot mer tid vill "döden" se hur det är att leva i det verkliga livet och får för en tid vara en del av verkligheten. Av en slump blir han förälskad i mannens dotter, frågan är om hon känner detsamma.
Hur ka det funka? Kan döden älska? och får ska det någonsin kunna funka?

Filmen är en rörande och romantisk film. Helt klart en av dem gulligaste filmerna jag sett!

Numer 8
Honey

Jessica Alba i filmen Honey är otrolig. Det är en dans film och handlar om Honey som alltid har gått sin egen väg. Från ingenstans så får en film rechisör se henne dansa på en nattklubb och vill ha med henne i sina musik videos, men inget kommer gratis. På vägen mister hon sina vänner, sin kärlek och sin dröm. Kommer hon klara de?

Filmen är super! Jag älskar hip hop dans och när man ser den här filmen vill man helt enkelt bara hoppa upp och dansa!

 

Numer 7
Twilight

Oj oj, bli inte arga för att den inte kom längre upp. Filmen är MAGISK! Och jag har alltid älskat vampyrer och allt sådant. Haha jag behöver väl knappats berätta vad den handlar om och det är de som ger den ett minus. Den har nåstan blivit uttjatad. Visst jag ÄLSKAT twilight men det gör alla andra också, eller? Vad är det folk gillar egentligen? Själva filmen och storyn? Musiken och landskapen? eller är det bara våra två huvuroller Robert Pattinson och Taylor Lautner? Själv älskar jag ALLT!! Musiken, skådespelarna, storyn, böckerna, ALLT. Men man är ju bara en i mängden.

Numer 6
Romeo and Juliet

Alla känner nog till historien om Romeo och hans Juliet. I just den här filmen så har dem använt exakt de orginalla manuset som Shackspeare själv skrev. Leonardo Dicaprio och Claire Danes gör en sådan vacker par som Romeo och Julia. Berättelsen är verkligen magisk och det som jag gillar mest i filmen är att, eftersom att det använder det orginalla manuset så ska dem ju använda svärd men samtidigt ska den utspela sig i modärn tid, så då har den "döpt" på varje pistol till någonting med svärd så dem fortfarande kan säga t.ex. "Dra era svärd", utan att det blir fel.

Jag älskar filmen men den har sett lite svårt språk så man får se den några gånger.

Numer 5

Interview With A Vampire


Omg, kan varaden bästa vampire filmen som gjorts! Med skådespelare som Kirsten Dunst (även med i Spiderman), Tom Cruise och Brad Pitt. Filmen berättar ALLT om vampyrer. Ett äkta vampyr fan BÖR ha sett den här filmen. Den handlar om Lueys (Brad Pitt) liv som vampyr. Han berättar allt om de i en interjuv med en kille.
Ett klart måste, måste jag säga!

 

Numer 4
Avatar

Avatar är en av dem häftigaste filmerna jag sett. Den är så otroligt bra och förtjänar sina Oscars. Det märks knappt i filmen att nästa hela filmen är datagjord vilket är otroligt. Det är av vacker film och storyn är också vacker och sorlig. Den ger oss en glimt av vart männskligheten är på väg och det skärmmer mig. Filmen var regisserad av James Cameron som många vet också regisserade Titranic.
Den vackraste filmen.

Numer 3
Gilbert Grape

Filmen är hemsk men ändå så himla bra!
Den handlar om två bröder som är helt olika. Johnny Depp och Leonardo Dicaprio jobbar så bra tillsammans och Leonado gör sin roll så trovärdlig att om jag inte hade sett någon film innan med honom hade jag trott han var så på riktigt. Filmen är sorlig men visar hur en brödraband kan se ut. Många tårar har man fällt till den filmen, fram med näsduken.

Numer 2

Step up

Den abslut sexigaste dans film som gjorts! Båda filmerna är super men ettan är klart bäst, ävenom jag ÄLSKAR finalen i tvåan.
Med Channing Taum i huvurollen som Tyler Gage, kommer han till en dans skola och träffar Jenna Dewan som spelar Nora. Med hjälp av Tyler hjälp, kommer Nora nå sin högats dröm?
Ryktet säger också att dessa två idag är ett gift par och att dem träffades under den här filmens inspelning.
En grymt snygg film!

Numer 1!!
The Notebook

Det är den klart bästa filmen jag har sett hittills. Den har någonting som ingen av dem andra filmerna har, men jag kan inte sätta fingret på de. Det är känslan man får när man ser filmen första gången. Filmen handlar om kärlek, den första kärleken och hur den aldrig riktigt dör.
Rachel Mcadams och Ryan Gosling gör filmen till någonting så trovärdigt att man blir kär i filmen, bokstavligt. Det får än att tro på kärleken igen och är inte det de viktigaste av allt?
2005 blev Ryan och Rachel nominerade till årest bästa film kyss och jag kan inte göra annat än hålla med.Och även det här film paret ryktas om att även vara ett riktigt par!!
Det ska ge mycket för att slå ut den filmen med min första plast!

