Bloggar som jag följer


http://www.kissies.se/
ja tyvärr måste jag ju erkänna att jag läser Kissies blogg. Helt ärligt så vet jag inte varför jag gör de. Massa av hennes inlägg för mig bara arg och hon är verkligen fööööör mkt ibland men och andra sidan så får man reda på massa saker som händer också genom att läsa hennes blogg. Men nej, jag skulle inte säga att jag rekomenderar den.



http://www.nattstad.se/babysenorita
De här är en tjej som bor i Göteborg och jag har följt hennes blogg i säkert 2 år nu. Har följt henne sedan hon blogga på blogg.se och det var ett tag sen nu. Hon är äkta och har massa bra åsikter och använder sin blogg på ett bra sätt. Jag tycker verkligen om hennes blogg men det man måste veta om hennes blogg är att hon inte alltid är seriös och man bör ta hennes blogg med en nypa salt.


http://www.nattstad.se/blondina_
Oj va jag gillar den här tjejen! Hon är en nära vän till BabySeniorita och blev på de sättet "känd". Har just börjat följa henne blogg och jag måste säga att den är jättebra. Den är ny, bra och spännande. Hon har alla förutsättningar för att bli en känd, bra bloggerska. Rekonenderar henne verkligen!


En annan blogg jag följer sedan länge är http://blondestory.devote.se/ vilket är en bekants blogg. Hon är ganska fjortis men jag har följt hennes blogg länge nu och jag får mkt inspreation från hennes blogg. Gillar hennes mode och klädstil.

Ibland läser jag också Kenzas eller Fokis eller Amirs bloggar men det är inte så ofta.

Sedan följer jag många vänners bloggar också, t.ex. Mys blogg, Paulines, Sofias, Felicias och massa andra. HAHA det är först nu som jag inser hur många bloggar jag faktiskt följer.

Kommentarer
Postat av: Nabil El Alaoui Sossey

Min då?

2010-08-23 @ 01:22:46
URL: http://www.farbrornabil.se
Postat av: Emelie (ägare till bloggen)

Ja men såklart att jag läser din, vem du nu är xDDD

2010-08-23 @ 08:36:06
URL: http://sweetsinger.blogg.se/
Postat av: Svenvilja

I would suggest using shades of blue. Much more relaxing to look at.

2011-09-16 @ 11:20:08
URL: http://svenvilja.blognownow.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0