Big love!

Jag kunde inte haft en bättre kväll! Har haft en film/flummkväll with my lovely sister! och med min kärlek, Ben and Jerry, hur awesome låter inte de?
Dem som är med mig och Axelia när vi är riktigt flummiga tycker seriöst att vi är dumma i huvudet men dem fattar bara inte vår humor och fattar inte våra skämt, men dem är ju interna också, HAHAHA. Nu ska jag gå och skratta lite mer med min syster, ha en bra kväll!


Minnen, för många minnen av DIG!

Idag såg jag en motorcykel med en man som körde och bakom såg jag mig själv...en sju årig, blond flicka. Varför ska jag hela tiden bli påmind om mitt förflutna hela tiden? Det blir ju knappats lättare...
På ett sätt saknar jag dig men på ett annat sätt har du aldrig varit någonting för mig heller.

Twilight fan event


Över 10'000 var där för att se två vanliga människor. Av 2 timmar såg vi dem i en kvart. Billijetterna kosta över 500 kr för vissa. Var det värt de? JAAA!! Även om jag blev besviken på att dem var ute så kort tid så var det värt de. Vi fick ha en otroligt rolig precenterare under kvällen, han var kvällen nästa högsta höjd punkt om ni frågra mig. Men vi såg dem!

Ja idag var jag på Twilight fan event med min älskling Mimmi. från kl 18.00 till 20.30. Det var galet. Jag fick komma med helt gratis för Mimmis pojkän hade köpt två billijetter bara för hennes skull, GULL!!! men han ville inte så gärna gå så då böjd Mimmi mig, YEEES!
Tänk er att det är 10'000 människor där. 80% är små 13 åriga tjejer och alla dem skriker i falsett SAMTIDIGT! det var inte så kul, men det var bara att härda. Med andra ord så var 20% killar. Kanske 15% av dom var där för att dem ville de, men dem sista 5% var pojkvänner som hade blivit dit släpade av dina flickvänner, HAHAH.

Jag är iallafall glad att jag gick. Tack älskling för att du tog med mig och den dagen som jag står på en sådan scen ska du vara VIP!! inget snack om saken.


Lär dig den i sommar!


The notebooks opening theme song

Uppdatering

Förlåt att jag inte uppdatera igår men jag orkade verkligen inte. Igår åkte jag iallafall hem från kära trelleborg, lite tråkigt men ganska skönt att somna i sin egen säng. Tåg resan gick bra förutom att jag satt där i 5 timmar helt utan musik, JAG DOG! På centralen mötte Mikaela upp mig, hon har saknat mig så mkt. Vi åkte hem till mig och gotta oss och hade det bara en skön söndag. Hon sov här och just nu står hon och sminkar sig.
Jag orkar inte ladda upp bilderna än men ni har ju ändå sätt massa bilder så, hahaha.

Idag ska jag träffa mig älsklig Pauline, förmodligen sista gången innan hon åker till sitt land. VI ska ha en underbar dag, det har jag bestämt!

Jag och Felicia


Felicia: -Hårdare!
Jag: -Va?!
Felicia: -Tryckhårdare
Jag: -Vad menar du egentligen?
Felicia: -TRYCK HÅRDARE PÅ RYGGEN SÅ DET KNECKS?


Dear John


Jag tycker den var bra helt klart men den klassat
inte alls med t.ex. The Notebook. Skulle lugnt kunna se den igen men inte på bio. Den var super gullig men vissa scener var lite känsliga men det är ju från mitt personliga perspektiv men jag skulle absolut rekomendera den för någon som gillar love storys


Kungabröllopet


Ja idag är det ju ändå den dagen som Viktoria fick sin vilja igenom. Hon fick gifta sig med en person som hon blev jättekär i, hur gulligt som helst. Jag fick inte se själva vikseln för vi var på bio men jag bad mamma spela in det åt mig. Men gud va söta dem är och jag såg när Daniels, eller man kanske ska säga Prins Daniels, pappa höll tal och det var ju hur gulligt som helst!


Sista dagen

Nu är det min allra sista dag i trelleborg. Mitt tåg går imorgon 10.13, hemma runt 4 i centralen, någon som vill möta upp mig? haha. Just nu håller Felicia på att sminka sig och snart är det min tur, sen ska vi äta middag.
Kan inte riktigt fatta att jag har varit här i en vecka nu. På ett sätt känns det som att det har gått mkt mer än en vecka, men på ett annat sätt känns det som jag nyss kom.

Jaja ikväll blir det iallafall bio, Dear John, CAN'T WAIT!

Party

Nu är jag och Felicia hemma ifrån en kväll i Malmö. Vi var på fest hos en kille som heter Timmy. Alla var så himla gulliga där, blev ganska förvånad faktiskt. Men jag hade iallafall en jättekul kväll med massa trevliga människor. 

Dagens kommentar:
Jag: -Jag fryser!
Felicia:- Jag också.
Jag: -Men jag fryser om mina tår. (jag hade samdaler på mig)
Felicia: - Jag fryser om...jag vet inte men jag fryser
Jag: -HAHAHA vet du inte vart du fryser?

The notbook..


..måste vara bland den bästa filmen jag har sett! Jag vet, alla måste tycker jag är hur seg som helst sm har sett den först nu men herregud va bra den är, precis min typ av film! Jag grät i slutet, den var så fin. Kan inte vänta tills imorgon när jag och Felicia ska gå och se Dear John.
Jag vet att jag kommer kolla på den igen när jag har åkt hem! hahaha
BIG LOVE


Nyvaken och regn

Våra planer verkas ändras hela tiden. Det blir tydligen inget av vad vi sa att vi skulle göra idag. Synd, jag var fett taggad på laserdom! men men. Jag har ingen aning om vad vi ska göra idag men jag vet att jag är suuuuper trött och egentligen bara vill somna om men klockan är ju faktiskt halv 1 så man borde ju kaaanska gå upp.
Uppdaterar snart

Film

Nu ska jag och felicia kolla på film som vi gör varje kväll. Känns konstigt att jag bara har tre dagar kvar här. Får njuta så länge jag kan.

Bilderna är ifrån igår

Torsdag

Nu har jag och Felicia kommit hem från bion. Efter bio träffade vi två kompisar till Hanna som hette, Nicko och Hampus, jättetrevliga. Här kommer bilderna från dagen.

Frukost i solen


Sola på stranden, shit va brun jag har blivit efter de!




Jag och hanna


Middag efter


Fiskmåsunge!


Hanna och Ina

Hemma från en super dag på stranden

Nu är jag lite stressad för vi ska hem till Hanna typ nu för hennes mamma ska köra oss till bion. Idag har vi iallafall varit i stranden i tre timmar, hur skönt som helst och jag blev brun också!! YEY. Efter bion ska vi äta ute också, mys! Vi skulle egentligen till Malmö men vi tog trelleborgs bio istället, mkt närmare.
Vet att min text på bloggen har varit fuck up men jag tror iallafall att jag har fixat de nu. Säg till om det är bra!! Laddar upp bilder från idag sen när vi kommit hem.

PUSS

Träff med massa tjejer!

Idag har jag träffat Felicia (Felicias, som jag bor hos, kompis) och hennes kusin Kajsa. Dem var jätte trevliga och vi hade suoerkul. Fösta satt vi stads parken och sola, sen gick vi till ett litet centrum där jag skulle köpa en mascara och dem andra lite andra saker. Sen skulle Felicia 2 köpa en navel percing så då gick vi för att köpa de, men sen så skulle kajsa hem. Då drog jag, Felicia och Felicia på donken och åt glass! så jävla bäst vi var, när vi kom dit så kostade mcflury bara 10 KR!!! så gott det var.

Kajsa och Felicia



Jag och Felicia

Felicia och Felicia


Where is she princess?


Musik blogg?



Det är ganska många som vill att jag ska ha en musik blogg, vad tycker ni? asså att jag laddar upp videos när jag sjunger. Jag har faktiskt funderat på att göra de ganska länge men, det finns ett problem, jag kan inte kompa mig själv. Asså jag kan inte spela något instrument till när jag spelar. Visst jag kan ju några låtar och jag kan ju ladda upp dem om ni vill de.

Men vad tycker ni? ska jag ha en musik blogg?


Nyvaken


Jag är nyvakne och jag tror iallafall att felicia sover. ÄNTLIGEN
så sinner solen, kommer bli så ledsen om det blir målnigt på eftermiddagen. Det har varit fett dåligt väder sen jag kom hit, målnings och regn varje dag och OM det har varit sol har det bara varat i typ en timme, suck. Jag som sa till felicia innan jag kom att jag skulle ta solen med mig från Stockholm och HÄR är den!
Idag tror jag att Felicia snacka om att vi skulle träffa hennes kompisar Kajsa och Felicia, det kommer nog bli kul. Hoppas vi åker ner till stranden, skulle verkligen villja se den. Hon sa iallafall att dem hade någon fin strand som vi skulle åka till om det blev fin väder och nu är det ju de, YES.
Lovar att ta massa bilder!


I dina ögon


Film och sen sova

Nu blir det film och mys. Vi ska se The Asylm och jag har en känsla av att den är en riktig rysare, usch! hahahah kommer hoppa upp i Felicias knä, hahah. Har fått lite ångest att det redan har gått tre dagar. Fösta dagen var så jävla stel, det säger både jag och Felicia. Men nu är vi så mkt mer bekväma med varandra, en sådan lättnad. Men ändå så kunde vi snacka ganska djup redan första dagen, ett gott tecken.

Jaja nu blir det iallafall film
Skriver mer imorgon

Helt ny design

Vad tycks? helt ny design tack vare Felicia!<3 Blev super nöjd med den. Idag var vi ute och tog massa fina foton, här kommer dem.


Just nu är

Bloggen under ombyggnad

Foto


Nu har jag och felicia äntligen klätt på oss, efter typ 4,5 timme. Nu
ska jag typ ut och fota lite med våra kameror, det ska bli kul, om det bara slutar regna hahaha! Det känns som det händer jättemkt hemma nu när jag inte är där men egentligen händer det ju ingenting. Men det blir väl så att varenda liten grej blir jättestor just för att jag inte är där. Saknar alla hemma men vadå..jag har ju ändå bara varit borta i tre dagar.
Jag har kommit på mig själv att när jag skriver eller läser så läser jag på skånska, asjobbigt! Ni vet när man läser så hör man ju en "röst" i huvudet och nu är min på skänska. JAG TÄNKER PÅ SKÅNSKA? varför? hahaha det är ju förstås för att jag är "omringad" av skånska hela tiden.

Jaja nu ska vi ut!




Malmö

Ja åker kunde jag inte uppdatera för jag var jättetrött efter att ha åkte tåg i fem timmar. Idag är jag fortfarande trött men inte alls lika mkt.
Idag har jag, Hanna och Felicia varit i Mamlö och shoppas, mysss. Dem hittade massa fina saker men jag har ju inte så mkt pengar men jag köpte iallafall ett par shorts från vera mode och ett par örhängen från HM. Har tagit massa bilder man jag kan ju inte ladda upp dem men jag kan sno lite av Felicias bilder sen, MOHAHA.

Ikväll ska jag, Hanna och Felicia förmodligen bara mysa och kolla på film och tjocka oss. Skriver sen

Hej då Stockholm, HEJ Trelleborg

Idag så drar jag till Trelleborg. Måste erkänna att jag är lite nervös! men jag hoppas det kommer bli en galet bra vecka. Som sakt så kommer jag hem om exakt en vecka.
Kunde inte ens sova inatt...har inte drömt något bra och vaknade halv sex och kunde inte somna om, så jag fick upp och tog ett bad. Känns som att ingen i hela världen är vaken just nu och varför skulle dem? Kl är halv sju på en sändag mitt under sommarlovet. Det är nog bara jag som är tillräckligt sjuk för att vara uppe nu.
Ska nog packa det sista snart och äta något


Love me..why don't you love me...?


Scary!


Ser ni henne? hon syns två gånger


Hör ni henne? det känns lite fake men ändå


Student motagning

Nu är Pauline hemma hos mig efter att vi har varit hos Oscar och firat hans student. Det var faktiskt jättekul och det var jättekul att träffa Lovisa igen. Alla var så trevliga men jag var faktiskt mest med Pauline. i pratade också med andra människor som, Paulines pappa och bror, Ponténs och lite andra vänner till dem. Oscar fick två glas av oss och han blev jätteglad för de, tur, HAHAH


Studenten själv


Mat


Min fina tallrik


Lovisa och Pauline


Oscar svallar av barn


Haha fina va xD

Den fula ankungen

Just nu känner jag med som den fula ankungen, men gör inte alla det när dem just vaknat? Har just ätit frukost och snart, mkt snart ska jag göra göra mig i ordning eftersom att jag ska på Oscar Älenmarks student motagning. Som tur är Pauline och hennes familj också bjudna, då behöver jag iallafall inte bara stå i hörn  för mig själv. I och för sig kommer jag nog vara med Lovisa (hans lilla syster som jag är barndomskompis med och som jag var bästavän med när jag var mindre) också.

Kan ni se den fula ankungen?

1 år

OJOJ förra Tisdagen (1/6) fyllde min blogg ett år! Eller rent logiskt fyller den väl år på den tisdagen som kommer eftersom att det var då som mitt första riktiga inlägg skrevs. Shit..har jag verkligen bloggat i ett år nu..God

Från Romeo and Juliet


Vilken känsla

Det slog mig just, på riktigt. När ska man upp imorgon? när jag vill!! Det är lov. Vi har 10 lååånga, härliga veckor framför oss, är det inte helt otroligt, det är sjukt. Sommarlovet kommer alltid som en chock varje år! det är de man lämgtar efter varje år och när det väl är här tror man det inte. Men oj va jag ska njuta! Har ränkat ut att jag kommer vara borta (asså inte hemma) 5-6 veckor av 10 veckor av lovet, sjukt!

Nu blir det Romeo and Juliet


Jag är kär! jag är kär i filmen, så vacker men vad hade man inte förväntat sig när det är Romeo and Juliet liksom! + GODIS! som jag inte ätit på säkert en månad. Och när jag säger ätit menar jag som i en påse godis, även om jag verkligen inte kommer kunna äta allt själv

Mitt stupendium


Avslutningen / SOMMARLOV


Aa nu är det verkligen slut. Jag har gått ett år på gymnasiet och jag klarade det faktiskt. Jag är så stolt över mig själv. Inte nog med att jag gick ut med 4 MVG, 2 VG och 2 G så...lyssna nu! Jag fick STUPENDIUM! I alla klasser delas ett stupendium ut och jag fick det som delades ut för mig klass + 500 kr :D hahah. Efter allt hårt arbete jag gjort så har det verkligen lönat sig! Jag kom sen till avslutningen och My fick först inte upp dörren men när vi väl kom in höll rektorn tal och 5 minuter ropa han ut mitt namn. Jag trodde inte han mena allvar. Äntligen var det mitt namn som sades. Jag var så chokcad när applåderna hördes och jag gick fram för att ta mitt kuvär och det syndes tydligen. Tänk att mina lärare har valt just mig, att just jag skulle få de, SICK.
Jag var även ute på morgonen och plockade syréner till Persman, för han ska sluta, och Maria för hon är min favorit lärare och hon är bäst! Det ända dåliga med min avslutning var att det regna men vi var ändå på stora scenen på teatern så det gjorde inte så mkt.
Efter skolan åkte jag, mamma, pappa, Axelia och mormor för att hälsa på morfar. Han mådde mkt bättre och det var så skönt att se honom. Det jobbigaste var att gå in första gången och sedan att gå, kändes som en stor klump i bröstet att se in i hans ögon och säga hejdå. Men vi ses snart igen morfar!


Men varför sitter jag här jag snackar så mkt om skolan för?
DET ÄR JU SOMMARLOV!!!!



Fix you, konserten den 9 juni


You can't bee there forever...


Utflyckt med klassen i Särta badet

Idag så var min klass och tvåorna och spela brännboll och picknicka i sätra badet, det var faktiskt mysigt även om det var ganska dåligt väder i början av dagen.

Alexander hade inte kramat mig på en månad och till slut kom de datumet
som han hade sakt att han skulle krama mig och det här var resultatet, HAHA



Snyggingar vi är


Pärsman den fuskaren


Mys svett bild


My äter av Kevins mat


Brännboll


Kevin matar anden





Uppspelet

Nu är det över, den absolut sista konserten på Scengymnasiet den här terminen. Nu är det verkligen över...nu är ettan slut, kan inte förstå att det har gått så fort. Mickis och hennes lillebror Rasmus kom och lyssna, det betyde så himla mkt, TACK för att ni kom. Den senare konserten kom mamma och Sara på, HAHA det var lite roligt faktiskt, fick tjus hem iallafall, NICE!
Efter den senare konserten kom Felix mamma fram till mig med en ros, blev så chockad men så sa hon: Den här ska du ha. Både jag och min dotter tyckte du var helt otrolig, vilken röst du har. Min dotter tyckte du var bättre än orginallet.
Tror hon mena Fix You eftersom att jag nästan sjöng den solo. Jag blev så otroligt rörd, de är det allra bästa som kan hända än när man har uppträtt, att få en blomma eller ros. Ingenting visar mer än en ros att man har gjort ett bra jobb. TACK SÅ MKT!!! Filmerna kommer snart förhoppningsvis

Nervör?

Ja nu är det dax, det är nu det gäller det och jag ser fram imot det! Vi har jobbat så mkt det och jag tycker verkligen om låtarna, det är nog ganska bra om man gillar låtarna HAHA. Blev väckt kl 9 av att Mimmi ringde, tänk att jag aldrig ska få sova när jag har sovmorgon, HAHA. Jag börjar inte försen 2 och nu sitter jag och övar på låtarna och sjunger upp.

Det här halsbandet ska jag ha på mig idag, tillsammans med en vit klänning och vita skor. Mamma kom hem med de i måndags, så gulligt. Sara fick ett likadant. Kan inte fatta att det är sommarlov på fredag, sjukt! Och det här är det sista uppspelet någonsin med ES1M..det är bara sjukare. Fatta att man har gått på gymnasiet i ett år nu, kan inte tro de. Med den här farten blir jag väl pantionär när som helst!

Elin och Eira


Dem här två tjejerna går i min pararell klass och det här är på deras uppspel i måndags. Tyvärr kunde jag inte komma men oj va duktiga ni är!!

Godaste mäliset


Ja det här är vad min dag har bestått av!
film och mat, havregrynsgröt och mango, mums!!! Kollade på Star Wars III och nu kollar jag på Star Wars VI. Har mkt att tänka på just nu så jag försöker göra massa saker så jag slipper tänka. Nej nu ska jag börja tagga till inför morgondagen, känner att jag behöver de!

Konstig relation

Jag har kommit på mig själv att jag har en ganska konstig relation med en av mina vänner. Annika heter hon, dem som känner henne eller har träffat henne kanske redan börjar skratta nu. Men hon har en tendens att inte svara på sms eller på samtal eftersom att hon ofta lägger ifrån sig telefonen. Så nu har vi en relation som är att när hon går ut med sin hund och jag har öppet fönster så ropar hon ofta på mig så har vi en lite chat, HAHAHAHA. Mkt trevligt men skulle ju bli gladare om vi kunde träffas på riktigt, får ta och göra de!

Blött hund


Förre: Ny badad

Efter: Ny badad och ny kammad

Tisdag 8/5


Jag och Gustav från repet igår

Vill inte prata så mkt om den här dagen, behlver inte säga mer än att den sög. Aja mormor är här nu iallafall och imorgon ska jag ha konsert med Gustav, är faktiskt lite nervös. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra, skulle behöva de just nu, det skulle pigga upp mig.  Jag är så glad att jag fick jobba med Gustav. Han är så himla duktig på de han gör och en fantastisk vän, tack för de!!

HAHAHHAHA


Det roliga är ju inte att han garvar åt papptet utan att bebisen  slår i huvudet HELA tiden xDxDxD

Kortis

Nu har jag sett Iron man 2 och den var bra! jag gillade den. Min kamrea är fortfarande lite konstig så jag laddar upp alla bilderna imorgon. Sovmorgon imorgon och en skön dag framför mig, yey
See ya

Ändrade planer


Ändrade planer, alldeles strax ska jag åka till stan och gå på bio med min bror Marcus, mysss. Jag ser fram imot att umgås lite med honom. Vi ville båda två se Iron man 2 och då ringde han mig för någon timme sen och fråga om jag ville se den med honom ikväll. Nu blir det så iallafall och jag se fram imot de.
Jaja måste "fixa" mig lite nu


Mango Tango

Nu äter jag på en jättegod mango och tittar på Bleach. Kom hem för inte så länge sen. Kortladdaren är så himla dum , jag blir så sur. Jag försöker ladda upp bilderna från idag men den vill inte. Kanske träffar Pauline senare men jag vet inte. Imorgon är jag ledig eftersom att B gruppen har uppspel och dem kommer öva hela dan men jag ska gå på
konserten på kvällen måste ju se dem!
Övningen gick sådär idag, har gjort bättre men jag var inte uppvärmd så.
Men men det kommer säkert gå bra på onsdag

Dans bakom stängda dörrar

HAHA gissa vad jag gör nu? Jag städar mitt rum som jag alltid gör på nätterna, sen så står jag och dansar till Trolles Trafikskola (när det är musik på asså). HAHA jag dansar verkligen aldrig, det är få människor som har sätt mig dansa, bara bakom stängda dörrar. När jag är klar ska jag nog sova, man ska ju ändå till skolan imorgon

Trolles Trafikskola



  1. Herregud vilka minnen man får tillbaka. När jag var
    liten lyssnade vi ALLTID på Trolles Kassetradio och jag ÄLSKADE den. Sista kasseten var helt klart bäst. Här är lite av den sista kasseten!
    BIG LOVE

Sveriges Nationaldag

Idag är det Sveriges nationeldag och hur ska man fira de? Grilla lite och äta god mat? Jag har "jobbat" lite på min bränna och varit ute de mesta av dan. När jag väl var inne kollade jag på New Moon, lovely. Konstigt nog så känner jag ganska många som fyller år idag, just på nationeldagen.
Nej min dag har inte varit något speciellt men idag är det mindre än en månad innan jag åker till Malta, galet..börjar ju nästan bli lite nervös...

Usch på denna morgon...

När jag vakna imorse upptäckte jag att kl var 12, ojoj. Och jag hade så ont i min mage..inte kul någonstans, bläää. Hade iallafall en trevlig dag igår men vet inte om jag orkar göra någonting idag, iallafall inte åka någonstans. Jag är hungrig också så jag tror jag snart ska gå ner och äta och sen lägga mig i solen, LOVELY!

Tanto


Sofie, Michelle, Martin och Mikaela

 


Martin gav henne mar, gull


Martin och hans flickvän Michelle


Den bilden blev fett fin!


Knasboll!<3


Pirrat?! HAHA och lite rosa också, fiint



love you


Snygging!


Två riktiga muppar xD


Omg jag DÖR av skratt!!! Den ska efterlikna valrossar


Noras dop


Hemma från en mysig kväll i Tanto

Nu har jag kommit hem från en jätte mysig kväll med massa trevliga människor. Jag var i Tanto med Mikaela och lillebror Martin med hans flickvän och hennes kompis från kl 7 till halv 12. Folket började inte komma förens klockan var typ 9 men när det väl började komma folk hade vi hur kul som helst. Madde var där med sin kille och hans kompisar var där och lite annat folk. Och så sprang jag på My, det var super kul, har ju inte träffat henne på mer än en vecka eftersom att vi är indelade i grupper och hon är med i den andra och då börjar vi helt olika tider.
Mikaela: "Emelie, kolla vilken snygging!"
Jag: Han går nu
Mikaela: NEEEEJ
Maddes kille Matte: Ska jag hämta tillbaka honom
så kommer han tillbaka med honom med sin arm över hans axel, HAHAHAHAH herregud så kul det var. Eller när jag, Sofie och Mikaela skulle gå och kissa så kommer det två tanter och efter så upptäcker vi hur mkt dem måste ha sett, HAHAHAHHAHAHAHA.

Laddar upp bilder i nästa inlägg

Stress

Jag har har brottom just nu för att kunna lägga upp bilderna, ska ju till tanto och grilla. Laddar upp de när jag kommer hem.
Ha en trevlig kväll!

Speechless


I can’t believe what you said to me
Last night when we were alone
You threw your hands up
Baby you gave up, you gave up

I can’t believe how you looked at me
With your James Dean glossy eyes
In your tight jeans with your long hair
And your cigarette stained lies

Could we fix you if you broke?
And is your punch line just a joke?

I’ll never talk again
Oh boy you’ve left me speechless
You’ve left me speechless, so speechless

I can’t believe how you slurred at me
With your half wired broken jaw
You popped my heart seams
On my bubble dreams, bubble dreamsa

I can’t believe how you looked at me
With your Johnnie Walker eyes
He’s gonna get you and after he’s through
There’s gonna be no love left to rye

And I know that it’s complicated
But I’m a loser in love
So baby raise a glass to mend
All the broken hearts
Of all my wrecked up friends

I’ll never talk again
Oh boy you’ve left me speechless
You’ve left me speechless so speechless

I’ll never love again,
Oh friend you’ve left me speechless
You’ve left me speechless, so speechless

Hooow?
Haaaa-oooo-wow?
H-ooow?
Wow

Haaaa-oooo-wow?
H-ooow?
Wow

And after all the drinks and bars that we’ve been to
Would you give it all up?
Could I give it all up for you?

And after all the boys and girls that we’ve been through
Would you give it all up?
Could you give it all up?

If I promise to you boy
That I’ll never talk again
And I’ll never love again
I’ll never write a song
Won’t even sing along

I’ll never love again
So speechless
You left me speechless, so speechless
Why you so speechless, so speechless?

Will you ever talk again?
Oh boy, why you so speechless?
You’ve left me speechless

Some men may follow me
But you choose “death and company”
Why you so speechless? Oh oh oh

Spirited Away


Nu ska jag kolla på den här filmen som är en av mina favorit filmer, ÄLSKAR ANIME!! och under tiden ska jag sminka mig och fixa mig lite.

Fullbokad dag!

Snacka om att jag har en fullbokad dag! Imorse så blev jag väckt...av MIKAELA, varför ska du alltid väcka mig?! HAHAHA. Hon ville åka och äta frukost med mig men jag ska ju på dop idag för lilla Nora som är min brorsdotter. Kl 1 ska vi dra till kyrkan där Nora ska döpas. Och på kvällen ska jag grilla med Mikaela och hennes vänner i Tanto. Kommer förmodligen åka och träffa henna efter dopet.

Eftersom att min kamera bråkar med mig igen så håller pappa på och fixa Saras gamla system kamera (som jag ska få) så att jag kan använda den, JIPPI!! Kommer kunna ta så fina bilder, awesome

Snygging!




Grattis till alla studenter

Ja idag har det varit kaos i stan. Det är 50 skolor i stockholms län som tar studenten idag. När vi skulle åka till Alexanders student motagning så mötte vi säkert över 10 flak. Åh nu längtar jag efter min student men ändå gör tanken mig lite orolig. Vad ska man göra sen? man måste ju ha en plan. Sen har jag kkommit på att jag inte har så många sommarlov kvar i mitt liv! fatta jag har knappt börjar leva mitt liv och snart är sedan de över?! Har bara 3 sommarlov kvar, känns hur sorligt som helst. Därför ska jag görra den här sommaren till en sommar som jag ALDRIG glömmer och det vet jag att jag inte kommer göra.

Kom på de, det är ju bara en och en halv vecka kvar tills jag åker till Trelleborg, awesome. Oj va jag ska njuta av den här sommaren

When he sad Forever and Always


Ny fixade naglar och puffigt hår


Så här ser jag ut idag då och så ska jag ha mina vita klackar på mig också, det kommer bli super. Snart ska jag iväg till min brorson som tar studenten, grattis Alexander.

Ja nu har min kamera börjar jävlas igen så det blir webb bilder, tyvärr. Imorgon hoppas jag att jag kommer iväg till stan. Jag behöver verkligen en vit klänning till konserten, man tycker ju att de borde finnas överallt nu för tiden.


Trötta tjejer


Snacka om torr humor!
Nu har jag och Pauline äntligen vaknat och sk gå ner för att äta frukost, hoppas det blir på verandan!


Älska disney låtar


Bästis

Snart kommer Bästis och jag har bestämt att det kommer bli MASSA skoj. Hon ska sova här och det kommer bli hur bar som helst. Det var så länge sen vi sovde hos varandra nu. Jag tror inte vi har gjort det sen hon flytta, men nu ska det bli av och det kommer bli en bra kväll. Har saknat de!

Bokat och klart


Egentligen borde jag väl ladda upp orginalet men jag tycker den här var mer personlig


Innan jag skriver någonting annat så vill jag bara säga att jag älskar den här bilden på Felicia! Den är så vacker. Ja men nu är det iallafall klart, bokat och klart. Söndagen den 13 juni åker jag till Trelleborg och bor hos Felicia i en vecka och kommer hem på söndagen den 20. Det kommer bli hur kul som helst. Jag och Felicia träffades sommaren 2005 på ett konståknings läger i Kalmar och vi har haft kontakt ända sedan dess. Kan du fatta att det var 5 år sen nu Felicia! Tänk att vi fortfarande har kontakt. För 3 år sen kom Felicia hit till Stockholm och sovde hos mig, dock bara en natt, hon bodde här hos sin syster. Men vi har inte träffats sen dess.

Jag minns när vi pratade i telefon förut, jag minns till och med första gången vi skulle göra de, minnns du? Vi pratade på msn och du sa: "Ring nu, jag saknar att höra din röst". HAHA eller hur vi ALLTID sjön i telefon, hela tiden. Du var den allra första vännen som jag sa att jag älskade. Jag hoppas med hela mitt hjärta att vi alltid kommer hålla ihop!
Du är speciell för mig!

LEDIG

Yes det är sant, jag är ledig nu till på måndag, hur skönt som helst. Idag har jag inte gjort så mkt alls. Försökte städa mitt rum men har inte kommit så långt än. Tror jag ska kolla på Star Wars nu, AWESOME. Förmodligen kommer jag städa inatt medans jag kollar på filmen, vi får se hur det blir.

Kommer lyssna sönder den här låten! den rullar på Spotify over and over agine

Onsdag, skön onsdag

Imorse åkte jag förtidigt till skolan så då åkte jag till stan och träffade Mickis, en bra dag att starta dagen på. Vi gick på donken så köpte hon "frukost" till sig själv och en glass till mig. Tyvärr så tappade jag min svarta blom ring, buhu kommer sakna den! Iallfalla så gick det asbra när jag och Gustav repa idag, det kommer bli så bra nästa onsdag. Konserten är på min skola, Onsdagen den 9 Juni kl 18.00 och 20.00. Kom om ni vill men hör av er innan. Snart sla vi åka iväg hem till Marcus och sen till Bromma för att hämta SARA!! Fatta att hon har varit 10 månader, det är sjukt!


Cry me a river Axelia :D



Bad på morgonen

God morgon, god morgon! Kan ni fatta att jag har badat nu på morgonen?! helt underbart. Idag börjar inte förens halv 12, asnice. Hoppas det kommer gå bra idag med våran andra låt, det kommer bli såååå bra!!

Kan ni bara fatta att det äntligen är här?! Det som vi har väntat på så länge nu. SOMMAREN! den är verkligen här nu och passa på och njut av varje dag och gör sommaren 2010 en sommar som du alltid kommer minnas!
Men bad, Grönan, glass, sol, shopping, resa bort, vara med kompisar. Gör ALLT som du vill!!

slapp dag


Idag har det varit en jätteskön dag med Gustav och nu har vi gjort klar våran första låt och börjat med den andra. Jag lovar att jag ska se till att vi filmas och så ska jag ladda upp filmerna här sen.
Efter skolan så åkte jag hem till Sofia och åt lite mellis där och sen gick vi på en promenad. Dock så orkade inte SOFIA gå några mer så vi satt oss och gunga istället. När vi väl satt där så ramla Sofia helt ramdom av gungan, HAHAHAH du gjorde min dag! Fick några riktigt roliga bilder på dig idag!



RSS 2.0